Bizonyítékok arra, hogy az oltóanyagok óhatatlanul is veszélyesek

6
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

MMR-Vaccine-in-Children

Megkérdezte már kezelőorvosát valaha arról, hogy az oltóanyagok mennyire biztonságosak? Felelte már orvosa Önnek valaha, hogy a leoltatlanság nagyobb veszélyt jelent mint a leoltottság? Ha igen, akkor nincs egyedül.

Egyik orvos sem szokott hezitálni, amikor azt kell mondaniuk, hogy semmi okunk az aggodalomra.  Gyorsan hozzáteszik: “Annak az esélye, hogy a gyermeknek valami baja lesz, egy a millióhoz.”

Ez az egész azért hihetetlen, mert a toxikus vakcinák majom vese, egér agyvelő, magzati borjú szérum és abortált csecsemő (humán diploid) sejtek felhasználásával készülnek.

Amikor szennyezett mogyoróvaj vagy spenót kerül a boltokba és az emberek egyre-másra betegednek meg szalmonella fertőzésben, a termékeket kivonják a forgalomból, leveszik a polcokról. Ez az, ami nem történik meg az oltóanyagok esetében.

Az oltóanyagok lehetnek szennyezettek? … Igen.

 

A vakcinákról ez már régóta köztudott és ez a jelenség már nagyon hosszú ideje jellemző az oltóanyagiparra…

 

Rákot okozó majom vírussal szennyezett oltóanyag?

Az 1950-es és 1960-as években, a polio vakcinát majom vesében elszaporított vírusok felhasználásával készítették.

Bernice Eddy, aki abban az időben Biologics Standards (DBS) tudósa volt, felfedezett egy súlyos problémát.

“Az egyetlen súlyos vakcina válság a polio epizód óta az az 1961-ben történt felfedezés volt, miszerint bebizonyosodott, hogy a majom vírus kísérleti hörcsögökben tumorokat eredményezett. Ez a vírus a polio és az adenovírus oltóanyagokat is beszennyezte. A vírus, amely SV40 néven ismert, belépett az oltóanyagba és túlélte a formalin, formaldehid kezelést.

Számos államban vált teljes mértékben ismertté az SV40 probléma. 

Az azonos kongresszusi dokumentum kijelenti,

“… Abban az esetben is, amikor a szennyező vírusról bebizonyosodott, hogy hörcsögökben onkogén [rákot okozó] tulajdonságokkal bírt, a DBS [ Department of Biologics Standards- National Institute of Health], valamint a szakértői tanácsadó bizottság úgy döntött, hogy hagyja a meglévő készleteket a piacon és nem vonja ki őket a forgalomból, nehogy megrengjen a nyilvános bizalom az oltóanyag hatékonyságát illetőleg … Magasabb kormányzati körökben minden nyílt, a vakcinával kapcsolatos megvitatási törekvést elhallgattattak … “(kiemelés tőlem)

 

És jön a többi.

Fágok által szennyezett oltóanyagok

1975 februárjában Gina Bari Kolata kérdezte könyvében: ” Fág típusú élő vírust tartalmazó vakcinák: ártalmasok vajon az emberekre?”

Majdnem 2 évvel ezelőtt, az FDA Bureau of Biologics tudósai arról számoltak be, hogy az összes élő vírust tartalmazó vakcinák fágokkal ( baktériumokat megfertőző vírusokkal) szennyezettek….. A szövetségi rendeletek korábban tiltották idegen anyagok oltóanyagokba való juttatását és senki sem tudta, hogy a fágok károsak-e az emberekre vagy sem. Az átmeneti megoldás az volt, hogy a rendeletet módosították, hogy lehetővé tegyék a fágok jelenlétét az oltóanyagokban.

Kolata megjegyezte, hogy a szennyeződés nem várt következménye az volt, hogy a fág képes volt kiváltani egy másik betegséget. Elmagyarázta, hogy az a személy, aki diftéria fággal szennyezett polio vakcinát kapott, ténylegesen megbetegedhetett diphtheriában.

Az oltóanyagok szennyezettsége nem egy olyan probléma, amely varázslatosan eltűnt volna.

A marhaszérumot gyakran alkalmazzák tápközegként az oltóanyaggyártási folyamatban. Ez is az egyik fő forrása az oltóanyagok szennyezettségének. A legelterjedtebb szarvasmarhákat megbetegítő vírusok a következők:

• szarvasmarha vírusos hasmenéses pesztvírus
• parainfluenza vírus 3-as típus
• szarvasmarha herpeszvírus 1
• szarvasmarha enterovírus (4-es típus)
• szarvasmarha orbivírus (kéknyelv)
• szarvasmarha polyomavírus
• szarvasmarha parvovírusok [10, 11]

A kéknyelv betegség vírusa például vetélést okozott vemhes kutyákban.

Következtetés

Ha úgy dönt, hogy beoltatja gyermekét, orvosa azt fogja mondani, hogy a gyermek védettséget fog élvezni a betegségek ellen. Aki viszont valójában jól jár az oltások során az az oltóanyaggyártók és a velük kapcsolatban álló orvosok.

Források:

http://www.naturalnews.com/031184_Suzanne_Humphries_vaccines.html

http://vactruth.com/2013/02/23/17-examples-of-vaccine-failure/

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend