A stroke 5 jele amiről tudnod kell mielőtt még késő nem lesz

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!


Az agyvérzés olyan állapot, amelyben a vér folyása leáll az agy egyes területén, és a sejtek elpusztulnak.

Nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak az öregek szenvedhetnek stroke-ot. A legfrissebb jelentések azt sugallják, hogy az érintettek több mint 35 százaléka 65 évesnél fiatalabb.
A magas vérnyomás, a magas koleszterinszint és a dohányzás számos veszélyeztető tényezők.

A stroke 5 jele

 1. Gyenge karok
  A legtöbb stroke-ot elszenvedő ember gyengeséget vagy zsibbadást érez testük egyik oldalán. Próbáld felemelni a karodat a fej fölé, és nézd meg, hogy mindkét karod fel tudod-e emelni. Ha stroke előtt vagy, az egyik karod leesik.
 2. Erős fejfájás
  A hirtelen fejfájás a stroke egyértelmű jele. Nagyon hasonlít a migrénhez, de a legtöbb ember nem tud különbséget tenni. Figyeld a fájdalmat, hogy más típusú-e és kérj segítséget.
 3. Zavarodottság
  A Stroke Association szerint a váratlan összezavarodottség a stroke gyakori jele. Általában nem vagyunk képesek stroke esetén megérteni az embereket és mentális képességeink csökkennek.
 4. Beszédbeli nehézségek
  A stroke szenvedők általában nem tudnak egyértelműen beszélni és összemossák, eltorzítják a szavakat. Kérd meg őket, hogy ismételjék meg szavukat, és figyeld meg az állapotukat. Ha észreveszel bármely ilyen jelet magadban, ismételd meg azt, amit mondtál, és állapítsd meg, hogy a szavaid elmosódottak-e.
 5. Egyensúlyhiány
  A szakértők szerint az egyensúlyhiány és koordinációs problémák is nagyon gyakoriak ebben az esetben. Próbáld meg az ujjaddal megérinteni az orrod, és egyenesen járni. Meg tudod csinálni? Ha a válasz nem, vitesd magad a legközelebbi kórházba vagy hívd a mentőket.

Forrás: www.organichealthyfood.org

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend