Angelina Jolie üzenete

12
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

 

AngelinaJolie mellek(NaturaHirek.com) Május 14-én arra a sokkoló hírre ébredtünk, hogy egy fiatal nő, egy színésznő a leggyönyörűbb testi szépséggel  és sokak által irigyelt hírnévvel megáldva, 6 gyermek édesanyja úgy határozott, hogy eltávolíttatja a melleit.  Angelina Jolie döntését azzal magyarázta, hogy gyermekeit meg akarta óvni attól a traumától, ami vele történt.
Jolie édesanyja petefészekrákban halt meg 56 évesen, egy évtizedes küzdelem után. Angelina elhatározta, hogy tesztelteti, van-e BRCA génmutációja. BRCA az a gén, ami ha károsodott, hordozója nagy eséllyel  petefészek és/vagy mellrákot kaphat.  A teszt pozitív eredményt mutatott, és orvosai 87%-os esélyt jósoltak neki  a mellrákos megbetegedésre.
Angelina azt mondta, hogy azért hozta nyilvánosságra ezt az egészségügyi problémáját, mert segítséget szeretne nyújtani ezzel női társainak a döntéshozásban.
Angelina extrém karakterét és a hollywoodi világban való fennmaradás kemény körülményeit ismerve találgathatunk, mi egyéb motiválhatta ebben a döntésben. Ez akár egy külön cikket is megérne. Most itt én nagyon fontosnak tartom, hogy ettől tegyünk egy lépés távolságot és próbáljunk meg tisztán látni a ránk, nőkre, és a szeretteinkre vonatkozó tényeket illetően.
Ehhez Dr Christine Horner, a téma szakértőjének az írásából idézek.
Dr Christine Horner, amerikai orvos volt az, aki hosszas küzdelmek árán kiharcolta az Egyesült Államokban a mellrákot követő mellrekonstrukciók TB fedezetét garantáló tövényt. Azt mondja, hogy mint egykori plasztikai sebész, jelenleg mellrák prevencióra szakosodott, a természetes egészség fontosságát hangsúlyozó orvos a következő kiegészítéseket fűzi Angelina üzenetéhez:

Ezt idézem most:

„Miután édesanyám mellrákban meghalt 2004-ben, belevetettem magam az orvosi irodalomba, az orvosi kutatások széles gyűjteményébe, hogy megtudhassam mit tehetnek a nők, ha tehetnek egyáltalán valamit, hogy csökkentsék a mellrák kialakulásának esélyét.  Nem kellett sokat keresnem, és kutatások ezreit találtam, amik pontos irányt adnak arra vonatkozólag, hogy miért tapasztalunk magunk körül manapság „mellrák járványt”.  Ezek a kutatások felsorolnak mindent, amivel hozzájárulunk a betegség kialakulásához, akár úgy, hogy megtesszük és nem kellene, akár úgy, hogy nem tesszük meg és meg kellene. A válaszok mind „természetesek”. Például  étkezés, étkezési kiegészítők, életvezetés, ideértve azt is, hogy mennyi testmozgást végzünk, mennyit alszunk, az emberi kapcsolatainkat, és hogyan kezeljük a stresszt, ez mind-mind hozzájárul a rák kifejlődésének esélyéhez.  Ezek az orvosi kutatások azt mutatják, hogy ha gyakoroljuk ezen életviltelbeli praktikák nagy részét, az esélyünket 50%-70%-kal csökkenthetjük, akkor is, ha BRCA génmutáció pozitívak vagyunk!!!

Az üzenetem a következő:  Hihetetlen erő rejlik benned, és mindenkiben, hogy az egészségi állapotát befolyásolja.  Az egészséges étkezés és életvitel nemcsak a mellrák esélyét csökkenti, hanem minden kórnikus betegség előfordulását is.  A nők többésgének nincs BRCA génmutációja. Számokban nézve 90%-95%-unknak nincsen. Ha van BRCA génmutációd, több az esélyed a megbetegedésre, de tartozol magadnak annyival, hogy megkérdőjelezd a rettenetes orvosi statisztikákat. Ezek a számok olyan nőkre vonatkoznak, akik nem tanultak semmit arról, hogy mit kell elkerülni és mit kell bevezetni az életbe, hogy ne legyenek rákosak. Az említett orvosi kutatások azt mutatják, hogy néhány „apró” változás már szembeötlő eredményekhez vezet. Fegyverezd fel magad ismerettel! Tudjad, hogy minden, amit az egészséged érdekében megteszel, egy hosszú, egészséges élethez segít majd hozzá!”

Dr Christine Horner az említett orvosi kutatásokat egy 32 lépéses életvitelbeli programban foglalta össze. Ezek folyamatos elsajátításával a hormonérzékeny rákok esélyét –ilyen a mell-, prosztata-, és vastagbélrák- minimalizálni lehet. Ebből a 32 pontból már jó néhányat feltettem a masodiksziv.blogspot.be blogomra, hogy bárki használhassa a saját egészsége és jó közérzete érdekében. Én mindenképpen ezt teszem. A 32 praktikát továbbá szoktuk karosi gyógprogramjainkon is tanítani –sajnos csak évente kétszer, novemberben és áprilisban –www.nonoage.com.

A másik rettentő fontos dolog, amit itt meg kell említeni, az a mellimplantátumok körüli valóság.  Sajnos ez nem egy olyan műtét, amit egyszer megcsinálnak és akkor kész, egy életre viselheti  őket becses tulajdonosuk. Minimum 8 évente cserélni kell még a legjobb minőségű implantátumot is. Máskülönben még a legjobb minőség is szivárogni kezd, aminek rettenetes következményei vannak, például penészesedés az implantátum körül. Ezt ultrahanggal nem lehet észrevenni!!! Dr Kolb specializálódott erre a témára, az ő cikkeiből írt összefoglalót itt meg lehet találni a Naturahirekben és a blogomon is, a Mellimplantátumok Körüli Meztelen Igazság cimmel.

Facebook Kommentek

A szerzőről

Rádiós újságíróként kezdtem rácsodálkozni a világra Pesten, majd elhagytam Magyarországot, és bejártam a világot. Akár SriLankán, akár Hollandiában vagy Belgiumban éltem, egyszerű praktikák érdekeltek és érdekelnek mind a mai napig. Életviteli praktikák, melyek egészséghez segítenek engem és bárkit.  Így figyeltem fel arra, hogy a nőknek világszerte hiányzik egy olyan egyszerűen követhető és érthető útmutatás, ami az alhasi egészséghez segítené őket. Ezért állítottam össze a Második  Szív című módszergyűjteményt, mely a magyarországi könyvesboltokban beszerezhető, angol és holland kiadása fordítás alatt áll.  A fényképekkel bemutatott gyakorlatleírások mellett igyekeztem minden módszert érdekessé tenni a módszer kifejlesztőjének különleges történeteivel, illetve a témábavágó legfrissebb nemzetközi kutatások eredményeinek  összegyűjtésével.  Én egyetlen gyakrolatot vagy praktikát sem találtam ki, csupán gyűjtöttem őket, mint Vikár Béla a népdalokat régen. Talán nekem azért kicsivel könnyebb volt, …és kevésbé érdekes, hiszen itthonról a komputer mögött ülve meginterjúvolhattam Sherry Palm-ot Amerikában, Avivát Izraelben, Dinah Rodriquest Brazíliában vagy akár Tóth Líviát Magyarországon.

Ahogy időm engedi, angolul a www.nonoage.com –ra teszem fel legfrissebb találásaimat, magyarul pedig a www.masodiksziv.blogspot.be blogra, illetve a könyvem FB oldalára: MasodikSziv (lehet lájkolni az automatikus hirekért), hogy velem együtt minél többen közelebb kerülhessünk a vidámság felé vezető úthoz.

Send this to friend