Chilei védőoltásokba tilos többé higanyt tenni

1
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Chile nu mercury in vaccines bioautismo

A NaturaHirek nem híve az oltóanyagoknak, egyrészt azért mert úgy gondoljuk, hogy túlértékeltek, másrészt mert veszélyesek.

Catherine J. Frompovich neve a védőoltások témakörével szorosan összekötődik. A “Vaccination Voodoo: What You Don’t Know About Vaccines” című könyvében elmagyarázza, hogy az egyes vegyi anyagok a mai védőoltásokban milyen hatással vannak az emberi szervezetre.

Az adalékanyagok egyik legpusztítóbb, legveszélyesebb alkotóeleme a thimerosal, aminek 49,6 százaléka áll etil-higanyból. Az összes alkotórész közül ezt hozták összefüggésbe maradandó idegrendszeri károsodás okozásával.

A világon végre legalább egy kormány- a dél-amerikai- megelégelte a thimerosallal kapcsolatos negatív kutatási eredmények özönét  és törvényjavaslati szinten áll a védőoltások adjuvánsaként használt thimerosal betiltása. Vagyis az orvosok Chile-ben nem adhatnának be olyan vakcinát, amiben higany van.

De vajon tényleg törvény lesz?

A Vaccine Liberation Army (Oltóanyag Felszabadító Hadsereg) weboldal szerint a chilei törvényhozók január közepén arra szavaztak, hogy a higany használata tilos legyen.

A törvényjavaslat … amely a higanyt eltávolítaná a legtöbb oltóanyagból, csupán a végét jelenti egy olyan sikeres jogalkotási folyamatnak, amely a politikai pártokat közel hozta egymásho, hogy együtt arra a következtetésre juthassanak, miszerint a lakosság egészségét meg kell védeniük.

A chilei kongresszus egyöntetűen a mellett van, hogy a higanynak leáldozott, de kérdés az, hogy a most elnöki székbe kerülő Michelle Bachelet- gyermekorvos és korábbi WHO (World Health Organization ) reprezentáns szintén fontosnak tartja-e majd az emberek egészségét.  A vakcina Felszabadító Hadsereg oldalon való megjegyzés szerint:

“A globális elit eddig is a kívánatos “higanymentes oltóanyagokat” kapta.  Ugyanakkor az utca embere még ma sincs tisztában a higany egyértelmű és bizonyított idegméreg létével.”

 Ettől függetlenül, a chilei törvényalkotók beírták nevüket a történelembe! Elkezdődött egy ébredés a világon, az oltóanyagok összetevőinek és azok emberi testre gyakorolt hatásainak megismerése.

Hajrá Chile!

Reméljük a magyar törvényekbe is be fog egyszer kerülni az, hogy a védőoltásokba tilos thimerosalt tenni. Ahogy a chilei kongresszus túlnyomó többségben támogatta ezt a gondolatot, így legyen ez a magyar parlamentben is!

Források:

http://vaccineliberationarmy.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend