A C-vitamin bizonyítottan több mint 30 súlyos betegséget gyógyít

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

vitamin-c
Több mint 75 éve az orvosi kutatások és a klinikai gyakorlat azt mutatják, hogy a C-vitamin beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Tudom, mire gondolsz – ha a C-vitamin olyan jó nekünk – akkor miért nem mondja ezt el egyik orvos sem? Nos, a válasz hamarosan fájdalmasan nyilvánvaló lesz.

Az orvosi egyetemeken tanuló diákok nagyon kevés táplálkozástani képzést kapnak – mindössze 2 óra hosszát 4 év alatt! A C-vitamin terápiát számos krónikus betegség gyógyításakor szisztematikusan figyelmen kívül hagyják a hagyományos orvoslásban.

Dr. Fredrick R. Klenner felfedezi a C-vitamin igazi hatalmát

Akár hiszed, akár nem, a 1940-es években Dr. Klenner a C-vitamint alkalmazta arra, hogy 60 esetből 60 esetben meggyógyítsa a gyermekbénulást. Ez akkor volt még, amikor a polio vakcina nem is létezett. Dr. Klenner megállapításait be is mutatta egy nagy orvosi konferencián, ahol elmagyarázta, mi az a nagy dózisú C-vitamin terápia, de a kortárs orvosok Klenner kutatásait figyelmen kívül hagyták.

Ehelyett a gyógyszergyárak hihetetlen módon markukban tartják a legtöbb orvos IQ -ját és agymosással elhitetik velük, hogy a toxikus antibiotikumok, amelyek elpusztítják a bélflórát (és az immunrendszert) egy “okosabb” választásnak bizonyulnak.

Dr. Klenner egyike volt az első olyan orvosoknak, akik különböző betegségeket C-vitaminnal gyógyítottak. Sőt, Klenner következetesen győzte le a bárányhimlőt, kanyarót, mumpszot, a tetanuszt és a gyermekbénulást hatalmas dózisú intravénás C-vitamin kúrákkal. És ne feledjük, Dr. Klenner tette mindezt még akkor, amikor a vakcinák nem is léteztek.

Ezek orvosi tények. Dr. Klenner a tüdőgyulladás, agyvelőgyulladás, a herpes zoster (övsömör), herpes simplex, mononukleózis, pankreatitisz, hepatitisz, Rocky Mountain foltos láz, húgyhólyag fertőzések, alkoholizmus, ízületi gyulladás, bizonyos rákok, leukémia, ateroszklerózis, megrepedt porckorong, a magas koleszterinszint, a szaruhártya fekély, cukorbetegség, glaukóma, sugárzásos égések esetében gyógyított C-vitaminnal. A betegségek listája korántsem volt teljes.

Tucatnyi tanulmányt publikált, csak írd be a google-ba Dr. Klenner nevét és meg leszel lepődve azon, hogy mennyi mindent találsz.

Mit mondanak a szakértők a C-vitamin gyógyító erejével kapcsolatban?

“Néhány orvos csak áll a haldokló betege felett és megvárja míg meghal a beteg ahelyett, hogy inkább aszkorbinsavat (C-vitamint) használna, mert véges elméjükben a C-vitamin csak vitaminként létezik.” – Dr. Fredrick Klenner.

“A C-vitamin a világ legjobb természetes antibiotikuma, vírusellenes, antitoxikus és antihisztamin. A C-vitamin fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. “- Andrew Saul, Ph.D.

“Az emberi test akkor működik a legjobban, ha a vérben és a sejtekben magas a C-vitamin szintje – amiből szükség szerint szintetizálódik a májban.” – Thomas E. Levy, MD, JD, kardiológus

“Egyre több és több orvost sikerül meggyőznünk a nagy dózisú C-vitamin hatásosságáról” – Linus Pauling, kétszeres Nobel-díjas tudós.

Mikor fogjuk azt látni, hogy a C-vitamin terápiát rákos megbetegedések esetén, vagy éppen oltások helyett végre elkezdik használni az orvosok?

Hasonló cikkek: 

A nagy dózisú intravénás C-vitamin injekció megsemmisíti a rákot, mégsem szabadalmaztatható

Egy orvos C-vitaminnal gyógyítja meg kétoldali tüdőgyulladását- mindössze 3 óra alatt

A C-vitamin minden ember által eddig ismert vírust megöl

A C-vitamin csökkenti az agyvérzés kockázatát- új tanulmány!

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend