Betiltott, rákkeltő vegyszer a csecsemőkori kötelező „védőoltásokban”

130
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Rákkeltő anyagnak minősítette a WHO a formaldehidet 2004-ben. Az EU 2007. szeptember 22-től tiltotta be használatát, bizonyítottan erős rákkeltő hatása miatt, megengedett határérték nélkül. Egyes csecsemőkori „védőoltások” azonban mind a mai napig tartalmazzák…
Többek között a Magyarországon 2, 3, 4 és 18 hónapos csecsemőknek adott kötelező DPT IPV Hib (Infanrix) vakcina is – melynek visszautasítása kapcsán az egészségügyi hatóságok eljárást indítottak ellenem. Az oltást – gyermekem számára – elrendelő tisztifőorvosi határozatot támadó fellebbezésben – a sok egyéb jogsértés mellett – felhívtam erre is a figyelmet. A Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv tisztifőorvosának, dr. Homor Zsuzsannának válaszából azt tudtam meg: ez azért nem jelent problémát, mert az oltóanyag rendelkezik engedéllyel!

Több fellebbezési lehetőség nem lévén, kértem az oltáselrendelő határozat bíróság általi megsemmisítését – egy 40 oldalas, tanulmánynak is beillő keresetlevélben. Ebben jeleztem – sok egyéb jogi ellentmondás alapos bemutatása mellett – hogy egy nyilvánvalóan törvénysértõ forgalombahozatali engedély nem képezhet törvényes alapot, hisz a formaldehid nem veszi figyelembe az OGYI engedélyt, rákot okoz akkor is, ha legálisan kerül a csecsemõk szervezetébe.

A Pest Környéki Törvényszék 2012-ben kelt ítélete szerint: a tilalom tartósító- és balzsamozószerként való használatra szól, nem vonatkoztatható azonban e „védőoltásra”, mivel annak engedélye érvényes az egész EU-ban. Az áruk szabad áramlásának elve alapján…

Tehát ami még a hullák számára is beismerten veszélyt jelent, azt nem tartja problémásnak törvényi erővel beleparancsolni a csecsemők szervezetébe sem a Népegészségügyi Intézet, sem pedig a bíróság…

Megkerestem az ügyben az ÁNTSZ által ajánlott szakértőt, dr. Kulcsár Andrea főorvost, védőoltási szaktanácsadót is, aki azt nyilatkozta, hogy a formaldehid csak kívülről bánt, belülről,”oltásban adva nem, akárcsak a higany”.

Mivel ez ellentmond minden természeti törvénynek (s nem mellesleg: a higany az egyik legmérgezőbb anyag), ezért visszakérdtem, hogy mi alapján állít ilyet, szeretnék látni valami tudományos forrást. Erre közölte, hogy „válaszaim nem saját állítások, hanem szakmai irányelvek, tapasztalatok és irodalmi adatok.”
Tehát ilyen ködös „szakértelemre” számíthatnak azok a szülők, akik az – ÁNTSZ által kompetensnek tartott – szakértőhöz fordulnak. Többen felkeresték már egyébként beteg, oltáskárosodott gyermekkel, de mind azt a választ kapták tőle, hogy nincs kivétel, minden magyar gyermeket be kell oltani, ha él, ha hal…

Az Infanrix „védőoltás” magyar betegtájékoztatóját összevetettem a gyártó hivatalos amerikai honlapján található leírással, s több lényeges eltérést is találtam:

– az alkalmazása során szerzett tapasztalatok címszó alatt az amerikai feltünteti a hirtelen csecsemőhalált – míg a magyar szülőknek nincs joguk tudni erről a veszélyről,
– továbbá arra is figyelmeztet, hogy nem vizsgálták az oltóanyag rákkeltő, mutációt és meddőséget okozó hatásait – ami elképesztő, lévén a vakcina tartalmaz rákkeltő, mutagén és meddőséget okozó összetevőket is.

A törvény által előírt kötelező tájékoztatás megsértését is hiába kifogásoltam, a tisztifőorvosi válasz szerint „nem célszerű” az eltérő adatok ismertetése…
A bíróság pedig irrelevánsnak nevezte ilyen irányú igényemet. Tehát ma következmények nélkül hazudhatnak az orvosok és a hatóságok egy ilyen visszafordíthatatlan beavatkozás kapcsán, még akkor is, ha ezzel törvények és nemzetközi egyezmények egész sorát sértik is meg…

Társadalmi létérdek a felelősségtudatos szemléletmód elterjesztése, mellyel mi szülők – tömeges erővel és szervezett fellépéssel – kikényszeríthetjük, hogy az orvosi és a hatósági hozzáállás is megváltozzon.
Széleskörű társadalmi összefogásra van szükség gyermekeink védelmében, nagyon sürgősen. Tekintettel arra, hogy a magyar gyermekek daganatos megbetegedéseinek aránya többszöröse az EU-s átlagnak, s ez minden jel szerint összefüggésben van a diktatórikus oltási rendszerrel, így annak azonnali felszámolására létkérdés! Ugyancsak társadalmi közérdek a felelősök – pontosabban: felelőtlenek – szigorú megbüntetése!

Facebook Kommentek

A szerzőről

Művészeti munkásságom mellett párhuzamosan foglalkozom tinikoromtól a természetes gyógymódokkal is. A természetvédelem szolgálatában és példamutató vegetáriánusként élek több, mint két évtizede.

A “védőoltások” mögötti fertőnek akkor jártam utána alaposan, amikor gyermekem született. Mélységesen megdöbbentett mindaz, amit e témában kiderítettem – ezért mozgalmat indítottam Oltáskritikus Életvédők Szövetsége néven a Facebookon csatlakozhatnak az egyetértő szülők, orvosok, szimpatizánsok.

Célunk az oltási kötelezettség eltörlésének kikényszerítése, továbbá teljeskörű tájékoztatás az oltások nem mellékes “mellék”hatásairól – melyek oroszlánrészét elhallgatják, letagadják a hivatalos szervek, valamint az oltásmegtagadók és az oltáskárosodottak szervezett érdekképviselete.

http://bekenagykovet.hu

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend