Egy orvos feljegyzései, aki feleségét kannabisszal gyógyította meg

31
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

dr William Courtney

Dr. William Courtney és Kristen Peskuski Courtney

(NaturaHirek.com) A nyers kannabisz fogyasztása fitokannabinoid savtartalma miatt nagyon sok betegséget gyógyít és késlelteti az öregedést. A kannabinoidok nagy koncentrációban érhetők el a nyers kannabisz levében, bimbójában és hajtásaiban, azaz meglepően, a csírában is.

Kannabisz étrendkiegészítőként

Sok beteg számára a nyers kannabisz új, elviselhetőbb életminőséget jelent. A kannabisz régóta szinte minden betegséget kezel.

A Regina Nelsonnak, a kender fogyasztása fájdalmas kórházi tartózkodást vetett véget. Egy olyan eljárás után, amely kapcsán beléből egy 6 láb hosszúságú szakaszt távolítottak el, hasi fájdalmai elviselhetetlenek voltak. Egy negyed liter kannabisz levet kapott valakitől 2012 májusában, azzal az utasítással, hogy az egészet a következő nap reggeléig fogyassza el. Arra ébredt fel, hogy a fájdalom, ami évekig gyötörte, eltűnt. A műtét után nagyon sokat fogyott, és az azt követő hónapokban súlyos hányingerrel küszködött. Meglepő volt számára hát, hogy aznap reggel szilárd ételt tudott magához venni. Vérszegénysége már-már klinikai kockázati tényezővé vált. Regina elmondta orvosának, hogy azt kívánta, bárcsak a nyers kannabisz visszafordítaná a folyamatot és ne kelljen kórházba járnia transzfúzióra. A vérvizsgálatok közt májustól júniusig Regina néhány kannabisz levelet jéggel és spenóttal turmixolt össze nap mint nap. Az orvos, Regina korábbi vérszegénységét alapul véve még sosem látott ilyen gyors javulást. A nyers kannabisz az anémiát normalizálta, kialakítva a páciens egy egészséges vas szintjét. “Majdnem meghalt”- mondta élettársa: Mark Pedersen.

Dr. William L. Courtney feleségét, Kristent, a kannabisz mentette meg a haláltól. Személyes krízishelyzete miatt, az orvos minden erejét és idejét a növény tanulmányozásának szentelte és érdekes adatokra bukkant. Szerinte : “A kannabinoidok 66%-kal csökkentik a szívrohamok előfordulását ,  58%-kal az inzulinfüggő diabétesz előfordulását és megakadályozzák a rák kialakulását”.

Dr. William L. Courtney kiterjedt orvosi- mikrobiológiai kutatásokat végez a michigani egyetemen. Törvényszéki orvostanra szakosodott, orvosi továbbképzéseket tart a klinikai kannabisz hatásairól. Dr. Courtney alelnöke a Luxembourgeoise des Methodes Preventives egyesületnek Luxemburgban, ahol felmelegítetlen kannabiszt használnak fel, valamint azon is dolgozik, hogy létrehozzon egy analitikus / orvosi laboratóriumot Mendocino és Humboldt megyékben, Kaliforniában.

http://www.cannabisinternational.org

kendermag csira

Fogyasztása 40 felett elengedhetetlen

Megítélése szerint a kannabisz étkezési felhasználása ( napi 250-500 mg kannabinoid sav fogyasztása) 40 éven felül elengedhetetlen lenne mindenki számára. A nagy dózisú, nem pszichoaktív kannabisz étkezési célokra való felhasználására vonatkoztatva előadásokat tartott a “Cannabis Therapeutics” konferencián Rhode Island-on 2010 áprilisában, a bonni egyetemen 2010 júniusában, a Hebrew University of Jerusalem-en 2010 novemberében, és a  nemzetközi kannabinoid kutatói konferencián Chicagóban 2011 júliusában.

Courtney azt vallja, hogy: “Ha a növényt felmelegítjük, akkor a THC sav karboxilezésének eredményeképp tudatmódosító hatás fog bekövetkezni. Ha nem melegítjük fel azt, akkor akár öt-hatszáz milligrammot lehet fogyasztani belőle az anti-oxidáns és neuroprotektív szinten akár tehát több száz milligrammig is felmehetünk. 500 mg – 1000 mg nem pszichoaktív THCA, CBDA és CBGA fogyasztása a különbség a kb 10 mg felhevített pszichoaktív THC-vel szemben.

“Jó érzéssel tölt el, amikor valaki azt jelzi vissza, hogy abbahagyta a fájdalomcsillapítók szedését, vagy valami más gyógyszerét, ami tápcsatorna vérzést vagy májkárosodást okozott. ( Például fájdalomcsillapító tabletták és gyulladáscsökkentő gyógyszerek.)

Miért fosztanánk meg bárkit is, főleg gyermekeket annak lehetőségétől, hogy ne legyenek daganatosak vagy cukorbetegek?

Mint korábban említésre került, Dr. Courtney legsikeresebb betege: felesége, Kristen.

kender

Az ő vallomásából idézve: “Amikor megiszom a levelet, úgy érzem, figyelmesebb, éberebb leszek. Jobban tudok lélegezni. Nem érzem a gyomorégést vagy gyomorfájdalmat, izomgyengeséget, hátam alsó részének vagy kismedencei tájékomnak fájdalmát. Azt hiszem a gombaellenes [és antibakteriális] komponensek, amelyek a CBN … és a THCA-ban vannak, (csak a hevítetlen növényi anyagra vonatkozóan) és a kannabidiolok mind hasznosak. De azt hiszem, még ennél is fontosabb, hogy az összes komponens kölcsönhatása hozza a legtöbb hasznot. Azt gondoltam: hogy lehet, hogy nem tud erről senki? Úgy éreztem, akkor és ott, a hangsúly az életben a másokon való segítés kell, hogy legyen. Az, hogy ezt az információt más is tudja használni. ”

Amikor Kristen Peskuski beteg lett, férje tanácsára betegségei kezelésére használta fel a friss kannabisz levét. Sokáig szenvedett szisztémiás lupusban, reumatikus izületi gyulladásban és endometriózisban, de csak addig, amíg elkezdte a lé fogyasztását. Kísérleti kutatás- tervezésben és statisztikában eltöltött évei segítettek neki a betegek és az orvosok közti szakadék áthidalásában.

Kristen érdemei közé tartozik az, hogy Svédországban és Németországban múlt nyáron nagy sikerű előadásokat tartott a kannabisz levéléből kinyert lé használatáról. Idén nyáron előadásokat fog tartani a terhesség alatti kannabisz hatásáról Illinois-ban a nemzetközi “Kannabisz mint gyógyszer” szimpóziumon.

Kristen társ-alapítója a “Cannabis International”-nek, amely azon dolgozik, hogy az ENSZ végre visszavonja a kannabisz használatáról szóló egyezményét, vagyis gyógyászati szempontból világszerte biztosítsa a növényhez való hozzáférést.

Az endogén kannabinoid rendszer a testben zajló folyamatokat a sejtek szintjén szabályozza. A sejtekben enkanninok képződnek arachidonsavból omega-6 EFA zsírsavakban. Az enkanninok endokannabinoidok, vagy zsíros molekulák, amelyek feladata az információ átadása a sejtek között.

Ahogy Courtney magyarázza: “A szervezet is termel endogén kannabinoidokat. Az endorfinok endogén morfin molekulák. Nos, hasonló módon, a szervezet endogén kannabinoidokat is termel. ”

“Naponta többmillió alkalommal megtörténik az, hogy a sejtek osztódni kezdenek és olyan sejtekké válnak, amelyekre nem lenne szükségünk . Ekkor az immunrendszer azt mondja a sejteknek: Hahó, ott ti nagyon megbokrosodtatok, vissza kell kicsit nyírbálni benneteket! Van elég vese sejtünk. Van elég csont vagy izomsejtünk, nem kell több. Az immunrendszer fel van készülve erre, de segíthetjük munkáját. Pontosan ez az, amit a kannabinoidok tesznek… mindegy, hogy milyen kannabinoidról beszélünk. Lehetnek azok endogén kannabinoidok (szervezeten belüli), vagy növényből származóak, növényi kannabinoidok (exogén kannabinoidok- kivülről származók). ”

A növényi, exogén kannabinoidok elnevezés azokra a húsz szén molekulára vonatkozik, amelyek a testen kívül keletkeznek, de fehérje receptorokhoz kötődnek a szervezetben, így segítve szabályozni azt. Akár a test kémiájáról, akár a növény kémiájáról beszélünk, szerepük ugyanaz Ez a szerep mégpedig az, hogy befolyásolják az immunrendszer működését.

“Tehát”, az orvos hozzáteszi, “a kannabinoid egy modulátor, amely helyreállítja a test optimális működését. Ez az, amit a a növény tesz. Az növény lehetővé teszi a test normális működését. ”

A kannabisz olyan esszenciális anyagokat tartalmaz, amelyeket mi nem tudunk előállítani: esszenciális kannabinoid savak, esszenciális zsírsavak, esszenciális aminosavak és rostanyag. Dr. Courtney megerősíti: “…a növény nyers fogyasztása az egyetlen módja annak, hogy a legtöbbet kinyerhessük a növényből.”

Legyen az akár Sativa, Indica, Ruderalis, him, női jellegű, hermafrodita, őshonos, vad, tenyésztett növény, a benne lévő rostanyag, magvak, a D9THC, D8THC, CBD, CBG, CBC, D9THC- a, CBD-a, CBN és terpének, vagy a gyógyászati ​​gyanta, a kannabisz a legjobb forrása a daganatellenes tevékenység megakadályozásának.

A him és a női kannabisz növény hasonló kannabinoid potenciállal rendelkezik egész fejlődési szakaszában. (Marijuana Chemistry, Mike Starks)

“Különösképp fontos tudnunk, hogy a CBD-A vagy kannabidiol sav, egy antibiotikum. Amint teába tesszük, megfőzzük vagy pároljuk, elveszíti az antibiotikum funkcióját és a benne lévő CBD átalakul. További hő hatására pedig megnő a növény THC tartalma.

40 éven felül minden nap szükségünk van kannabiszra

hemp.d6.leaf.cu3

Magas vérnyomásban szenvedők, fogamzásgátlót szedők, epilepszia, anti-pszichotikus vagy szív gyógyszert szedő embereknek több kannabiszt kell fogyasztaniuk azért, hogy testük telítődjön enkanninokkal.

A betegek azt találták, hogy a kender-lé a vérnyomást átlagosan 10 ponttal csökkentette 2 órán belül.
Az izületi gyulladásban szenvedő betegek már egy éjszaka múlva érezhették a gyulladáscsökkentő borogatás jótékony hatásait.

A kannabisz élelmiszerként-, gyógyszerként vagy entogénként való használata a legjobb friss állapotában. Betegeknek minden nap legalább egy bimbót kellene elfogyasztaniuk nyersen, mellé pedig 6-8 zöld levelet.

David Wolfe szupertáplálék szakértő szerint: “a kender levele nagy százalékban tartalmaz szilícium-dioxidot … és rostos anyagot. Az egyik oldalon a levél lágy, a másik oldalon érdesebb, így az elfogyasztott levél áthaladva a tápcsatornán kitisztítja a beleket, kisebb fajta súroló hatással.

Mivel a lé savas kémhatású, sokan hígítják azt bio gyümölcs-vagy zöldséglével, mint pl. répalével.
“A nyers kannabisz nem pszichoaktív, de telíti a szervezetet, és megkönnyíti a szervezet szabályozását. Ezért azt javaslom minden kedves betegnek: a legfontosabb dolog lenne ezt a növényt napi rendszerességgel fogyasztanunk. “- William L.Courtney, MD

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend