A minnesotai anya 2 év börtönt kapott azért, mert súlyosan beteg fiát próbálta megmenteni

6
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

“Megszegtem a törvényt, de megtettem, hogy megmentsem a fiam! … Keményen dolgozó emberek vagyunk, akik csak megpróbáltuk megmenteni fiunk életét. Eddig mindez már maga a pokol volt sérülése után, és ez csak egyre növeli egyébként is növekvő stresszünket. “

Madison, MN – két gyermek édesanyja börtönbüntetés elé néz azért, mert fia szörnyű rohamait az életmentő kannabisz olajjal kezelte.

A Brown család rémálma 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor fiukat Treyt- akkor 12 évesen- fejbe találta egy rögbilabda. ami traumatikus agysérülést okozott nála.

Az agysérülés súlyos remegéses állapotokat hozott létre, és a fiú még magában is kárt tett a rohamok ideje alatt.

“Úgy döntöttünk, hogy gyógyászati ​​kannabisz olajat használunk, amely végülis megmentette az életét, elvégre ez az orvosoknak nem sikerült.”- magyarázta Angela Brown.

Végül egy orvos azt tanácsolta a családnak, hogy szerezzenek be kannabisz olajat Boulderből, Coloradóból. Amit Angela és David Brown Coloradoban talált, az valóban csodaszer volt. A kannabisz olaj valójában képes volt kezelni fiuk egészségkárosító betegségét.

Nagyon megkönnyebbültek. Köszönhetően azonban az államnak, ez a megkönnyebbülés rövid életűvé vált.

Röviddel azután, hogy visszatértek Minnesotába, Trey iskolája tudomást szerzett a kannabisz olajjal végzett kezelésről és feljelentették Angelát a hatóságoknál. Úgy látszik, még mindig vannak emberek a társadalomban, akik képesek egy anyát azért feljelenteni a rendőrségen. mert segíteni próbált a fián.

Később Angelát letartóztatták és kétrendbeli súlyos gyermekveszélyeztetési vádban bűnösnek találták.

Azok, akik börtönre itélnek egy anyát azért, mert segített a fián egy növénnyel, maguk érdemelnék ugyanezt.

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend