A DTaP védőoltás ekcémát okoz

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

eczema

Az oltások késleltetése ugyanolyan ellentmondásos megítélésben részesül, mint teljes elutasításuk. Azokat a szülőket, akik úgy döntenek, hogy késleltetik a gyerek oltásprogramját, a világon egy elterjedt névvel, az “anti-vakcinázók” jelzővel, vagyis egy olyan derogatív kifejezéssel illetik, amivel azt fejezik ki, hogy ők olyan emberek, akik fenyegetik a társadalom jólétét. Érdekes ahogy a tudatlan társadalom próbálja betartatni a törvényeket azokkal az emberekkel, akik esetleg ismerik erről a kutatásokat és nem követik a kormányprotokollt. Kutatók és gyógyszárgyárak által támogatott tanulmányok eddig azt mondták nekünk, hogy az oltások elhalasztása kifejezetten káros és egyáltalán nem jelent előnyt. Egy új tanulmány viszont épp az ellenkezőjét állítja. Úgy látszik, hogy már csupán a DTaP védőoltás késleltetése is csökkentheti az ekcéma kialakulásának esélyét.

Ezt a megállapítást a tudósok akkor tették, amikor azt próbálták bebizonyítani, hogy a DTaP élelmiszer-allergiát okoz. Ehelyett felfedezték az ekcéma kapcsolatot.

A diftéria-tetanusz-acelluláris pertussis (DTaP) vakcina késletetése esetén a gyerekek kevésbé lettek ekcémásak és kevesebb ekcéma elleni gyógyszerre volt szükségük!!!

A DTaP oltóanyag és az ekcéma közti kapcsolatról már nagyon hosszú ideje folyik a vita. Sok édesanya állítja hogy gyermekének tökéletesen egészséges volt a bőre mielőtt a DTaP vakcinát beadták nekik.

Pár, a témában megszólaló amerikai édesanyától idézünk:

“A fiamnak gyönyörű szép egészséges volt a bőre egészen 4 hónapos koráig, amikor elkezdtük beadatni neki az oltásokat. A lényeg, hogy 9 oltást kapott összesen 4,6 és 9 hónapos korában (3-szoros DTaP, Hib és PCV) mielőtt kutatni kezdtem. Minden oltás után rosszabb és rosszabb ekcémás rohamokat kapott (én csak túl ostoba voltam, hogy összekössem a pontokat, amíg már túl késő volt). Most 4 és fél éves és még most is vannak problémái az ekcémával. Úgy vélem, hogy problémáit oltóanyagok okozták.”

És…

“A kislányom a 2 hónapos oltása után ekcémás lett, a 4 hónapos oltás után pedig szörnyen felduzzadt az arca, a haja elkezdett hullani, a kezei felduzzadtak és nagyon kínozta az ekcéma. Szteroid injekciókat kellett kapnia mert annyira elfertőződhetett volna a kezétől az egész teste.

Nem is gondolkodtam azon mi történt a lányommal akkor, de azóta már egyértelmű, hogy mi történt. Az okozott kár látható az oltások előtti és utáni fényképein.”

És…

“A lányom 3 hónaposan kapta meg a DTaP oltást. Abbahagyta a gügyögést, abbahagyta a mosolygást és egy hétig csak sírt, a lábai feldagadtak az ekcémától az oltás után egy héttel. A gügyögés és a mosolygás 8 hónaposan szerencsére visszatért. Egy őrülten elkeserítő és fájdalmas időszak volt számunkra mindez kislányunk életének első évében. 13 hónaposan Poppy lábai még mindig nagyon sokszor viszketnek, és az ekcémás rohamok 3 hetenként követik egymást. Allergiás lett a tojásra is. Ez sem csoda, mert ahogy megtudtuk, az oltásban tojásfehérje is van. Sosem fogjuk újra beoltatni kislányunkat.”

Az anyukák beszámolója csak folytatódik. A hatalmas mennyiségű szülői anekdoták igen komor képet festenek a DTaP védőoltás köré. A mostani új vizsgálati eredmények csak megerősítik a szülők beszámolóit.

Ne félj megosztani a valóságot! Az olyan oldalak, mint a miénk, arra szolgálnak, hogy torzítatlanul adják tudtotokra a valóságot. Hát jusson ez el mindenkihez!

Források:

DTap és az ekcéma

http://www.empr.com/news/does-timing-of-dtap-vaccine-impact-childs-allergy-risk/article/462257/

http://www.mothering.com/forum/47-vaccinations/1166385-dtap-eczema.html

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend