CDC hírnök tovább megy: a védőoltásokban lévő higany okoz autizmust

4
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

A 2004-es CDC tanulmány csalásának leleplezésétől Dr. William Thompson még tovább megy. A CDC tudós azt állítja, hogy van kapcsolat az oltóanyagban lévő higany (timerozál) és az autizmus között.

Thompson azt állítja, hogy higanytartalmú vakcinát terhes nőnek ő sohasem adna be.

Thompson a szavait ezzel a mondattal fejezi be: “Van biológiai valószínűsége annak, hogy a thimerosal autizmust okoz.”

Ezt állítani egy olyan tudósnak, aki a CDC–nél dolgozott, miután a CDC és az amerikai kormány több millió dollárt költött annak beigazolására, hogy a higanynak nincs semmi köze az autizmushoz … egészen rendkívüli dolog!

A mindennapi média természetesen többezerszer hivatkozott arra, hogy a thimerosal biztonságos azonban hiába próbálják máshogy magyarázni Thompson szavait, az üzenet egyértelmű.

Eközben a nagy média áramszünet Thompson kinyilatkoztatását érintve folytatódik. Az emberiség elleni bűncselekményben való összejátszás hatalmas küldetésük, amíg az emberek elég alternatív médiát olvasnak ahhoz, hogy felébredjenek!

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend