Hogy miért is szükségtelenek a védőoltások?

194
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

vakcina

(NaturaHirek.com) Míg az orvosi, gyógyszerészeti és a védőoltás gyártó iparágak el vannak foglalva új oltóanyagok előállításával, egy tanulmány az “Immunity” folyóiratban teljesen dekonstruálja az eddigi oltási elméletet. Kiderül belőle ugyanis, hogy a szervezet természetes  immunrendszerének: ami mind veleszületett és adaptív tényezőkből áll, nincs szüksége ellenanyag-termelő vakcinákra.

Az elmélet a védőoltások mögött az, hogy az oltás fertőzést mimikálva ösztönzi a test B-sejteinek müködését. Ez egyike a fehérvérsejtek két fő típusának, amelyek ellenanyagokat termelnek az adaptív immunrendszer részeként. Sokan úgy gondolják, hogy ezek az oltóanyag által indukált antitestek- amelyek egyébként részei az adaptív immunrendszernek- megtanítják a test immunrendszerét arra, hogy hogyan reagáljon a közvetlen fertőzésre mielőtt a test igazán megfertőződne.

Azonban az új kutatás rávilágít arra a tényre, hogy a veleszületett immunitás fontos szerepet játszik a fertőzések elleni küzdelemben és talán sokkal fontosabb is mint az adaptív immunitás. A tesztekben az adaptív immunrendszer oltással szerzett antitestjei azt mutatták, hogy a fertőzésekkel szemben saját maguk nem tudják felvenni a harcot, amely következtében lényegében értelmét veszti az az elmélet, miszerint az oltóanyag által indukált antitestek szolgáltatnak jogos funkciót a fertőzéssel szembeni küzdelemben.

“Az eredmények ellentmondanak a jelenlegi nézetnek, miszerint az ellenanyag feltétlenül szükséges a vírus legyőzéséhez, mint például a hólyagos szájgyulladás fertőzés esetében” – mondta Dr. H. von Andrian Uldrich a Harvard Medical School kutatója. “Fontos lesz tovább boncolgatni az antitestek és az interferonok szerepét hasonló, az idegrendszert megtámadó vírusok: mint a veszettség, a West-Nile vírus és agyvelőgyulladást okozó vírusok elleni küzdelemben.

Amint azt Dr. Russell Blaylock egy interjúban elmondta, a vakcinák nem csak hogy nem működnek, ám valójában károsítják a szervezet veleszületett immunitását. Ahelyett, hogy megtanítanák a szervezetet arra, hogy hogyan reagáljon a fertőzésekkel szemben, az oltóanyagok valójában gátolják az immunrendszer azon képességét, hogy TH2 típusú citokineket állítson elő és ezáltal visszaszorítsa a celluláris immunitást: amely a test természetes védekező mechanizmusa lenne halálos vírusok és baktériumok ellen.

Tehát ismét. A mítoszt, miszerint a védőoltások valamiféle jogos orvosi célt szolgálnának, mára már áttörte a tudomány.

A tudás hatalom. Kérünk oszd meg ezt a cikket!

Forrásanyag:

http://www.medicalnewstoday.com/releases/242403.php

http://www.niaid.nih.gov

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend