A rák top 8 természetes gyógymódja, amit a hatóságok jó mélyre eltemettek

16
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Az immunsejt (kék) a "halál csókját" adja át a ráksejtnek ( sárga).

Az immunsejt (kék) a “halál csókját” adja át a ráksejtnek ( sárga).

Hogyan lehet a rák terjedését életben tartani, sőt fokozni? Úgy, hogy jó mélyre elássuk a gyógymódot. Hogy lehet az, hogy 1,5 millió amerikai lesz rákos évente és a testükben ezek a sejtek kontakt gátlás nélkül szaporodnak? Hát úgy, hogy a rákot az ételekben és a gyógyszerekben kínálják.

Hány éve folyik már pl. Amerikában az a gonosz stratégia, amit aztán az Amerikát követő országok átvettek, hogy betegítsünk meg először mindenkit, aztán pedig tagadjuk meg tőlük a gyógymódot? … Közel 100 éve. Hol kezdődött ez igazán?

Az American Medical Association (AMA) – az Amerikai Orvosi Szövetséggel és egy Morris Fishbein nevű emberrel kezdődött, aki egymaga távolíttatta el a táplálkozás szerepét az amerikai orvosi egyetemek tankönyveiből és hamisan hagyta jóvá a káros, laboratóriumokban készült gyógyszerek terjesztését, amitől a rák csak rosszabb lett. Mi mást csinált még Fishbein? Itt olvashatsz róla angolul ( http://www.v1.thehealingjournal.com ).

Abban az esetben, ha az index.hu oldalt olvasó “kételkedők” és szkeptikusok konkrét bizonyítékot akarnak arra, hogy hogyan NE legyetek rákosok, itt van néhány bizonyított, történelmi tény, hogy miért kell 100%-osan organikus és természetes sejtépítőkövekkel élni, építeni az ember immunrendszerét szuperételekkel, gyógynövényekkel, tinktúrákkal és szerves kiegészítőkkel.

Kezdjük tehát utunkat az igazság és a nem túl egészséges orvostudomány történetében. Kezdjük a rák első 8 olyan gyógymódjával, amelyet a mainstream média soha nem fog elismerni, mert reklámpénzük a Gyógyszeripartól és olyan lobbistáktól, politikusoktól ered, akik a pénzt a gyógyszeripari rákellenes terápiák támogatásából nyerik:

1. Az  AMA egyszer egy rákkutató orvosnak 250 ezer USD-t fizetett, hogy Mexikóban nyugdíjba vonuljon és leálljon a természetes gyógymódok kutatásával.
( http://www.dfe.net/RifeHist.html )

2. A Burzynski dokumentumfilm lerántja a leplet az FDA ( Amerikai Élelmiszer és Gyógyszerellenőrző Hivatal) valódi napirendje és a rák iparág között, és megmutatja a végjátékot. Mindenki számára egyértelműen feltárja a célt. Ez a cél pedig az, hogy mindenáron és minden eszközzel elpusztítsák a rákellenes gyógymódokat.
( https://www.youtube.com/watch?v=rBUGVkmmwbk )

3. “Dying to Have Known”- ” Haldoklom, bárcsak tudtam volna” című dokumentumfilm a Gerson terápia természetes gyógymódjáról:
( https://www.youtube.com/watch?v=xVeyHsC4P20 )

4. Bűnös a rák gyógyítása gyógynövényekkel vádpontban: Harry Hoxsey története
( http://www.naturalnews.com )

3. A gyógygombák, mint a reishi és chagacan legyőzik a rákot
(http://www.naturahirek.com)

6. Marihuána – A rák ellenszere?
( http://www.naturahirek.com )

A University of London-on elvégzett legujabb tanulmány azt állítja, hogy a marihuána kivonat rendkívül jó hatással van az agyrákra:
(http://www.sciencedaily.com )

7. Gyógyítsd meg a rákot 35% -os hidrogén-peroxiddal!
( http://www.cancertutor.com/hydrogenperoxide/ )

8.  Búzafű: 74 éves rákos férfi- akinek orvosai szerint pár hete volt hátra- a búzafűnek köszönhetően él
(http://naturahirek.com)

A jövő kezdete: 100 évvel ezelőttről

Közel 100 évvel ezelőtt, az AMA elkezdte eltávolítani a helyes táplálkozással kapcsolatos oktatást az orvosi egyetemekről. Az orvosok már nem értnek semmit a “gyógyszered az ételed” teóriából és ebből eredően az összes természetgyógyászt, és az összes természetes gyógyítót “sarlatánnak” titulálják. A nyugati orvostudomány filozófiája aztán azt mondta, hogy nincs olyan étel a világon ami valaha is meg tud gyógyítani egy emberi lényt, és hogy a természetes gyógymódok közelébe sem érnek a gyógyszerek és vakcinák hatásának.

Jelenleg még mindig illegális azt írni bármilyen élelmiszerre, gyógynövényre, tinktúrára vagy szuperétel termékre, hogy gyógyít valamit, de a TV-ben hirdetett gyógyszerekre már 40 éve mondták, hogy ilyen-olyan különféle betegséget kezelhetünk velük.

Az Anyatermészet másrészről viszont képes a gyógymódra és egyben a megelőzésre is. Minden természetgyógyász elmondja, hogy a napi bio gyümölcsök és zöldségek fogyasztása a legfontosabb a gyógyításhoz és az egészséges élethez. A növényi alapú étrend gyógyír szinte bármilyen egészségügyi problémára. A test olyan, mint egy gép, amelyet ha megfelelő üzemanyaggal hajtunk, akkor baj nélkül működik.

Fogd ezt a tudást és nyisd meg számodra és családod számára azt az utat, ami az egészség, a szabadság, a természetes élet és függetlenség útja! Élj sok-sok energiával, természetesen, ritkán betegen, kritikusan gondolkodva minden alkalommal, lelkileg és testileg függetlenül, vigyázva családod és saját magad egészségére! Ne egyél és ne igyál rákot!

 

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend