A Csendes-óceán haldoklik

16
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

wasting starfish

A Csendes-óceán haldoklik, állítja egy új tanulmány a közelmúltban megjelent “Proceedings of the National Academy of Sciences” című magazinból.

A tudósok a Monterey Bay Aquarium Research Institute-ban (MBARI) Kaliforniában nemrég felfedezték, hogy a csendes óceán alját tengeri élőlények tetemei takarják olyan mennyiségben, amit a megfigyelés 24 éve alatt sohasem láttak. A hatalmas arányú elhullás azt sugallja, hogy mindez a fukushimai nukleáris szennyezés közvetlen következménye.

Bár a kutatók elmondták, hogy nem szívesen ragasztanák rá a jelenséget Fukushimára, mint lehetséges okra – azonban a felfedezés ideje azt sugallja, hogy Fukushima a valódi ok. Az adatok szerint ez a hirtelen robbanásszerű “tengeri tetem” felgyűlés a fukushimai eset óta van jelen.

Az ismert óceáni kutatóállomáson: a Station M-en Santa Barbara és Monterey közelében, Huffard és kollégája Ken Smith a tengeri életről így nyilatkoznak: “Az óceáni plankton, medúza, tengeri csillagok, halak tetemei a Cendes-óceán fenekének eddig csak mintegy 1 százalékát borították. Fukushima óta ez a szám 98 százalékra emelkedett.”

A National Geographic és a média egy szót sem szól erről. Az igazság az, hogy tudják azt nagyon jól, hogy a pánikkeltésnek sem lenne értelme. Lassan Amerika nyugati partja Alaszkától Kaliforniáig teljesen radioaktivvá válik. Az emberek evakuálását, a vele járó elszegényedést és káoszt nem vállalja fel egyik ország kormánya sem. A japánok hallgatnak. Azok, akik tisztában vannak a veszéllyel radioaktivitás mérőkkel járják a partokat. Az alábbi video egy Geiger-Müller digitális radioaktivitás számlálóval végzett mérést mutat:

Geiger-Müller video

Seattle mellett, Washington államban a tengeri csillagok elhalását fedezték fel. Úgy tűnik, mintha egyszerűen csak elolvadnának az óceánban. Elvesztik kapaszkodó képességüket, karjaik leválnak majd szétmállik a testük. A videon egy búvár felfedezései láthatók:

Olvadó tengeri csillagok:

A baj ott van, hogy a reaktorok állandó jelleggel sugároznak, állandóan öntik ki magukból a radioaktív szennyezést… megállíthatatlanul…a következő 50 éven át vagy még tovább. Ez az egész világ elszennyeződését jelenti, a tápláléklánccal, levegővel, felszíni vizekkel együtt.

Egy biztos, a Csendes- óceán már most haldoklik. Szerintetek a Kárpát-medence mennyire lesz védett?

Források:

http://www.usatoday.com

http://enenews.com

http://enenews.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

Lehet, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal amit mondasz, de holtomig védelmezni fogom ahhoz való jogodat, hogy kimondhasd!

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend