Az NSA teljes ellenőrzése alatt tartja az iPhone-okat, tudomásunk nélkül aktiválhatja a telefonok mikrofonját és kameráját

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Kiszivárgtatott dokumentumok azt mutatják amit mindig is sejtettünk: az NSA (National Security Agency, az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal) tudomásunk nélkül bekapcsolhatja iPhone-jaink mikrofonját és kameráját.

A “Der Spiegel” honlapja szerint:

“Az NSA ANT divíziója mobiltelefonok és SIM-kártyák implantátumain dolgozik. Ezek közül az egyik egy spyware implantátum, az úgynevezett “DROPOUTJEEP” –  amit az első generációs iPhone-ba terveztek – még mindig fejlesztés alatt állt 2008-ban, röviddel az iPhone piacra dobása után. A kémprogramok lehetővé tették azt, hogy távolról le- vagy feltöltsünk fájlokat egy mobiltelefonra. A katalógus szerint az NSA így azt is elérte, hogy a szöveges üzeneteket elolvassa, böngésszen a felhasználó telefonkönyvében, lehallgassa a hangüzeneteket, aktiválja a telefon mikrofonját és kameráját és meghatározza a felhasználó aktuális tartózkodási helyét.

Az ANT szakemberei olyan módosított mobiltelefonok előállításán is dolgoznak, amelyek különleges esetekben használhatók és amelyek úgy néznek ki, mint a hagyományos eszközökkel ellátott normál telefonok, de a különböző információkat az NSA ügynökeinek továbbítják. Az ANT az Eastcom és a Samsung telefonokat már 2008-ban modifikálta, és valószínűleg azóta további modelleket is kifejlesztettek. ”

Lásd a kiszivárgtatott dokumentumot alább:

S3222_DROPOUTJEEP

Mint már beszámoltunk korábban, az ANT szakemberei az NSA “személyreszabott hozzáférési műveletek” fedőnév alatt távolról kamera, monitor és egyéb adat hozzáférést tett lehetővé az egész világ elektronikus hálózatára kiterjedően.

A jelentés szerint az NSA megállítja az online rendelt telefonszállítmányokat és manuálisan kémprogramokat telepít a célszemély iPhone-jába.

A “The Daily Dot” jelentése szerint: az NSA azt állítja, hogy 100 százalékos sikerességi aránnyal dolgoznak az ilyen iOS eszközök, kémprogramok beültetésénél.

Az Apple az NSA-nek dolgozik?

Hasonló cikkek:

A Nagy Testvér árnyékában

20 MEGVALÓSULT “összeesküvés elmélet”

Forrongások, polgárháborúk, szegénység és globális kínai terjeszkedés 2014-re

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend