A sztatin tartalmú gyógyszerek sejtmérgek

17
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Statins-diabetes

(NaturaHirek.com)A sztatinokat tartalmazó gyógyszereket (koleszterinszint-csökkentőket) több mint 100 millió ember fogyasztja a világon, akik közül gyakorlatilag mindenki mérgezi magát, felgyorsítva saját öregedésüket. A sztatinok felgyorsítják az öregedést, kikapcsolják a DNS-javítást, elősegítik a cukorbetegség, izomfáradtság és memóriazavar kialakulását.

A new orleansi Tulane University tudósai megállapították, hogy a sztatin gyógyszerek – amelyek évente tízmilliárd dollár bevételt jelentenek Amerika gyógyszeripari vállalatai számára – “kikapcsolják” az őssejtek funkcióit, amelyek felelősek a sejtjavításért az egész szervezetben. Bár a sztatin gyógyszereket a profitorientált gyógyszergyárak “csodaszerekként” emlegetik, a valóságban ezek sok beteg életében katasztrofális (akár halálos kimenetelű) mellékhatásokat okoznak.

Ahogy az Egyesült Királyságban a UK Express írja: az ilyen mellékhatások közé tartozik a “memória elvesztése, izomfájdalom, a cukorbetegség, a szürkehályog, a máj diszfunkció, a cukorbetegség, a fáradtság és a memória elvesztése.”

“A sztatinok rendszeres felhasználói egyre gyorsabban öregszenek”… ” a gyógyszer használata hosszú távú mentális és fizikai hanyatlásnak teszi ki őket”- számol be az Express.

A tudósok azt találták, hogy a szívgyógyszer rosszul befolyásolja az őssejteket, azt a szervezetben létező belső orvosi rendszert, amely a károsodott sejteket kijavítja és megvéd minket a izom- és ízületi fájdalomtól, valamint memóriánk elvesztésétől. Professzor Reza Izadpanah, őssejt biológus és a kutatás vezetője az “American Journal of Physiologynak” adott beszámolójában elmondta: “A tanulmány azt mutatja, hogy a sztatinok felgyorsíthatják az öregedés folyamatát.”

A sztatinokat tartalmazó gyógyszerek mellékhatásai közül dokumentált a memória elvesztése, izomfáradtság, szürkehályog és cukorbetegség kialakulása.

Az American Journal of Physiology – Cell Physiology című kiadványában megjelent tanulmány azt is leírja, hogy a “mellékhatások közé tartozik a memória elvesztése, miopátia, szürkehályog kialakulása, és a cukorbetegség megnövekedett kockázata.” Arra is figyelmeztet, hogy a “sztatinok lehetetlenné teszik a DNS-javító gének: XRCC4, XRCC6, és az Apex1 gén működését”.

Az orvosok és a gyógyszergyárak évek óta alábecsülik a sztatinokat tartalmazó gyógyszerek mellékhatásait, elősegítve ezzel a gyógyszerek, mint “csodaszerek” terjedését, olyan dolgokét, amit mindenkinek szednie kellene.

A gondokat még az is tetézi, hogy a gyógyszerek pusztító mellékhatásaira: a memóriazavar, cukorbetegség, izomfáradtság stb. jelenségeire az orvosok egyszerűen még több gyógyszert írnak fel. A sztatin gyógyszerek így lettek egy hatásmechanizmus kezdő lépései, amivel az orvosok csak még több gyógyszer felírását tették maguknak lehetővé.

Ahhoz, hogy bővíthessék a csalás fogalmát, az egészségügyi rendszer újradefiniálta a “magas koleszterinszint” fogalmát, hogy az alacsonyabb számokkal több és több embert legyenek képesek az “orvosi kezelés” égisze alatt nagy profitot hajtó gyógyszerekkel kezelni.

Forrás:

The Impact of Statins on Biological Characteristics of Stem Cells Provides a Novel Explanation for Their Pleotropic Beneficial and Adverse Clinical Effects.

 

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend