A védőoltások elmélete orvosi csaláson alapul

158
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

(NaturaHirek.com) A védőoltások koncepciója 1796-ban kezdődött, amikor egy brit gyógyszerész: Edward Jenner, egy 8 éves kisfiú bőre alá tehénhimlő kórokozókat injektált be. Jenner a kísérletet arra alapozta, hogy bárki, aki átélte a tehénhimlőt immunis lett a himlőre a későbbiekben.
Az elkövetkező néhány évben Jenner sokakat beoltott tehénhimlővel, hogy immunizalja a lakosságot. A hatásosság és biztonság tényleges bizonyítéka nélkül, Jenner az eredményeit 3. György király elé tárta. Jenner annyira lenyűgözte a királyt, hogy mai pénznemben 100 millió HUF fizetséget kapott.

Tehát Jenner volt az első az orvosi szakmában, aki beteg szervezetből származó kórokozókat juttatott egészséges szervezetbe es ezért jelentős pénzbeli díjat is kapott. Ő volt abban is az első, hogy folyamatosan legyőzze az oltást ellenzők táborát. Védte mind a saját egoját és zsebét.

A 19. században az egészségügyi szakembereknek nyilvánvaló lett, hogy a himlőt sok esetben kapták meg olyan emberek is akiket már beoltottak tehénhimlővel. Jenner elmélete hibásnak bizonyult.

Ez volt tulajdonképpen a kezdete annak a hagyománynak, ami a mai napig honos az orvosi praxisban.

 

Tökéletes. Csak ki kell találni a betegségekre egy hamis megoldást, lehet vele keresni egy köteg pénzt, le kell szerelni minden ésszerű érvet azoktól, akik tudják, hogy az immunizálás oltással nem működik biztonságosan és hatékonyan, és kész is.

Angliában 1895 ben a himlő oltás bevezetése után a betegek száma folyamatosan emelkedett a kezdeti öt százalékról 95 százalékra. Volt még egy súlyos járvány 1872 körül, egy évvel azután hogy az Egyesült Királyságban kötelezővé tették a himlő védőoltását. A himlő áldozatainak halandósági rátája ez idő tájt megötszöröződött.

Az intelligens tiltakozások, a nyilvánvaló tények, számok es azon érvelés ellenére, miszerint a mérgező anyagok és a vírusok veszélyeztetik a természetes immunitást, az immunizáció abszolút szükségességének teóriáját es létesitményét eddig sikerült fenntartani.

Az oltóanyag ipar bevétele 17 billió USD évente. Ez nem tartalmazza az extra orvosi látogatások diját amit a védőoltásokból eredő betegségek kezelésére forditunk.

Az oltás intézményét támogatók taktikája, azaz az aggódó tudományos szakemberek adatainak elhallgatása mármár maffia tipusú összetartássá vált. Az olyan őszinte egészségügyi szakembereket, akiknek egészségügyi aggodalmaik vannak a vakcinákkal kapcsolatban, súlyosan rágalmazzák az orvosi maffia tulajdonában lévő többségi médiában.

Az igazság a vakcinákról és a betegségek kitöréséről- a nyilvánosság elől mindvégig rejtve marad

Egy 2012-es vizsgálat vezetője Dr. David Witt, a San Rafael, California Kaiser Permanente Medical Center fertőző betegségek specialistája megállapította, hogy a szamárköhögés a beoltott gyermekek körében gyakoribb mint a beoltatlan gyerekek körében.

2010-ben 1000 gyermek körében, mumpsz járvány tört ki felső New Jerseyben és alsó New Yorkban. Csaknem 80%-ukat már beoltották az MMR (kanyaró, mumpsz és rubeola) ellen.

Az 1980-as években a hivatalos szervek több kanyaró kitörést jelentettek különböző helyszíneken, beleértve egy illinois-i középiskolát és gimnáziumot, egy massachusettsi középiskolát, egy régiót Franciaországban, és egy vidéki környezetet Helisinki mellett, Finnországban.

Mindkét amerikai iskolában már jóval több, mint 90%-a a gyermekeknek megkapta a kanyaró elleni védőoltást. A vakcinák forgalomban tartói azt állítják, hogy 90%-os beoltottsági ráta garantálja a lakosság teljes immunitását. Ez a hamis állítás csakis arra szolgál, hogy még több bevételre tegyen szert az iparág. Közben persze hibáztatják a be nem oltott lakosságot, mondván hogy veszélyeztetik az emberiség egészségét.

Hála az égnek annak a kevés embernek, akik mernek beszélni erről, annak ellenére, hogy ez potenciálisan veszélybe hozhatja egészségügyi karrierjüket. Mostmár csak rajtunk múlik, hogy tanuljunk tőlük, és nemet mondjunk az oltásra.

Forrásanyag:

http://www.vaccinationcouncil.org

Magyarországnak szüksége van a legújabb kutatási információkra. Kérjük, ossza meg a cikket barátaival, ismerőseivel!

Facebook Kommentek

A szerzőről

Lehet, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal amit mondasz, de holtomig védelmezni fogom ahhoz való jogodat, hogy kimondhasd!

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend