48 éves férfi étrendváltozással gyógyítja meg magas vérnyomását és aritmiáját

2
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

sziv

(NaturaHirek.com) Nemrég egy 48 éves Illinoisban élő férfiről olvastam, aki magas vérnyomását és az állandóan szabálytalanul kalimpáló szivét saját maga gyógyította meg. Időszakos erőteljes szívdobogás vette elő mindig amikor lehajolt és akkor is, amikor hirtelen felállt. Körülbelül 15 évvel ezelőtt orvosa gyógyszeres kezelést ajánlott neki. A gyógyszerek csak enyhítették a tüneteket, de nem gyógyították meg. Egy ponton a gyógyszerektől csak egyre rosszabbul kezdte magát érezni. A vérnyomáscsökkentő gyógyszerek mellékhatásainak listája valóban nagyon hosszú. Többek között letargiát, száraz köhögést és duzzadt ajkakat okozhatnak. Idővel a gyógyszermennyiséget csak növelniük kellett.

Egy jobb utat keresve gyógyulásához diétáját és életmódját kezdte el vizsgálgatni. Az egészséghez visszavezető út egyszerű egészséges élelmiszerek fogyasztását foglalta magában, mint a magvakat, gyökereket és gyógynövényeket, amelyek végül bekerültek mindennapi életmódjába a természetes gyógyítás részeként.

Gyógyító étel protokollját, amit a hét hat napján követ, megosztotta az olvasókkal:

Magvak, gyökerek, zöldségek és algák alkotják napi üzemanyagát

Reggel 1/2 csésze sztiviával ízesített zabpelyhet fogyaszt. A zabpehelybe 2 evőkanál nyers termelői mézet, 2 evőkanál lenmagot és 1 teáskanál fahéjat is kever. Ehhez 2 házi csirke tojását eszi meg.

A nap folyamán kis adagokat fogyaszt. Ezek közé tartozik: 1 csésze bio spenót, 1 organikus sárgarépa, 1 bio alma és 2 evőkanál spirulina alga. 1/2 csésze különböző diófélét is elfogyaszt, többek között mandulát, pekándiót vagy brazil diót.

Napi rutinját kiegészíti még porított gyógynövények, gyökerek és bogyók keverékével. 1 teáskanálat fogyaszt a következőkből: galagonya bogyó, kurkuma gyökér, catuaba kéreg és szibériai ginzeng gyökér.

Tiszta vízzel hidratálja testét

1.5 liter szűrt vizet fogyaszt naponta. A víz szűrése biztosítja azt, hogy a víz növényvédő szerekkel, nehézfémekkel ne legyen szennyezett.

A nap folyamán 2 evőkanál szűretlen almaecetet is megiszik. Ez lehetővé teszi a tápanyagok jobb felszívódását és a jobb emésztést.

A D-vitamin is fontos neki. Ha napozni nem tud napi fél órát, akkor napi 6000 IU nemzetközi egységes D3-vitamint szed.

Jelentős viselkedésbeli változások

A legfontosabb viselkedésbeni változás amit szive meggyógyításáért eszközölt, az a stressz jobb kezelése volt. Elmondása szerint könnyebb úgy kezelni a stresszt, ha olyan gyógynövényeket eszik közben amelyek támogatják az idegrendszer egészségét.

Beszélt a mélylégzés fontosságáról is.

Amit mindig elkerül:  “aszpartám, MSG, kukorica szirup, feldolgozott élmiszerek, és a gyorséttermek. ”

Ma ez a 48 éves férfi jobban érzi magát, mint valaha is életében. Nem szed egyetlen gyógyszert sem, nincs rendetlen szívdobogása és magas vérnyomása.

Források:

http://www.newportnaturalhealth.com

http://science.naturalnews.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

Lehet, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal amit mondasz, de holtomig védelmezni fogom ahhoz való jogodat, hogy kimondhasd!

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend