A globális népírtás igaz története

Szerző: , 2015 július 03
Cimkék: , , , , ,
Kategóriák: Egészséges élet Gyógyszeripari önkényuralom Politikai egészség

a globálIs népírtás

 

Egy csoport ember úgy érzi, az egyetlen módja annak, hogy a világ visszanyerje egyensúlyát az, ha kevesebb ember élne a világon.

Ezért úgy képzelik el a jövőt, hogy jól lecsökkentik a népességet. A legjobb módja ennek az, hogy megmérgezik az ételt amit eszünk, amíg nyereséget gyártanak abból a módszerből, amit sikerült bevezetniük.

  • A világ népessége valóban olyan arányban növekszik amiről tudomásunk van?
  • Lehetséges, hogy ezeket a számokat manipulálják?
 • Mit tudnak az emberek ténylegesen az ENSZ Codex Alimentarius- áról és hogyan fektetik le azokat az útmutatókat arra vonatkozóan, ahogyan az embereket a világon mérgezik?
 • Mennyit tudunk a kimutatható, vagy alig kimutatható orvosi, táplálkozási és környezeti beavatkozásokról, amelyek célja pusztán a világ népességének csökkentése?

A világ 7000000000 lakosú, a cél pedig, hogy ezt a számot 90%-kal csökkentsék úgy, hogy 500 millió legyen a végeredmény. ” Hogyan?” lenne itt a jó kérdés, de nem ismert számunkra a megvalósításhoz szükséges terv.

Azt mondják, hogy a világon most 7 milliárdan élnek. Elfogadható ez a statisztika? Tudjuk, hogy a nyugati nemzetek népessége csökkenő tendenciát mutat.

Nézd meg az abortusz statisztikákat az egész világon, és végezd el a számításokat.

Ez egy újabb manipuláció lenne programok és cselekvési tervek érvényesítésére?

Szántóföld / Codex Alimentarius

Azt mondják, aki irányítja az élelmiszert – az  irányítja a világot. monsan_dees

1997-ben a pekingi női konferencián az ENSZ élelmiszer-programjának vezetője azt mondta, hogy az élelmiszert fegyverként fogják használni a nép ellen. Ez úgy tűnik igaz is lesz. A globális multinacionális vállalatok tudomást sem akarnak arról szerezni, hogy milyen összetevők vannak az ételben amit eszünk.

A génkezelt élelmiszerek fogyasztása megváltoztatja az ember DNS-ét, ami változásokhoz vezet az egész biológiai rendszer egységén belül.

A génmanipulált élelmiszerekre rá sem írják, hogy azok génkezeltek. A címkén egyáltalán nem szerepel semmi erre utaló jel vagy írás.

Mindent összevetve, a génmódosított növények kudarcot jelentenek a föld élelmezése szempontjából, sőt mi több, emberek és állatok számára mérgezőek. Nem csupán fenyegetik a világ élelmiszer-ellátását, hanem valóban toxikusak környezetünkre és az emberekre nézve. Összesen annyi legitim céljuk van a mezőgazdaságban, hogy általuk néhány multinacionális vállalat az élelmiszerek ellenőrzését a saját maga fennhatósága alá vonja.

A WHO és a FAO 1963-ban az ENSZ kérésére létrehozta a Codex Alimentarius névre hallgató Kereskedelmi Bizottságot. A Codexben vannak szabályok és iránymutatások mindenre, amit fogyasztunk, kivéve a gyógyszereket. Kérlek nézd meg a www.codexalimentarius.net oldalt.

1994-ben, a Codex a tápanyagokat méreganyagoknak nyílvánította.

A Stockholmi Egyezményben tartósan megmaradó szerves szennyező anyagokra vonatkozóan (POP), 2004-ben 177 ország megállapodott abban, hogy 12 szennyező anyagot betiltanak, amelyek közül 9 rovarírtó volt.

Ezek a következők voltak:

 1. Deildrin
 2. Klórdán
 3. DDT
 4. Dioxin
 5. Endrin
 6. Furán
 7. Heptachlar
 8. Hexachlorbenzin
 9. Mirex
 10. Poliklórozott bifenilek
 11. Toxofén peszticid

A Codex Alementarius 2009 december 31-én hozott rendelete szerint a 177 nemzet által betiltott 9 darab vegyszerből 7-et újra használatba fognak helyezni.

A nemzetközi konferenciákon résztvevők közül nem sokan hozzák nyilvánosságra az igazságot, köszönhetően a saját köreiken belüli megvesztegetéseknek.

A Codex szerint minden állati húst / tejterméket Monsanto rekombináns szarvasmarha növekedési hormonjával kell kezelni. A tejiparban ez lehetővé teszi a termelés 10-15%-kos növekedését. A kódex szerint minden állatot növekedési hormonokkal kell kezelni és az összes élelmiszert sugárzásnak kell ezután kitenni.

Az útmutató szerint 3 milliárd ember elhalálozásával számolnak, 1 milliárd ebből éhhalálból bekövetkező haláleset lesz. A következő 2 milliárd megelőzhető betegségekben fog meghalni. A visszaszámlálás már megkezdődött, és jelenleg is folyamatban van.

Ha sok a szántóföld miért van szükség géntechnológiával módosított élelmiszerekre?

41 millió négyzet km szántóterület van a világon amelyből 5% parkoknak, illetőleg vadon élő állatoknak van fenntartva. Az így fennmaradó 39.millió négyzet km -t használhatná a a mezőgazdaság, amelyből jelenleg 16.000.000 négyzet km-t művelnek.

Miért van akkor, hogy egy milliárd ember alultáplált marad?

Globális felmelegedés

Azt mondják, hogy a repülők által húzott fehér vegyi csíkok meg fogják oldani a globális felmelegedés problémáját, azonban lényegében az történik, hogy van egy csomó felhalmozódó méreganyag a környezetünkben, és már-már olyan mennyiségben, hogy a testünk eljut a meddőség vagy a gyorsabban bekövetkező halál állapotába.

Ami jelenleg történik az az, hogy az atmoszférát telepermetezik alumínium-oxiddal, stroncium-oxiddal és bárium-oxiddal – ezek a vegyi anyagok megsemmisítik a természetes növényi életet és a tápanyagban gazdag talajokat a földön azért, hogy a globális elitcsoport a génmanipulált élelmiszerek termesztését tudja előtérbe helyezni.

Ez a globális felmelegedésnek álcázott elnéptelenítési terv Henry Kissinger 1974-es születésszabályozás, eutanázia és eugenetika, forradalmak, puccsok, katasztrófák, éhínségek és háborúk létrehozásának tervére vezethető vissza minden alkalommal, amikor a nemzet nem felel meg az irányitók akaratának. Az irányítóknak, akik azt hiszik joguk van arra, hogy a világon uralkodjanak.

Természetesen elsősorban a harmadik világbeli országokat támadták ezzel.

Mindeközben,

 • a vegyi csíkokat húzó pilótáknak fogalmuk sincs arról, hogy mit csinálnak valójában
 • a szupermarketek nem tudják, hogy az élelmiszert besugározzák
 • a gazdálkodók nem tudják, miért kell az állatokat törvény szerint beoltatni
 • az oltást adó orvosok nem tudják mi van a testünkbe befecskendezett oltóanyagokban. Csupán egy pár orvost érdekel mi lehet bennük.

Meglepő lenne, ha a politikusok végre törődnének azzal, hogy részletesen tudomást szerezzenek arról, hogy pontosan mi is folyik a világon.

Gyakran a pénz válik olyan komponenssé, amely az igazságot a nyilvánosság nagy része elől rejtve tartja.

AIDS

Az a lehetőség sem kizárt, hogy az AIDS vírus egy mesterséges biológiai fegyver.

Az AIDS létrejöttét a “meleg” kísérlet katalizálta. Amerikában azután tört ki, miután a kormány által támogatott hepatitis B vakcina kísérletben homoszexuális férfiakat használtak tengerimalacokként. A járvány létrehozott egy általunk HIV-ként ismert retrovírust, és bevezetett egy új, herpesz-8 vírust a köztudatba.

Ez okozta a Kaposi-szarkómát – a “melegeket” támadó rákot.  Tévesen hitették el velünk, hogy az AIDS a fekete férfiak betegsége Afrikában, de senkit nem érdekel, hogy az AIDS-et miért fedezték fel fehér melegek körében először az USA-ban?

A HIV a hepatitis B közvetítésével szándékosan próbálja likvidálni a meleg közösségeket.

Influenza / Vírusok stb.

Lehet, hogy ez a sor új vírus egy új bio-fegyver megtestesülése?

Az orvosok bizonyára nem tudják, hogy a kitalált gyógymód sokkal veszélyesebb, mint maga a fertőzés.

Arra is van bizonyíték, hogy a legújabb járványokat emberek alkották. Állítólag Novartis (a világ legnagyobb gyógyszeripari vállalata, több mint 53 billió USD bevétellel) a bűnös. Amerikai “tudósok” a US Army Institute of Pathology nevű intézetben szövetkeztek össze arra, hogy létrehozzanak egy “újszerű influenza” vírust 2009-ben, hogy a megbetegedések sora sugárutat teremtsen a Novartis vakcinák értékesítéséhez.

A “sertés influenza”: olyan rekombináns vírus, amely A-törzs madárinfluenzából (H5N1), sertésinfluenzából (H1N1) és emberi influenzából áll (H3N2) – ez ugyanaz az összetevő, amely milliókat ölt meg 1918-ban. A 2009-es sertésinfluenza, amit madárinfluenzának is nevezhetünk a H5N1 (madárinfluenza) és a H1N1 (sertés influenza) rekombinánsa.

A WHO megbízást kapott meddőség okozó oltóanyagok használatára, olyanokra, amelyek tartósan sterilizálják az embereket.

A H1N1 vakcinát úgy tervezték, hogy állandó meddőséget hozzon létre – terhes nők és gyermekek lettek volna az elsők, aki megkapják azt.

Úgy véljük, hogy a WHO bevételének 2/3 része globális gyógyszeripari cégektől származik.

Nézz utána, hogy az SV40 vírus jelenlétét, ami elpusztult majmokból ered, tudatosan használták a különböző oltási kampányokban az 1941 és 1961 között született emberek beoltására, akikről úgy gondolták, hogy nagy eséllyel meg voltak fertőződve az SV40-el, és hogy náluk 300%-os eséllyel fog kialakulni a rák.

Úgy tűnik, hogy a nagy Gyógyszeripari Gépezet szabad kezet kapott az emberek elpusztítására, miközben hatalmas nyereség és profit motiválja emberiség elleni árulását.

Néhány idézet a népességcsökkentésről

Dr. Eric R. Pianka tudós a texasi Tudományos Akadémián 2006 áprilisában tartott beszédében javasolta annak szükségességét, hogy a föld lakosságának 90%-át egy levegőben terjedő ebola vírussal kiírtsák…

“Abban az esetben, amennyiben reinkarnálódom, szeretnék egy halálos vírusként visszatérni, annak érdekében, hogy hozzájáruljak a túlnépesedés problémájának megoldásához.”

Fülöp Herceg
Deutsche Press Agentur 1988 augusztus

A volt amerikai külügyminiszter, Henry Kissinger, aki napjainkban a Bilderberg-csoport egyik vezető tagja és az amerikai politika még mindig eminens tagja, csak annyit mondott:

“A világ népességét muszáj lesz 50 százalékkal csökkenteni.”

Ted Turner elmondta:

“A teljes lakosság 250-300 millió ember, jelenlegi szinten 95 százalékos csökkentés lenne ideális.”

Bill Gates továbbra is több millió dollárt költ a magas kockázatú geo-mérnöki projektek megvalósítására, amelyek megoldják a globális felmelegedés problémáját. Végül is a környezetvédők állították le, mert tevékenysége nagyobb károkat okozott, mint maga a klímaváltozás.

2010-ben Gates-et bírálat érte azért, mert $ 300.000 dollárt invesztált egy felhő-fehérítő technológia létrehozására, amely kapcsán a felhőket mikroszkopikus részecskékkel permetezték be annak érdekében, hogy azok több napfényt tükrözzenek vissza. A környezetvédelmi aktivisták szerint azonban ez a légkörbe vezetett “intravénás” kén “savas esőket, ózonlyukakat és időjárási zavarokat okozhatott volna.”

Felmerül a kérdés: mi lenne a megoldás a globális elit manupilációinak kijátszására? Saját élelem termelése vagy a bio cserekereskedelem?

Várjuk az olvasói ötleteket.

 

Hasonló cikk: Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?

39 responses to A globális népírtás igaz története

 1. Katalin Szendi február 9th, 2013 at 12:24

  Annyi minden olvashato pro és kontra, hogy kinek, vagy minek higyjen az ember?!Mindig az erősebbik lobby győz, az ő nézetétől hangos a világ!Mi, egyszerű halandok pedig tegyük, együk azt, amit a szervezetünk kíván és befogad.Ő az egyedüli, akinek nem érdeke és nem is akar minket átvágni!

  Válasz

 2. Andras Kiszely február 9th, 2013 at 12:42

  pl elsősorban az olyan oldalak kicsinálása, amelyek ezt a sok hülyeséget terjesztik…

  Válasz

 3. Márk Tamás február 9th, 2013 at 13:02

  41 millió négyzet km szántóterület – 5% = 33 millió négyzet km. Ez most komoly?
  A homokosokat meg nem likvidálni, hanem erősíteni akarják. Nem tűnt még fel a buziházasság erőltetése és terjedése?

  Válasz

 4. Márk Tamás február 9th, 2013 at 13:02

  41 millió négyzet km szántóterület – 5% = 33 millió négyzet km. Ez most komoly?
  A homokosokat meg nem likvidálni, hanem erősíteni akarják. Nem tűnt még fel a buziházasság erőltetése és terjedése?

  Válasz

 5. Marton Rakasz február 9th, 2013 at 14:47

  A Megoldás:Vissza a természeteshez,és a fejlett országok ne zabáljanak annyit.

  Válasz

 6. Domonyi Károly február 9th, 2013 at 15:39

  Ne aggódjatok a FöldAnya gondoskodik önmagáról és az itt élő emberekről is, de azért Ti is tegyetek valamit, hogy a férgek ne rágják testét!

  Válasz

 7. Domonyi Károly február 9th, 2013 at 15:39

  Ne aggódjatok a FöldAnya gondoskodik önmagáról és az itt élő emberekről is, de azért Ti is tegyetek valamit, hogy a férgek ne rágják testét!

  Válasz

 8. Judit Sipos-Szabo február 9th, 2013 at 16:00

  Ennyi baromsagot osszehordani, terjeszteni – na, ez a veszelyes!!

  Válasz

  • Andrea Legeny február 9th, 2013 at 17:21

   sajnos nem baromsag……

   Válasz

  • Andrea Legeny február 9th, 2013 at 17:21

   sajnos nem baromsag……

   Válasz

  • Balázs Szeleczki február 10th, 2013 at 18:00

   Andrea Legeny Ez paranoia. Nem baromság, betegség..manapság nagy divat lett mindentől félni, mindenben a rosszat és ártót látni. Ha nem látod át az egészet, az nem baj..csak tudj szelektálni. A cikk írója valószínűleg szorong, és fél mindentől amiről nem tud. Vagy éppen tudja ő, hogy mekkora hülyeségeket ír, csak éppen így növelheti az olvasottságot. Az ilyen agymenésekre mindig kapóak az emberek. Próbáld meg ezt úgy elolvasni, hogy nem akarsz benne hinni, hanem logikusan próbálod átgondolni. Kérdésekkel alátámasztani, vagy elvetni. Rá fogsz jönni, hogy ellentmondásos, racionalitást és logikát nélkülöző emberek megfélemlítésére irányuló katyvasz. De most rettegni mindentől divat…majd ez is elmúlik. Vagy a sok hülye paranoiás kirobbant egy újabb háborút a másikra mutogatva…Naturahíreket nem szívesen olvasom, mert mindig felhúz, hogy mennyit hazudoznak, ferdítenek, és az embereket akarják megfélemlíteni. Fél szavakból, szövegkiemelésekből csinálják a hírverést…ne dőlj be, előbb járj utána. De ne a pletykaoldalakon. Szép estét:)

   Válasz

  • Andrea Legeny február 10th, 2013 at 18:20

   Balazs Szeleczki, Evek ota a fent es nem csak a fent emlitett dolgokat tanulmanyozom. Ez se nem paranoja, se nem baromsag, se nem betegseg. Sajnos, ez igy van es ez meg semmi amit ebben a cikkben olvastal. Ne huzd fel magad, annak nincs ertelme amikor ilyet olvasol mert ennek nem az a celja hanem az hogy az emberek vegre elkezdjenek kerdeseket feltenni es utanna jarni a dolgoknak. Figyelmedbe ajanlom a Thrivemovement.com oldald, nezd meg a filmet magyarul is rajta van,… Ott nem csak fel szavakat fogsz kapni. Neked is minden jot!

   Válasz

  • Balázs Szeleczki február 10th, 2013 at 18:43

   Jaj ez a weblap már külalakra is olyan mint egy jósda:D Ha a tanulmányod az ilyen oldalak felkutatásán alapszik, akkor elég egyoldalúan kutakodsz. Nekem mind1 mit csinálnak az emberek. Ha pl. nem akarják oltatni a gyerekét, hát ő dolguk. Idővel rengetegen nem lesznek beoltva, majd felüti a járvány a fejét, hiszen sok a friss hús, és hullanak majd az emberek, és gyerekeik. Aztán mindenki próbálgatja majd a gyógynövényeket, ezoterikus nyalánkságokat, de az emberek tovább fognak halni. Aztán majd rohannak az orvoshoz a gyerekkel ( ha még van), hogy kéri az oltást. A járványt leküzdik, sok az áldozat, de szerencsére a tudomány győzött. Akkor az embereknek visszajön a bizalma. Aztán mikor megint minden szép és jó, ismét jönnek az összesküvésblablák, és megint a gyógyszergyárak a hibásak. Végtelen ciklus:) Ez a cikk egy csomó dolgot állít, amit nem is igazol. Ilyet írok neked bármikor, felrakom a netre, és bizonyosak lehetünk benne, hogy rengeteg követő akad, akik terjesztik, és vérre is mennének az én igazamért. (ami egyébként egy 2 sör között megírt random hülyeség.).

   Válasz

  • Balázs Szeleczki február 10th, 2013 at 18:44

   Andrea Legeny http://kodpiszkalo.blog.hu/ javaslom ezt az oldalt is nézd át. Persze ők biztos hazudnak, hiszen nem azt állítják amiben hiszel. De tényleg nézegesd meg. Nagyon korrekt.

   Válasz

 9. Andrea Legeny február 9th, 2013 at 17:21

  de jo vegre magyarul is lehet ezt olvasni…nem baromsag! ez a valosag….nagy felebredes!!!!

  Válasz

 10. Andrea Legeny február 9th, 2013 at 17:21

  de jo vegre magyarul is lehet ezt olvasni…nem baromsag! ez a valosag….nagy felebredes!!!!

  Válasz

 11. Tamás Baktay február 10th, 2013 at 17:57

  Valóság, 2012.02. Lakatos Gyula: Antiszociális-e az árutermelő piacgazdaság….. " A társadalom az áruterme.p.-g. veszteséges ágazata, tehát meg kell szüntetni!

  Válasz

 12. Sára Szilvásiné Váradi augusztus 20th, 2014 at 19:31

  Anyák! Fogjatok össze, ezt csak Ti tudjátok megoldani! Titeket érdekel gyermekeitek sorsa! Volt már rá példa a történelemben! Sürgősen kell cselekedni! Akár saját életünk árán! Mi vagyunk a Társteremtők! Világ édesanyjai egyesüljetek, le kell verni a férfi önző uralmat, mert ezt a sok disznóságük Szüzot csak férfiak képesek csinálni! Egy édesanya sosem. Kérjük Szüz Máriát, hogy segitsen nekünk, Ő nem hagy cserben!

  Válasz

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>