A búzafű klorofillja bizonyítottan hatásos a rák elleni küzdelemben

12
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Wheatgrass(NaturaHirek.com) A búzafű hihetetlenül sok tápanyagot tartalmaz. Dr. Earp-Thomas egyszer azt mondta, hogy “15 font búzafű 350 font sárgarépa, fejes saláta, zeller és így tovább keverékével egyenértékű.” A búzafű nem kevesebb, mint 13 vitamint és mind a 20 esszenciális aminosavat tartalmazza. A benne lévő klorofill pedig bizonyítottan rákellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

A búzafű kiemelkedő kutatója Dr. Arthur Thelma hozátette, hogy a kutatások azt mutatják, hogy a búzafű lé fogyasztása méregteleníti a vért és erősíti az immunrendszert. A klorofill kulcsszerepet játszik a máj méregtelenítésben, ezáltal a vér is tisztul.

A búzafű nagyrészben klorofill – körülbelül 70%-ban. A klorofill molekuláris szerkezete nagyon hasonló a hemoglobinhoz, ahhoz a molekulához, amely az oxigén hordozója az emberi vérben. A klorofillról bebizonyosodott, hogy segít a hemoglobin termelés felgyorsításában, így a szervezet több oxigénhez jut a vérben. A klorofill védelmet biztosít a rákkeltő anyagokkal szemben, megerősíti a sejteket. A “Journal Mutation Research” összehasonlította a klorofill rákellenes hatását a béta-karotin, a C, E és A vitaminnal és bebizonyosodott, hogy az hatékonyabb antimutagen mint a fent emlitettek közül bármelyik.” A klorofill antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, és csökkenti az egészségtelen baktériumok növekedését és fejlődését a szervezetben.

Dr. Benjamin Gruskin 1940-ben a “The American Journal of Surgery” című tudományos lapban megjelent cikkében javasolja, hogy a klorofillt fertőtlenítésre is lehet használni. Dr. Gruskin számos klinikai célokra szánt használati területet mutatott be, beleértve a:” tüszős mandulagyulladást, sebek gyógyítását, bőrátültetés gyógyulásának meggyorsítását, krónikus orrmelléküreg-gyulladás gyógyítását, a krónikus belső fül gyulladást és fertőzéseket. A klorofill csökkenti a visszérek megjelenését és gyógyítja a lábszárfekélyt, a sebes végbélt, a méhnyak gyulladását, hüvelyi fertőzéseket és csökkenti a tífusz okozta lázt is. ”

Továbbá mind a búzafű és mind a klorofill kenőcsöt sikeresen használták bőr rendellenességek, mint például a bőr fekélyek, impetigo, és ekcéma gyógyítására.

A búzafű “szuper élelmiszer”-nek tekinthető. A búzafű és klorofill egészségügyi előnyeit úgy tűnik, még mindig nem térképezték fel teljes mértékben, a tudományos munkák folyamatosan újra és újra más hasznos felfedezésekre tesznek szert.

http://www.cancertutor.com/Cancer/Wheatgrass.html
http://www.liebertonline.com/doi/abs/10.1089/acm.2007.7137

Facebook Kommentek

A szerzőről

Send this to friend