A rák ipar nyereségességének titka: a nagalase molekula, amit az oltóanyagokkal fecskendeznek be az emberekbe és ami sarkallja a tumorok növekedését …

5
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

GcMAF-petrifeature

A rák elleni gyógyszerekre való költekezés tavaly lett minden idők legmagasabb kiadása Amerikában. Az emberek több mint 1 billió USD-t költöttek el erre. A rák elleni gyógyszerekre történt kiadások 6,5 százalékkal emelkedtek az elmúlt öt évben, és várhatóan tovább fognak növekedni.

Egy univerzális rák ellenszer teljesen tönkretenné e rendkívül jövedelmező iparágat és az egész világon összeomlana a rákipar. Gondoljunk bele: a kórházak, klinikák és onkológiai gyógyszeripari cégek mennyire függnek a kemoterápia bevételétől.Ez azt jelenti, hogy bárki aki használja a rák létező ellenszereit igen szélsőségesen fenyegeti az egészségügyi létesítmény jogosultságát és bevételeit.

Ezt szem előtt tartva, a természetgyógyászatot előtérbe helyező orvosok hirtelen és titokzatos halálesetei és eltűnései nagyon gyanúsak.

A rák gyógyításával kapcsolatos kutatásokkal foglalkozó orvosokat rutinszerűen állítja le az amerikai Food and Drug Administration (FDA), miután szinte bűnözőkként kezelik őket.

Ismert holisztikus orvost találtak holtan egy héttel az után, hogy az FDA látogatást tett a klinikán

Úgy tűnik, ez a helyzet Dr. James Jeffrey Bradstreet esetében is, akinek holttestét nemrég találták meg Észak-Karolina egyik folyójában lebegve, egyetlen lőtt sebbel a mellkasában. Bradstreet, a neves orvos, aki immunizálás ellenességével (különösen az MMR védőoltás ellen emelte fel szavát) és progresszív autizmus kutatásával tűnt ki kollégái közül, pontosan egy héttel az FDA házkutatása után hunyt el igen titokzatos módon.

Személyesen érintett volt az autizmus ügyében, mivel mindkét fiánál és mostohafiánál is autizmust diagnosztizáltak, ezért Dr. Bradstreet munkájának jelentős részét az autizmus ügyének szentelte. Kétszer vallott is az amerikai képviselőház előtt a vakcinák és az autizmus kapcsolatáról.

Dr. Bradstreet halála előtt egy kevéssé ismert molekulát kutatott, amely az emberi szervezetben természetesen is előfordul. GcMAF (globulin alkatrész makrofág aktiváló faktor), amely a GC fehérje miután a D-vitaminnal egyesül a szervezetben, lehet az univerzális gyógymód a rákra.

Erről azt is vélik, hogy képes az autizmus, a HIV, a máj / vese betegségek és a cukorbetegség kezelésére és visszafordítására.

Dr. Bradstreet az emberi test olyan természetesen előforduló összetevőjével kapcsolatban kutatott, amely az egyetlen leghatékonyabb dolog lehet az immunrendszer számára a rákos sejtek elpusztításában

Egy interjúban a Hagmann és Hagmann Report, Dr. Ted Broer, egy nemzetközileg elismert egészségügyi és táplálkozási szakértő is székhelyű Floridában, leírja, hogyan élvonalbeli Dr. Bradstreet munkája, valamint a felfedezés tette, hogy nagyon jól lehet helyezni neki nagy veszélyben lehetett volna az indítéka feltételezett gyilkosság.

Az alternatív orvosok, akik eltűntek és / vagy megölték őket, állítólag Dr. Bradstreet autizmus elleni kutatásaival összhangban dolgoztak, segítve egymás munkáját.

Dr. Gonzalez, egy ismert holisztikus rákkezelő úttörő, aki több ezer embernek segített leküzdeni a betegséget alternatív gyógyászattal, szívrohamban halt meg csupán egy hónappal azután, hogy Dr. Bradstreet holttestét felfedezték a folyóban.

Egy nemzetközileg is elismert orvos fedi fel Bradstreet halálának okát

Dr. Broer egy interjúban kifejti:

Ez az információ amit most közlök mindenkivel nagyon ellentmondásos, és egy csomó ember meghalt már akik ezt kutatták.

Ez az információ nem is új már. Azok az emberek, akik ezzel dolgoztak, nagyon, nagyon óvatosak voltak, állítólag. Miután az FDA házkutatást tartott náluk, vagy rendelőikben, a legtöbbjük öngyilkos lett vagy hirtelen meghalt.

Bonyolultan fog hangzani, de meg fogom magyarázni az egészet mindenkinek szuper, szuper egyszerűen. Amikor először ezeket a szavakat hallják, furcsán fognak hangzani.

A GC fehérje egy olyan fehérje a szervezetben, amit a makrofágok használnak. A makrofágok azok a testben amelyek megölik a rákos sejteket.

Az interjúban miután meghatározásra kerül mi az a GcMAF és hogyan működik, Dr. Ted Broer megismétli, hogy ez “valószínűleg a leghatékonyabb dolog az immunrendszerben a rákos sejtek elpusztításához.”

Amit azonban Dr. Bradstreet és kollégái felfedeztek az az volt, hogy az immunrendszert egy “nagalase” nevű enzim kompromittálja. A nagalase egy olyan enzim / protein, amit a rákos sejtek és vírusok gyártanak, és valójában ez az ami immunhiányos szindrómákat, autizmust, valamint egy “sereg egyéb problémát okoz”- magyarázta Dr. Broer.

Azok az orvosok akiket holtan találtak vagy eltűntnek nyilvánítottak, úgy gondolták, hogy a nagalase oltóanyaggal kerül be a szervezetbe.

“Végülis ami történik, amikor a GC fehérje nem tud átalakulni McGAF-fá, az egész immunrendszert sérül.”

Az a néhány orvos, aki meghalt vagy eltűnt úgy gondolta, hogy a nagalase fehérje / enzim szándékosan kerül bele a szervezetbe akár vírus, vagy közvetlenül az oltóanyagok által.

“Ez egy olyan hihetetlen információ a teljes orvosi, immunológiai szakmáról, hogy azok akik ezeket az oltóanyagokat gyártják nem akarták, hogy az őket leleplező orvosok éljenek”- mondta Dr. Broer.

“Nem azt mondom, hogy mi történt ezekkel a srácokkal, csak azt mondom, hogy nem élnek már köztünk.”

Az orvos a rákot okozó nagalase-t lopakodó bombázóhoz hasonlítja

A nagalese blokkolja a GC fehérje kötődését magához a D-vitaminhoz, így megakadályozva az immunrendszert abban, hogy a dolgát végezze és így alakul ki a rák és más súlyos betegség. Egy aktív immunrendszer nélkül, a rák és vírusfertőzések gyorsan terjednek.

A nagalase olyan, mint egy lopakodó bombázó, a nagalase enzim, ami a rákos sejtekből, vagy vírus részből szabadul fel, megtalálja a GcMAF fehérjéket a T- és B-limfociták felszínén és egyszerűen mint egy hihetetlenül precíz bomba, letarolja őket.

Mennyire pontos? A nagalase egy specifikus két-elektronos kötést céloz meg, amely csak a 420. aminosav pozíciójában egy hatalmas fehérje molekulán van, ami az egyike a több tízezer fehérjének, amely közül mind egyenként több millió elektront tartalmaz.

Ez olyan, mintha szelektíven kilőnénk egy padot egy nagy városban, 6000 mérföld távolságról. További meglepő, ha ez lehetséges, nagalase soha nem érik el a célt, így nincs járulékos károk.

A nagalase-t szuper magas koncentrációkban találták meg autista gyerekek körében

Dr. Bradstreet és kollégái azt is megtudták, hogy a nagalase protein nem volt jelen a gyerekek születésekor, de valahogy belekerült az autista gyerekekbe, és ezért az orvosok arra a következtetésre jutottak, hogy mindez csak az immunizálás folyamatában történhetett meg.

Halála előtt, Dr. Bradstreet 1100 beteget kezelt GcMAF-fel, 85 százalékos gyógyulási aránnyal – ezt az arányt az orvosi közösség szinte lehetetlennek minősítette.

Miután visszaállítja a szervezetben a GcMAF-et (amelyet a nagalase blokkolt), Bradstreet 15 autista betegéből 15 már nem volt autista. Minden tünetük megszünt.

1990 óta, 59 kutatási anyagot tettek közzé a GcMAF gyógyhatásával kapcsolatban, 20 tanulmány közülük pedig a rák kezelésére vonatkozik. A kutatások azt mutatják, hogy a GcMAF hatékonyan kezeli a Parkinson-kórt és az Alzheimer-kórt, valamint a rheumatoid arthritiszt is, valamint csökkenti a mell, prosztata és a vese daganatok méretét.

Források:

www.naturalnews.com

www.activistpost.com

www.healthimpactnews.com

www.fortune.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend