A vadkender olaj meggyógyítja a rákot, de vajon miért nem tudja ezt senki?

Cannabis-sativa-2A kannabisz kivonat, más néven ” olaj” Rick Simpson által először előállított fajtája egy koncentrált, kifejlett nőivarú növény virágjából, leveléből származó szájon át bevehető készítmény. Nagy mennyiségű olaj 3-6 hónapos időszak alatti fogyasztása szinte minden betegséget meggyógyít, vagy könnyebben kezelhetővé tesz. Ez azért lehetséges, mert a kannabisz alapvetően az endokannabinoid rendszeren keresztül hat. Ez a rendszer tart fent homeosztázist a test többi részével. A valóság az, hogy a kannabisz elfüstölve is hat a rákra, krónikus fájdalmakra és gyulladásos állapotok ellen.

Concentrated hash oil or "honey"oil. Not to be confused with Cannabis Seed Oil.

Koncentrált marihuána kivonat. Ne keverjük össze a növény magjából készült olajjal.

Ha belegondolsz, ez már eléggé őrületesnek hangzik eddig is, mármint hogy egy növényből keletkező füst gyógyításra képes, sőt mi több, jobban működik, mint sok drága gyógyszer.

Azonban az olaj fogyasztásakor két elsődleges különbséggel kell számolnunk.

Először is, a kannabinoidok sokkal koncentráltabb állapotban vannak jelen az olajban, mint dohányzáskor, így erősebb a hatásuk is.

Másodszor, az olaj lenyelve az emésztőrendszeren keresztül szívódik fel.

Lényegében, a tested azokkal a tiszta molekulákkal eteted, amelyek lehetővé teszik azt, hogy kiegyensúlyozott maradj. Mivel az összes betegség a szervezet összhangjának megbomlásából ered, ez a gyógyszer hatásos szinte mindennemű betegség esetén. Legalábbis ez az, amit a tudomány és a tapasztalat mutat.

Tudományos Bizonyíték

A THC molekula

A THC molekula

Több száz tudományos vizsgálat kimutatta, hogy a kannabinoidok, mint a tetrahidrokannabinol (THC) és a kannabidiol (CBD), valamint egész növényi készítmények, hatékonyak szinte bármely betegség ellen.  Íme néhány olyan betegség, amelyek kezelésében már bizonyított a kannabinoidok gyógyászati hatásossága:

– Ízületi gyulladás
– Rák
– Crohn-betegség
– Cukorbetegség
– Fibromyalgia
– Sclerosis multiplex
– Parkinson-kór

Számos nagy, még ma is létező gyógyszeripari cég forgalmazott kender alapú gyógyszereket az 1800-as és a korai 1900-as években. Azóta sokminden megváltozott.

A marihuána jelenlegi korlátozásai nem azért vannak életben mert a kender rossz vagy káros lenne, hanem a nagy gyógyszeripari lobbi miatt, miközben milliók szenvednek és halnak meg feleslegesen.

Hasonló cikkek:

A marihuána gyógyerejét alig ismerjük- Magyarországon miért illegális?

A marihuána megállitja az agresszív rákfajták metasztázisát

A kannabiszolaj egy igen hatékony természetes rák gyógymód

Források:


A szerzőről

Lehet, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal amit mondasz, de holtomig védelmezni fogom ahhoz való jogodat, hogy kimondhasd! Legyél Te is kontribútor!

88 hozzászólás

 1. Rózsavölgyi Attila on

  "A kender mint gyógyszer [szerkesztés]
  Kenderkivonat alapú gyógyszerészeti készítmény
  Volcano Vaporizer
  A növény több mint 60 kannabinoidot anyagot tartalmaz,[3] füvészkönyvekben gyakran említették, mint „minden bajra enyhülést adó gyógyírt”."

  ez wikipédia – Kender

 2. Amerika egyes államaiban már léteznek gyógyászati marihuána árusító boltok, itt se lenne rossz kiharcolni egy párat!
  /Ebből is lenne legalább adóbevételük, Matolcsi úr/

  • A "vadkender" kifejezést egy az ügyben nagyon járatos firkász böfögte ki!Vadon növő, akár nemesített (például rostkendernek) akár egy őshonos fajtának az elfajult, elvadult változata.Ha nem ember termeszti, hanem magától – tehát vadon – nő az a vadkender(spontanea).Így bármelyik fajából(indica,sativa, ruderalis)válhat vadkender..

 3. Nacsa Zoltán on

  Hogyne tudnának róla? Már kísérleteznek vele, és a pubmedes linkek is bizonyítják, hogy voltak kutatások. Csak éppen a gyógyászatban nem úgy működik a dolog, hogy valaminek kiderül a gyógyhatása, és rögtön dobják a piacra, hanem bizony hosszú évek kutatómunkájával tökéletesítik a gyógyszert, feltérképezve a hosszú távú hatásokat állatokon, aztán emberi kettős-vak kísérletek következnek, aztán az engedélyeztetés, és még sorolhatnám.

  Az EU-ban elég sok helyen már most használható a cannabis orvosi célokra, ez megkönnyíti a kutatást és az esetleges gyártás jogi hátterét…

 4. Persze a kender, a citrom, az ananász…. csak azokat sorolom, amik ezen az idióta néphülyitő oldalon megjelentek. G. Attila miért ide írod a baromságaidat. Menj el a Kékgolyó utcába a rengeteg rákos beteg közé és ott meséld el. Az a baj, hogy sok hiszékeny ember elhiszi ezeket az áltudományos baromságokat. Volt olyan rákos családtagom, aki annyi citromlevet ivott, hogy a gyomra majdnem kilyukadr, de a rákos sejtek csak nőtek a testében. Szerencsére konzervativ orvoslással sikerült meggyógyítani. Nem az a baj, hogy van ez az elmebeteg áltudományos, hisztériakeltő weboldal, hanem az a baj, hogy sok tudatlan ember még terjeszti is a facebook-on.

 5. NaturaHirek.com #60231
  A NaturaHirek.com az angol nyelvű NaturalNews.com site magyar mutációja. Egészségügy, életmód témákban az áltudományos tartalmak, a dezinformáció, a hisztériakeltés egyik legfőbb forrása.

  A NaturalNews.com tulajdonosa egy Tajvanban bejegyzett cég. Az oldal alapítója és fő szerzője Mike Adams, egy önjelölt "health ranger" (kb. egészségőr), aki a szcientológiával is szimpatizál. A kellő mennyiségű tartalmat azáltal is biztosítják, hogy "civil újságírói" programot is indítottak, azaz bárki csatlakozhat, írhat cikkeket, s ha saját hirdetéseket helyez el, azokért pénzt is kap.

  A NaturaHirek.com domén tulajdonosa Williams Eszter, főszerkesztője Matt Williams, feltehetően USA-beli háttérrel. Jelenleg négy kontribútora van: Nagy Veronika, Trinity, G. Attila, valamint Labant Csaba. Elvileg itt is van civil újságírói program.

  Mindkét site fő profilja az oltásellenes hisztériakeltés, az összeesküvés-elméletek, az igazolatlan rákgyógymódok, a "holisztikus táplálkozás" propagálása. Jellemzője általában a bizonyíték alapú orvoslás teljes elutasítása és a gyógyszeripar démonizálása, ezek helyett a "természetes" életmód és gyógymódok propagálása.

  • Igen,és ráadásul a közreműködő orvosok szerint a marihuána növényből előállított olaj komoly segítséget adott a felépüléséhez, akiknek állapotuk a kemoterápia és sugárkezelés után sem javult. Többen a rák első számú ellenszerének tartják, káros mellékhatások és a veszélyes sugárterápia alkalmazása nélkül, állapotukat a kezelés előtt és után orvosi bizonylatokkal alátámasztották,+más források a marihuána neuroprotektív hatását mutatták meg,melynek következményeként a marihuána alkalmas olyan degeneratív betegségek megelőzésére, mint például az Alzheimer-kór.Jamaicai tanulmányok arra vezettek, hogy a terhesség alatt THC-nak kitett gyermekek jobb fiziológiai stabilitást mutattak társaiknál.

  • Miki Szelestei on

   Hollandiaban ahol legalis a kannabisz fogyasztasa, a kannabisz olaj keszitese illegalis. Miert? Mert olyan hatasa van mit semmilyen mas gyogyszernek a vilagon. A kannabisz szivasa (foleg oldskul modon jointbol) a legkevesbe gyogyhatasu, Ezt tudjak a kormanyok es gyogyszercegek is, es igy neha neha szemet hunynak, meg itt ott megengedik, hogy ezzel is elhallgatassak az aktivistakat egy idore…A kannabisz olajnak olyan lesz a hatasa a gyogyaszatra mint anno a penicilinnek vagy a higienia bevezetesenek.

 6. én nem említettem egy lapon a kettőt ezért kérdeztem, hogy vagy-vagy? de azért megjegyezném hogy a legtöbb gyomnövény Gyógynövény ugyhogy pofátlanság ilyen leereszkedően beszélni a vadkenderről…

Válaszolj