9 ok, amiért nem kellene beoltatni gyermekeinket

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

oltas(NaturaHirek.com) A pro-vakcina maffia igyekszik nagyon gyorsan a szőnyeg alá söpörni minden, az oltásokkal összefüggő sérülést vagy halálesetet… állítva, hogy az csak egy rendkívül ritka rendellenesség miatt van. Sok olyan szülő van azonban, akinek a gyermeke az oltástól sérült, és aki úgy döntene, hogy ha újra csinálhatná, nem oltatná be a gyermekét. Tudnunk kell arról a 9 fő érvről, amiért az oltások nem javallottak. Egyre több orvos és asszisztens ébred rá arra, hogy a képzés amit kaptak korántsem elegendő és valósághű.

1) Az oltások nem működnek. Azt amit az orvosok állítanak, hogy az oltások megakadályozzák a fertőző betegségek terjedését és örök immunitást okoznak a tudomány egyszerűen nem erősíti meg. A tanulmányok nem erősítik meg azt, hogy a vírus terjedését csökkentené a beoltott emberek száma. A legtöbb beoltott ember immunhiányos és valószínűleg az első aki elkapja a betegségeket.

Dr. Tetyana Obukhanych foglalkozik ezzel, és még sok más oltásokat érintő ténnyel “Vaccine Illusion” című könyvében, amely sok modern, oltást körülvevő mítoszt bombáz szét. Nemcsak hogy az oltások nem kölcsönöznek hosszan tartó immunitást, valójában elpusztítják a szervezet természetes immunitását, így lesz a sok leoltott ember egész életében immungyenge.

2) Az oltóanyagokról sosem bizonyították be azt, hogy biztonságosak és hatékonyak lennének. Minden egyes vizsgálat, amit “bizonyítékként” felhoznak a vakcinák biztonságosságáról csak az oltóanyagok mellékhatásait hasonlítja össze. Egyikük sem hasonlítja össze a beoltott és a be nem oltott személyek immunitását, ami az oltóanyagok hatékonyságának igazi próbája lenne.

“Igazi, tudományos, kontrollcsoportos, placebo vizsgálatokat sosem végeztek az oltóanyagokkal kapcsolatban azért, hogy meghatározzák azt, hogy valóban biztonságosak-e. “- magyarázza a VacTruth.com.

3) Az első oltóanyag teljes kudarc volt, amely kudarcot az iparág megpróbált eltussolni. Kevés ember tudja azt, hogy a legelső oltóanyag, amit himlő ellen gyártottak, teljes katasztrófa volt. Sokan akik ezt az oltást megkapták vagy meghaltak, vagy szifiliszesek lettek, de összehangolt erőfeszítések árán az eredményeket úgy szőnyeg alá söpörték, hogy arról a nagy nyilvánosság egyáltalán nem szerzett ismereteket. Nyilvánvalóan azért történt mindez, mert az oltóanyagok nagyon nagy bevétellel kecsegtettek.

4) Az oltóanyagok rendkívül jövedelmezőek a gyógyszergyárak számára, amelyek nem vonhatók felelősségre a károkért. Nézzünk szembe a tényekkel – az oltóanyagok a gyógyszeripar legjövedelmezőbb bevételi forrásai. Nemcsak az a helyzet, hogy a vakcina vállalatok teljesen ki tudnak bújni a felelősség alól, hanem az is, hogy az oltóanyagok halálos sérülést okoznak a gyermekeknek, de a “szponzorált” kormányzati szervek rákényszerítik azokat a védtelen családokra, mégpedig megalapozatlan pánikkeltési taktikákat követve.

5) Minden oltóanyag halálos kémiai adalékanyagokat tartalmaz. Az átlagos gyermekorvos szorongatott helyzetben lenne, hogy a csomagolásban elhelyezett oltóanyag összetevőit felsorolja. De a szülőknek tudniuk kell, hogy az összes oltóanyag halálos, idegkárosító vegyi anyagokat tartalmaz, mint például az alumínium, a higany és a formaldehid. Sok oltóanyagba még nátrium-glutamát (MSG), antibiotikumok, és génmódosított szervezetek (GMO-k) is kerülnek.

6) A be nem oltott gyerekek általában egészségesebbek. Nemzetközi tanulmányok bizonyítják azt, hogy a beoltatlan gyermekek általában kevésbé szenvednek allergiában, autizmusban, viselkedési zavaroktól, autoimmun és légzőszervi megbetegedésektől.

7) Ami az influenza elleni vakcinát érinti például: egy tanulmány a “Clinical Infectious Diseases” folyóiratban megállapította, hogy azok az egyének akiket influenza vírussal beoltottak, 550 százalékkal nagyobb valószínűséggel szenvednek légzési problémáktól.

8) A vakcinák néhány gyermeknél egész életen át tartó gyógyíthatatlan betegségeket okoznak. Az egy dolog, hogy helyi duzzanat alakul ki, vagy átmenetileg láz lép fel. De ha a gyermek az egyike azon szerencsétleneknek, akiknél maradandó idegrendszeri károsodás formájában Guillain-Barre-szindróma alakul ki, akkor a gyermek egész életre kiterjedő, élethosszig tartó gondoskodásra fog szorulni.

9) Az oltások halálos kimenetelűek is lehetnek mind gyermekek, mind felnőttek esetében. Bár a kisgyermekek és a csecsemők hajlamosak leginkább a felmerülő maradandó károsodások bekövetkeztére, a felnőttek is veszélyben vannak. A gyakori példa erre a hírhedt Gardasil vakcina a HPV, amely a mai napig több tízezer serdülőt és tizenévest ölt, vagy károsított meg.

Megjegyzés: az oltóanyagok a hirtelen csecsemőhalál szindrómához is kapcsolhatók, amelyet az egészségügyi létesítmény genetikai vagy más okokra vezet vissza, védve ezzel a vakcina színlelt hatékonyságát. A legjobb a betegségeknek való természetes kitettség. Az igazság az, hogy az egyetlen módja annak, hogy valóban fejleszteni tudjuk egész életen át tartó immunitásunkat az az, hogy ha csak éljük az életünket ahogy általában szoktuk anélkül, hogy halott (és bizonyos esetekben élő) vírusokat és kémiai segédanyagokat juttatnánk be izomszövetünkbe. A kórokozók ott lappangnak a világban és az egyetlen módja annak, hogy a test állandó, életre szóló antitesteket termeljen a kórokozók ellen az, ha hagyjuk hogy testünk megtermelje ellenük saját antitestjeit. amelyek örökre megvédenek a betegségek ellen. Friss, tápanyagokban gazdag bioélelmiszerek fogyasztása és az egészséges életmód segítik az immunrendszert, amely lehetővé teszi, hogy a test leküzdje a kórokozókat.

Források:

http://www.vaccinationcouncil.org

vactruth.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

Send this to friend