Ez az amiért a diétás italok fogyasztása öngyilkosság

3
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

coke

Az egészséges életmód körüli viták nagyon elterjedtek manapság. Egy olyan világban élünk, ahol több fronton is rossz döntésekre csábító helyzetekkel találkozunk. Ez a tény már magában is nagyon megnehezíti azt, hogy az egészséget válasszuk. Nagyon sok embert ismerek személy szerint, akik még mindig azt hiszik, hogy a diétás üdítők egészségesebb alternatívák mint cukros ( helyesbítek, dehogy cukros, inkább már csak glükóz- fruktóz szirupos) társaik. Diétás italok (és persze tegyük hozzá, az egyéb diétás termékek is) mesterséges édesítőszerekkel vannak tele, mint például az aszpartám. A cukrot persze valamivel ki kell cserélni annak érdekében, hogy a kalóriákat lenyesegessék. De nem éreztétek soha azt, hogy mindez túl szép, hogy igaz legyen?

A valóság tényleg az, hogy mindez túl szép, hogy igaz legyen. És most az eddig lefolytatott legnagyobb kutatás vizsgálatai is azt mutatják, hogy az egész diétás üzlet csaláson, az emberek átverésén alapul.

A tanulmányt a University of Iowa tudósai készítették el, akik egyben egy szigorú figyelmeztetést is kiadtak azok felé akik még mindig úgy gondolják, hogy a diétás italok egészséges alternatívát jelentenek.

És most figyeljetek: összehasonlítva azokkal a nőkkel, akik soha, vagy csak nagyon ritkán fogyasztanak diétás italokat, azok a nők akik napi két vagy több pohár diétás italt fogyasztanak egy nap, nos náluk 30 százalékkal nagyobb valószínűséggel alakul ki valamilyen szív-érrendszeri esemény (szívinfarktus vagy stroke) és 50 százalékkal nagyobb valószínűséggel halnak meg az ezzel összefüggő betegségektől

“Ez az egyik legnagyobb vizsgálat ebben a témában, és a megállapítások összhangban vannak néhány korábbi adattal, különösen azon tanulmányokkal, amelyek összekötik a diétás italok fogyasztását a különböző metabolikus szindrómák kialakulásával” – mondja Dr. Ankur Vyas a vizsgálatot vezető kutató.

… A kapcsolat azután is megmaradt, hogy a kutatók kiigazították az adatokat figyelembe véve bizonyos demográfiai jellemzőket és más szív- és érrendszeri kockázati tényezőket, mint például testtömeg index, dohányzás, hormonterápia, fizikai aktivitás, energia-bevitel, sóbevitel, cukorbetegség, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, és cukros italok fogyasztását.

A diétás italok szó szerint szörnyű hatással bírnak a szervezetre. Nincs semmi jó tulajdonságuk.

Nem iszom semmilyen üdítőt, de ha mégis úgy döntök, hogy megiszom pár pohárral, akkor inkább annak cukros formáját választom, mintsem az édesítőszerekkel, vagyis különféle vegyi anyagokkal teli változatát. Remélem az ilyen és hasonló tanulmányok nem az emberek, hanem a diétás italok-ételek öngyilkosságát fogják jelenteni.

Az alábbiak a diétás termékekről tartalmaznak további információkat:

Az aszpartám NEM biztonságos!: Az aszpartám leukémiát és limfómát okoz: 22 év adatát felölelő tanulmány

A diétás italokban lévő aszpartám nőknél korai halálozást okoz

Aszpartám veszély – Sürgős figyelmeztetés! Az aszpartám daganatokat és görcsrohamokat okoz

Tanulmány: A diétás italok fogyasztása fogyás helyett inkább hízáshoz vezet

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend