Egy gyógyszerész bevallja oltásokkal szembeni pálfordulását

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

money and injection with pills

Dr. Kristine M. Severyn bejegyzett gyógyszerész Ohio és Kentucky államokban, Ph.D. Biogyógyszerészetből.

Az ő gondolatait tolmácsoljuk:

“Amíg tanultam elhittem, amit tanítottak nekem az oltóanyagokról. Azt, hogy a védőoltások mindig hatékonyak, azt hogy nagyon ritkán járnak nemkívánatos mellékhatásokkal. Azóta kiterjedt kutatást végeztem ezen a területen, ami azt jelzi, hogy ezek közül az állítások közül egy sem igaz.

A kormányok oltási rendjében az orvosi és a közegészségügyi közösségek tudomására csak igen szelektíven hozzák azokat a tényeket, amelyeket nem akarják, hogy megtudjanak. Az elmúlt három és fél év kutatása alatt állami és szövetségi közegészségügyi információkat, orvosi szakirodalomat olvasva és részt véve a szövetségi vakcina politikai döntéshozatali találkozókon, eredeti bizalmam az oltóanyagokban szöges fordulatot vett.

Ohio Department of Health (ODH) hivatalnokok gyakran panaszkodnak arra a 2720 kanyaró esetre, amely 1989-ben fordult elő. Amiről az ügynökség nem beszél az az, hogy közel háromnegyed esetben a megbetegedett személyek korábban már be lettek oltva kanyaró ellen. Az amerikai Centers for Disease Control and Prevention (CDC) már olyan dokumentált kanyaró járványról is beszámolt, ahol a populáció 100 százalékban volt átoltott. (Morbiditási és mortalitási Weekly Report (MMWR). 33 (24), 6. / 22/84).

Öt évvel később a CDC beszámoltarról, hogy a kanyaró olyan “iskoláskorú gyermekek közt tört ki, akik átoltottsági szintje meghaladta a 98 százalékot. Ezek a járványok Amerika minden egyes részein kitörtek, beleértve azokat a területeket, amelyeken már évek óta nem volt kanyaró. (MMWR, 38 (8-9), 12/29/89).

A kanyaró újjáéledése elleni harcban a CDC és az American Academy of Pediatrics egy második adagot ajánlott az MMR oltóanyagból(kanyaró, mumpsz, rubeola). Ez a megközelítés sem tudta megoldani a problémát, amint arról a közelmúltbeli Pediatric Infectious Disease Journal (13 (1), 34-38,1994 be is számolt: ” Még az ajánlott két dózis után is néhány serdülő és fiatal felnőtt véréből hiányoznak a védő titerek, a kanyaró-specifikus antitestek. Ezen kívül azok a nők, akiknek véréből hiányoznak a védő titerek kevésbé vagy egyáltalán nem adják át kanyaró-specifikus ellenanyagukat a placentán át, vagyis csecsemőjük szinte születésének pillanatától megbetegedhet kanyaróban és csecsemőkorban sokkal nagyobb lesz a komplikációk veszélye, mint fiatal korban. ”

Jelentős kanyaró megbetegedések és a halálozások száma az 1980-as években Amerikában a kormány tömeges oltási programjának volt köszönhető. Mivel a beoltott anyák csak rövid távú kanyaró elleni védelemmel rendelkeznek, valamint nem adják át ezt a mentességet a babának, a csecsemők védtelenek maradnak a kanyaró ellen, ami elég komoly betegség lehet csecsemőkorban.

Az elmúlt években, amikor a kanyarón már átesett nők szültek, erős életreszóló védettségüket átadták babájuknak, a kanyaró elleni antitestek már a terhesség alatt átjutottak az újszülöttbe.

1993 végén több amerikai város tapasztalta a nagy szamárköhögéses járványokat, köztük Cincinnati, St. Louis, Chicago, és Philadelphia. A július 7-ei 1994-es New England Journal of Medicine beszámolt arról, hogy a 352 szamárköhögéses esetben Cincinnatiban 1993-ban, a szamárköhögés már immunizált gyermekeket támadott meg. Tehát nyilvánvaló az, hogy a szamárköhögés elleni oltás fabatkát sem ért, nem adott védelmet a betegség ellen.

Hasonlóképpen a 186 chicagói esetben, a Chicago Department of Health megjegyezte, “a beteg gyermekek 72 százaléka naprakész volt az oltási menetrendből.”

A múltbeli tapasztalatok alapján a szamárköhögés elleni vakcina hatástalansága máshol is megmutatkozott. Az Ohioban 1987-1991 bekövetkezett esetek felénél az oltási státusz ismert volt (forrás: ODH). Egy tanulmány szerint a szamárköhögés oltóanyag 55 százalékban hatástalan (Journal of Pediatrics 115 (5): 686-693, 1989).

Annak ellenére azonban, több száz szamárköhögéses esetet jelentettek Ohioban és Chicagoban tavaly, senki sem halt meg. Egy fertőző betegség szakértő a Cincinnati Gyermekkórház képviseletében így nyilatkozott, idézi a Cincinnati Enquire: “A betegség nagyon enyhe volt, senki nem halt meg és senki nem ment az intenzív osztályra.”

A mumpsz elleni oltóanyag is rendkívül hatástalan, gyakran előfordul beoltott óvodás és iskoláskorú gyermekek körében (Journal of Pediatrics 119: 187-193, 1991).

Az oltóanyagok gyenge hatékonyságát és az oltóanyagok mellékhatásainak kockázatát összevetve megkérdőjelezhető az állami kötelező védőoltás törvénye és megmagyarázza azt, hogy néhány szülő miért késleltetheti, vagy nem oltja be gyermekét.

1993-ban a Food and Drug Administraton (FDA) oltóanyagok általi káros mellékhatások jelentési rendszere csaknem 32.000 nemkívánatos mellékhatással foglalkozó esetet gyűjtött össze, 700 halálos áldozattal. DPT (diftéria, szamárköhögés, tetanusz) oltás több mint 12.000 ilyen jelentéssel, 471 halálos áldozattal járt.

Ahelyett, hogy ezeket a jelentéseket komolyan vennék, az FDA elutasítja őket “véletlen” egybeesésnek titulálva, így szinte minden jelentés elkallódik a kormány számítógépes adatbázisában.”

Források:

http://www.gval.com

http://vran.org

http://www.zoominfo.com

 

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend