A bélflóra felelős az ember immunitásának 80 százalékáért, nem a “védőoltások”

5
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

heart belly(NaturaHirek.com) Fontos, hogy a szülők legalább fontolóra vegyék az amúgy is feleseges védőoltások veszélyeit. Néhány gyermekorvos odáig jutott, hogy nem hajlandó kezelni azokat a gyermekeket, akiknek a szülei ” részben vagy egészben” elutasították a védőoltásokat.

Az oltóanyagok pártolói szerint egy gyermek egy nap akár 10000 oltást is kaphat

Ahogy az oltóanyagiparág egyik képviselője, Dr. Paul Offit egyszer nyilvánosan megjegyezte, egy gyermeknek egy nap 100.000 oltást is be lehet adni egyszerre. Később ezt a számot 10 000-re változtatta. Sajnos, ezt a vezető gyermekorvost nagyon gyakran interjúvolja a média.

Oltások veszélyeit cáfoló írásai és ítélkezései azok felett akik megtagadják a védőoltásokat gyermekeik számára, néhány gyermekorvost arra késztetett, hogy ne biztosítanak ellátást a be nem oltott gyermekek számára.

Természetesen Offit gondoskodott arról, hogy a Merck által gyártott rotavírus elleni oltóanyag is részét képezze a kisgyermekkori oltásrendnek. Merck Offitot 350000 USD támogatásban részesítette azért, hogy segítsen az oltóanyag kifejlesztésében. Offit részleges szabadalmi jogokkal is rendelkezik, A jogok a közelmúltban 180 millió USD-ért keltek el. Ez kétségtelenül nem az egyetlen etikátlanság az ügyben.

A csecsemők oltásrendjére vonatkozó felháborító állitásai, bár megkérdőjelezés nélkül jelentek meg a tömegmédiában, teljes mértékben hamisak.

A bélflóra egészsége felelős védettségünk akár 80%-áért. Több probiotikumot és kevesebb antibiotikumot!

Egy oltóanyag szemináriumon Dr. Michael Geta része volt egy négy fős testületnek, akik a közönség kérdéseire válaszoltak. A hallgatóságból valaki megkérdezte, hogy a csecsemőket miért oltják be egyéves kor alatt, amikor az immunrendszerük még nem is eléggé fejlett ahhoz, hogy az oltóanyagra megfelelő immunválaszt adjon.

Az a személy, akinek a kérdés szólt egy PhD-s oltóanyag pártoló kutató volt. Válaszán maga Dr Geta is meglepődött. A kutató elmondta, hogy az oltási rend azért alakult ki így, hogy a szülőket kondicionálják a korai oltásrendre, hogy később sem felejtsék el beoltani gyermekeiket. A PhD-s, akinek a nevét az ő kívánságára nem közölték, elmesélte azt a történetet, ahogy egy megyei nővér arra kérte őt, hogy ösztönözze a szülőket arra, hogy a gyerekek védőoltásait ne felejtsék el. Hozzátette, hogy azért kéri ezt, mert amiket a gyerekek egy éves kor előtt kaptak, teljesen haszontalanok voltak. A PhD-s a nővérnek így válaszolt: “Igen, tudom.” A hangfelvételt itt lehet meghallgatni.

Ahogy Dr. Geta magyarázza:

“A csecsemők életük első évében általános, nem specifikus immunitással rendelkeznek, beleértve (remélhetőleg) az anyatej immunglobulinjait. Nem termelnek saját antitesteket körülbelül egy éves korig. “

Dr. Natasha Campbell-McBride, a “Gut and Psychology Syndrome Book” és Pszichológia Szindróma Könyv (a GAPS könyv) szerzője, tovább megy. Brit gyermekorvosként, autista és más szellemileg és fizikailag visszamaradott gyermekeket sikeresen kezel bélflórájuk helyreállításával. Megtanulta hogyan, saját autista fia kezelésével.

Egyetért azzal, hogy az anyatej elengedhetetlen! Azonban nem minden anya képes szoptatni. Sokan akik tudnának is, más olyan problémákba futnak, amelyek gátolják a tej termelődését. Dr. McBride szerint: a problémák az anya bélflórájával kezdődnek.

Az anya átadja bélflóráját újszülöttjének. Így az anya bélflóra egyensúlya kritikus. A legtöbb anyának ma- főleg akit csecsemőkorában nem szoptatott az anyja, készételeken nőtt fel, védőoltásokat és antibiotikumokat kapott- veszélyben van a bélflórája.

A megfelelő probiotikus és kiegyensúlyozott bélflóra az immunitás akár 80%-áért felelős lehet. A szülői tervezés részeként érdemes jól étkezni, probiotikus élelmiszereket enni és / vagy kiegészítőket szedni, az antibiotikumokat és védőoltásokat minimalizálni vagy elkerülni, és legalább egyéves koráig szoptatni gyermekünket. Egy nemrégiben készült jelentés szerint, a szoptatás évente legalább 830.000 életet ment meg. Olvasson többet a “meghosszabbitott szoptatás” hatásairól itt.

Az újszülötteknek adott védőoltások és antibiotikumok hosszú távú hatásai súlyos egészségkárosodással és egyebek mellett neurológiai reakciókkal járnak.

Hasonló cikk: A beoltott gyerekek akár 500%-kal többet betegek mint oltatlan társaik

Források:

Dr. Michael Gaeta GaetaCommunications

Dr. Natasha Campbell-McBride GapsDiet – PDF

Plosone.org

Medical News Today

Facebook Kommentek

A szerzőről

Send this to friend