A legborzasztóbb tény a védőoltásokról, amit egy erkölcsös ember nem tud elfogadni

4
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

fetus-vaccine

Lehet, hogy amit itt írunk túl nehezen hihető el, az alábbiak viszont bizonyított tények.

Több mint harminc éve a gyógyszeripari vállalatok szépen csendben abortált embriók maradványainak felhasználásával készítik oltóanyagaikat.

Ezt a tényt viszont szándékosan elrejtették a nagyközönség elől. Azonban ahogy a szörnyű részletek egyre-másra napvilágra kerülnek, nem csoda, hogy egyre több szülőt elkezdett mélységesen felzaklatni ez az oltóanyagokról kiderülő tény. És ami ezután következik, az csak a jéghegy csúcsa!
Az 1964-es rubeola járványban egyes orvosok tanácsára sok rubeolás kismama szakíttatta meg a terhességét attól a félelemtől hajtva, hogy a baba majd valamilyen születési rendellenességgel fog születni. Az orvosok mellett dolgozva a kutatók összegyűjtötték az élő magzati szöveteket. Végül a 27. abortált gyermek veséjéből vonták ki a vírust, amit RA273 néven neveztek el. (R = rubeola, A = Abortus, 27 = 27. abortusz a vizsgálatban, 3 = 3. explanált szövet). Ezt a vírust aztán WI-38 (Wistar Institute No. 38) sejtvonalnak nevezték el, amely tulajdonképpen egy 3 hónapos embrió tüdőszövetéből származik. Az embriót Svédországban abortálták. Azonban a WL-38 sejtvonal tökéletesítése előtt a kísérletben számos más abortált embrió szövetei is részt vettek. Végső soron a tudósok dokumentációi szerint legalább 8 abortuszból származó szövet kellett ahhoz, hogy csak a rubeola elleni oltóanyagot előállítsák.
10 évvel később angol tudósok kifejlesztették az MRC-5 sejtvonalat egy fiúmagzat tüdőszövetét felhasználva, 14 hetes megszakított terhességből. Ennek a két magzati sejtvonalnak a legyengített sejtjeit használják folyamatosan számos betegség elleni oltóanyagok termelésében.

Mivel a gyógyszeripar úgy értelmezi, hogy a jelenlegi vakcinák társadalmilag elfogadottak, az iparág továbbra is új abortált magzati forrásokból dolgozik.

A legutóbbi egy új magzati sejtvonal, a PER C6, amelyet egy holland gyógyszergyár: a Crucell, NV állít elő. Ez a sejtvonal egy 18 hetes terhességből származó magzat retina szöveteit használja fel, kifejezetten ennek az oltóanyagnak a kifejlesztésére.
Hacsak az emberek nem hajlandóak arra, hogy konfrontálódjanak az őket beoltókkal, informálják őket és orvosaikat, a helyzet egyre csak rosszabb lesz. A fent említettek tények. Nemcsak morális és egészségügyi kérdésekről van már itt szó, hanem az emberek becsapásáról is. Nem elég hogy az oltóanyagok bizonyítottan hatástalanok, a probléma egy morális kérdést is felvet. Hogyan lehet például valaki abortusz ellenes, amikor abortált embriók sejtjeit fecskendezteti magába?

 

Források:

historyofvaccines.org

www.cdc.gov

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend