A Zika átverés: A terhes nőknek adott Tdap oltóanyag a születési rendellenességek valódi oka?

26
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

microcephaly-comparison pic_1453148243419_436989_ver1.0_640_360

(Naturahirek.com) A Zika vírus hirtelen a kontrollált média kedvenc ijesztgetős témája lett. De a Zika vírus nem új dolog, és nem hiszem, hogy a születési rendellenességek hátterében ez a vírus állna. Van egy kis kapocs a terhes nőknek adott Tdap oltóanyag és a születési rendellenességek között, amit a brazil kormány nem hajlandó észrevenni.

2014 végén a brazil egészségügyi minisztérium bevezette a Tdap (tetanusz, diphtheria, szamárköhögés és acelluláris pertussis) védőoltást az összes terhes asszony számára az országban. A lépés célja az volt, hogy visszaszorítsák a pertussis újjáéledését Brazíliában. https://idsent.wordpress.com/2016/01/24/tdap-vaccinations-for-all-pregnant-women-in-brazil-mandated-in-late-2014/

2015 decemberében a brazil kormány vészhelyzetet jelentett be, miután október óta 2400 brazil baba született összezsugorodott fejjel (microcephalia) és sérült aggyal.

Hoppá. A brazil kormány lehet, hogy el akarja kendőzni e fenti két eset közti kapcsolatot. Kenjük rá egy új vírusra!-gondolják. Ez két célt fog szolgálni: 1) eltereli a figyelmet a kormányról és egy Zika nevű vírust hibáztat 2) A média és az oltóanyagipar iszonyatos pénzeket kereshetnek azzal, hogy a Zika vírussal kapcsolatban felkorbácsolják a kedélyeket.

Hadd mutassam be a Zika Szörnyet:

zika-monster

A brazil közegészségügyi hatóságok nem tudják mi okozza a megnövekedett számú mikrokefália eseteket, de egyes elméletek szerint az Aedes aegypti latin névre hallgató szúnyogok által terjesztett Zika vírus lehet az esetek hátterében.

Az elmélet nagyrészt azon a tényen alapul, hogy megtalálták a Zika vírust egy mikrokefáliában elhunyt halott gyermek boncolásakor. A vírust két olyan anya magzatvizében is megtalálták, akik mikrokefáliás gyermeket hordtak.

Ne feledjük, hogy a Zika nem egy új vírus. Már évtizedek óta jelen van a földön. Nincs magyarázat arra, hogy hirtelen miért lenne ez a vírus most minden mikrokefáliás eset mögött. Senki sem kérdezi meg a kérdést: “Mi változott?”

Nincs elmélet arról a lehetőségről sem, hogy a mikrokefália eseteket össze lehet-e kapcsolni a Tdap vakcina bevezetésével a terhes nők esetében Brazíliában mintegy 10 hónappal korábban. A kormány szerint a vírus a bűnös.

TÉNY- a gyógyszercégek nem tesztelték a Tdap oltóanyag biztonságosságát és hatékonyságát terhes nők esetében.

TÉNY- A Tdap vakcina gyógyszerismertetője leírja, hogy az emberi toxicitási és termékenységi vizsgálatok nem megfelelőek, és arra figyelmeztetnek, hogy Tdap oltóanyagot “terhes nők számára csak akkor szabad adnunk, ha erre egyértelműen szükség van.”

TÉNY- Vannak olyan összetevők a pertussis tartalmú Tdap oltóanyagban, amelyeket teljes körűen, esetleg tekintettel potenciális genotoxikus vagy egyéb, az emberi magzat fejlődésére káros hatásokra nem vizsgálták. Az oltóanyag alumínium segédanyagokat, higanyt (timerozált) és sok több bioaktív, potenciálisan mérgező összetevőt tartalmaz.

TÉNY- Komoly problémák vannak az elavult vizsgálati eljárásokkal is, amelyek a vakcinák toxikusságát nem is tudják kellőképpen mérni.

TÉNY- Nincsenek publikált tanulmányok arra vonatkozólag sem, hogy milyen biológiai mechanizmus változások történnek a vakcináció előtti egészségi állapothoz képest, az agy és az immunrendszer működését, a kromoszómák integritását az oltást követően a terhes nőkben, illetve az anyaméhben fejlődő magzatok egészségében történő változásokat tekintve eddig még senki sem vizsgálta.

TÉNY- A Tdap vakcina engedélyezése után az USA-ban nem végeztek jól megtervezett kontrollcsoportos vizsgálatokat nők nagy csoportjain, ahol összehasonlították volna azokat a nőket akik pertussis tartalmú Tdap vakcinát kaptak terhességük alatt azokkal, akik nem kapták meg az oltóanyagot. Nincs hasonló egészségügyi eredmény- összehasonlítás újszülötteknél sem.

TÉNY- Az FDA a Tdap oltóanyag használatát egy alkalommal és egyszeri adagban adhatóként engedélyezte, 10 vagy 11 éves kor után. Az oltóanyag mostani használata az oltóanyagipar önkényességén alapul.

TÉNY- A pertussis védőoltási sérülések és halálesetek Amerikában a második helyen állnak a kompenzációs perek listáján.

TÉNY- Egy 2013-ban közzétett tanulmány megállapította, hogy az 5 éves kor alatti gyermekek agyvelőgyulladásával a pertussis tartalmú Tdap az egyik leggyakrabban társított oltóanyag.

Tdap oltóanyagot két gyógyszergyártó cég gyártja: a Sanofi Pasteur Franciaországban és a GlaxoSmithKline (GSK), az Egyesült Királyságban.

A Sanofi Pasteur termék alumínium-foszfátot, reziduális formaldehidet, reziduális glutáraldehidet, 2-phenoxyethanolát, kazaminosavakat, dimetil-béta-ciklodextrint, glutáraldehidet, formaldehidet, alumínium-foszfátot, ammónium-szulfátot, és több más vegyület közt még 2-fenoxi-etanolt is tartalmaz.

A GSK termék összetétele: alumínium-hidroxid, nátrium-klorid, reziduális formaldehid, poliszorbát 80 (Tween 80), módosított szarvasmarha kazein, formaldehid, glutáraldehid, alumínium-hidroxid.

Nem meglepő, hogy a brazil kormány 2016 január 15-én bejelentette, hogy a fő orvosbiológiai kutatási központban (Sao Paulo-alapú Butantan Intézetben), a Zika vírus ellen elkezdik kifejleszteni az oltóanyagot. A vakcina kifejlesztése várhatóan 3-5 év.

Ismét nem számol a világ azzal a hatalmas ironiával, hogy egy új oltóanyagot akarunk kifejleszteni arra a problémára, amelyet valószínűleg egy másik oltóanyag okozott.

A válasz a problémára nem egyszerűen a Tdap terhes nőknek való beadásának abbahagyása kellene legyen?

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend