Az emberiség felébredése megkezdődött

21
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

they live

Elpusztíthatatlanok (They Live) egy 1988-as amerikai sci-fi, irója és rendezője: John Carpenter. A történet főhőse Nada, bár csavargóként él, de megvan benne az erő és az akarat. A filmben Los Angelesbe érkezik és egy templomban napszemüvegeket talál, melyen keresztül az igazi világot látja, és nem csak azt amit engedni láttatnak vele. A filmben a két férfi küzdelmét láthatjuk, akik szembeszállnak az idegen uralkodó osztállyal, akik az egész emberiséget manipulálják és tudatalatti üzeneteket rejtenek el mindenhol uralmuk megtartása érdekében.

A világ machiavellista rombolói erőfeszítéseinek ellenére az emberiség elkezdett felébredni. Jelentős előrelépés történt a brutális gázai mészárlások, az új világrend, a chemtrailek és más káros neo-tudományos módosítások és a GMO élelmiszer-manipuláció katasztrofális hatásainak felfedezésében. Teljesen egyértelműen indukált globális háború és a társadalom militarizálása folyik.

A sűrűjében vagyunk!

Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon, ne is hallgass a propagandára! Bízz magadban és az alternatív forrásokban. A dezinformáció több célt szolgál, a tömegek kordában tartása a legalattomosabb céljai közül, ez nem is kétséges. A tömeges elme sakkban tartása rendkívül fontos része a globális elit programjának.

Az emberiség nagy része- platói hasonlattal élve- olyan mint azok az emberek akik a barlang falán nézik a kintről visszaverődő tűz árnyjátékát és azt gondolják, hogy az a valóság. A globális elit egy dologtól fél: attól, hogy azok, akik a  falnak hátat fordítottak és kijöttek megnézni milyen is a tűz valójában, mit fognak tenni ellenük. Attól, hogy ahogy a történelem mindig ismétli önmagát, az emberek megint meg fogják dönteni világrendjüket.

A felébredés jelei

Mint már említettük, sok megnyilvánulása van annak, hogy az igazság mint árvíz, kezdi elárasztani az emberi tudatot. Amit közösen teszünk ezzel az információval az egy dolog; amit külön-külön fogunk vele tenni az a legfontosabb.

Az izraeliek egy dombon ülve, hideg italukat kortyolgatva tengerparti székeikben éljeneznek, hogy a palesztin rab nemzetet továbbra is egyfolytában csak mészárolni tudják és senki meg nem állítja őket. A főfolyású média szerint az izraeliek a szegény védtelen “jó fiúk”. Közben nyilvánvaló népírtás és területmegszállás folyik.

Az Egyesült Államok már fennállása óta ezt csinálja, kezdve az indiánokkal. A barlangban élő amerikai lakosság nagy része észre sem veszi társadalmuk és gazdaságuk hanyatlását, a mátrixból felébredt emberek száma viszont ott is egyre csak nő. Azok száma akik látják a cionista pszichopaták globális manővereit és a bábok mozgását a térképen.

A pénzügyi, kormányzati és az őrülettel határos tudományos új rendszerek egyre inkább nyilvánvalóbban bizonyulnak az emberiség elleni bűntetteknek.

Az egyébként teljesen nyilvánvalóan megtervezett közel-keleti, ukrajnai és más frontokon zajló hurrikán szele megérintette már az emberi pszichét. Az éghajlatunkba, az óceánok és a talaj életébe történő egyfolytábani beavatkozás is egyre fájdalmasabban válik nyilvánvalóvá. Azok, akik a valós információra éhesek, kénytelenek lesznek mindezt feldolgozni.

Azt is világosan látni, hogy a központi bankrendszer és a manipulált pénzügyi struktúrák hogyan működnek. Arra, hogy tehetetlenül nézzük a jelenséget már nem lesz lehetőségünk. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a legnagyobb állami hatalmak nem mások, mint bűnözők által vezérelt bűnszövetkezetek.

A föld geológiájának teljes megváltoztatása, a chemtrail átverés, az emberiség bármily ürüggyel is történő teljes és minden irányú mérgezése, a légtértől a termőföldig komoly genetikai szinten történő változásokat, terméketlenséget, rákot és más betegségeket hoz. A hazugságok egyre nyilvánvalóbbá válnak.

Az EMF bombázás

Egy másik alattomos támadás az emberiség elektromágneses támadása. Planétánk hihetetlen mértékű bekamerázása, a rengeteg elektromágneses sugárzás minden irányból, csak a “biztonság” miatt egyszerűen nevetséges.

De itt a felébredők ellenállása: Franciaország megtiltotta a wi-fi használatát az iskolákban, orosz fiataloknak pedig nem lehet mobiltelefonjuk. Még egy példa az elektromágneses mező csökkentésére: a brazil bíróságok nagyságrendekkel kisebb elektromágneses szennyezést rendeltek el. A brazil bírói testület elhatározta, hogy a távvezetékek elektromágneses szennyezését a svájci jogszabályt alapul véve 1,0 mikroteslában állapítja meg. (Forrás:http://www.enn.com/environmental_policy/article/47482)

A GMO élelmiszerek elutasítása

Magyarország, Oroszország, Kína és számos más nemzet nem hajlandó már a GMO-termékek importjára, amíg Monsanto csak folytatja kampányát, egyre több a felébredt nemzet és ember. Amerikai aktivisták elérték, hogy a gyártók a cimkéken feltüntessék azt, ha génmanipulált összetevőket tartalmaz egy élelmiszer.

Ne tévesszen meg a gonosz színjáték, a trükk, az átverés, a hamis civilizáció képe! Az új világrend az, amit építeni akarnak, mégpedig az igazi, tudatos emberiség megsemmisítésével.

Azonban a paraziták megállíthatók! Az első lépés ennek az információnak az elfogadása, a felébredés.

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend