A média az “agyvelő evő” oltóanyagokat népszerűsíti

7
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

wall main

A média létesítményei és a tudományos diktatúra az “agy-evő” oltásokat támogatja, amelyek az emberek homloklebenyét tönkreteszik és agyukat úgy állítják be, hogy az emberek ne kérdőjelezzék meg az állam fennhatóságát és alázatos megfelelésre törekedjenek oly módon, hogy természetes ösztönüket és lázadó tendenciájukat kiölik, az oltásokkal ivartalanítják és sterilizálják őket ( ld Gardasil védőoltás: A Gardasil védőoltás meddővé tesz egy 16 éves lányt).

“A tudósok azt állítják, hogy az első stressz ellenes vakcina kifejlesztés alatt áll – ez egy olyan oltás, amely az embereknek lelassulás nélkül is segít relaxálni.”-számolt be erről a Daily Mail.

Dr. Robert Sapolsky a kaliforniai Stanford Egyetem professzora szerint a vakcina célja az állam által előírt “koncentrált nyugalom” állapotának elérése, mégpedig az agy kémiájának megváltoztatása által.

Az egész szituáció vészjóslóan emlékeztet George Lucas 1971-ben készített disztópikus sci-fijére a “THX 1138”-ra, ahol a lakosságot speciálisan ellenőrzött gyógyszeres leigázás segítségével egy android rendőrség tart ellenőrzése alatt.

thx_01-6969fd1405be-should-there-be-a-thx-1138-reboot

A stressz, harag, a kifejező érzelem és szenvedély megjelenései mind az emberi viselkedés veleszületett, természetes és alapvető aspektusai.

Stresszel reagálni veszélyes vagy kényelmetlen helyzetekre lényeges és egészséges viselkedési minta, ami közös majdnem minden élőlény és az ember között ezen a bolygón.

A tudósok most pedig azt mondják, hogy mérgesnek, idegesnek és szenvedélyesnek lenni mind-mind kóros folyamatok az emberi testben, amit gyógyszerekkel és injekciókkal kell ki “kezelni” ?! Ezek az injekciók viszont a homloklebenyből minden ellenállást kiégetnek.

Ez nyilvánvalóan része a teljes spektrumú emberiség elleni támadásnak, ami az elménket, testünket és idegrendszerünket támadja meg az élelmiszer az élelmiszer-és vízellátás teljes szennyezése által.

Az új kutatás az agy kémiájának megváltoztatása mellé még azt is javasolja, hogy adjunk lítiumot az ivóvízhez a “hangulati zavarok” kezelése érdekében!

 

Az embereket világszerte már így is bombázzák a nátrium-fluoridos termékekkel, amely mellesleg egy rákot okozó neurotoxin, mégis benne van az amerikai ivóvízben. Magyarországon a fogkrémek és néhány üveges víz tartalmazzák.

A fluorozott ivóvíz első előfordulása a Földön a németországi náci fogolytáborokban volt megfigyelhető. A Gestapot kevésbé érdekelte a fluorid állítólagos jó hatása a foglyok fogára, a tömegek nátrium-fluoriddal való itatása arra volt hivatott, hogy sterilizálja valamint arra kényszerítse őket, hogy belenyugodjanak sorsukba.

Ahogy világszerte egyre több ember kezdi észrevenni, hogy mekkora vegyi és biológiai támadás alatt állnak, az állami létesítmények egyre inkább kétségbeesettebben próbálják majd fenntartani a beteg és gyenge nép létét, még azt is megerősítve, hogy az alumíniummal, higannyal és egyéb toxikus vegyi anyagokkal ellátott intravénás vagy intramuszkuláris oltómérgek előnyösek egészségükre!

Az erőfeszítés arra, hogy a tömegek homloklebenyét kémiai szikével kivágják és hogy a rabszolgák egy olyan elkábított alfaját hozzák létre, akik nem rendelkeznek a megfelelő intelligenciával és erővel ahhoz, hogy ellenálljanak népírtó mestereik akaratának. Eközben az elit szabadon élvezi életét.

 

Hasonló cikkek:

Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?

A globális népírtás igaz története

Globális népességírtás: a terv az önpusztításra való programozás!

Az emberiség felébredése megkezdődött

20 MEGVALÓSULT “összeesküvés elmélet”

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend