A böjt regenerálhatja az immunrendszert?

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

böjt

A böjt szerepe az immunrendszer felépítésében

A University of Southern California kutatói által végzett új tanulmány azt sugallja, hogy egy háromnapos böjt teljesen újraindítja a szervezet immunrendszerét azáltal, hogy elindítja az új fehérvérsejtek termelését. A USC tudósai úgy vélik, hogy orvosilag felügyelt böjt segíthet a rákos betegeken, az időseken és a károsodott immunrendszerű embereken. Ha a kezdeti eredmények a tanulmány előrehaladtával sem változnak, a felfedezés hatékony eszközzé válhat arra, hogy a gyakorlatban is bevezetésre kerüljön az integratív immunterápia a nem-toxikus rákkezelés részeként.

A fehérvérsejtek regenerálása

Immunrendszered szervezeted természetes védelmi vonalát alkotja a betegségekkel szemben, a fehérvérsejtek pedig katonák a frontvonalon. A USC betegvizsgálatokban a hosszú ideig tartó éhezés következtében a fehérvérsejtek lebomlottak, különösen a károsodott sejtek, ami egészséges fehérvérsejtek őssejtes regenerálódását indította el.

A rák komoly megterhelést jelent az immunrendszernek. Egyes daganatellenes szerek, különösen a kemoterápia komolyan károsíthatja az immunrendszert, kevés természetes védekező rendszert hagyva maga mögött.

Ha az orvosilag felügyelt böjt bizonyítottan regenerálja az immunrendszert, akkor a rák kezelésében új fejezetet nyithat az onkológia!

Az immunrendszer feltöltése

Az integratív immunterápiáról kimutatták, hogy javítja az életminőséget, valamint a rák kezelésének esélyeit. A szervezet immunrendszerét érinti és ezáltal javítja a beteg túlélési esélyeit, a rák természetes úton való legyőzését anélkül, hogy károsítaná a rákos sejtek környezetét. A böjt-terápia segítségével regenerálható az immunrendszer, ami ezután maximális kapacitással fog részt venni a rák elleni küzdelemben.

Egy háromnapos böjt kúrát már csupán közérzetjavítás, fogyókúra vagy a szervezet tisztítása miatt is érdemes kipróbálnunk az ünnepek előtt vagy után. Rákos betegeknek a fenti eredmények alapján pedig különösen ajánlott!

Facebook Kommentek

A szerzőről

Send this to friend