Evita életmódváltozással győzi le a rákot kemoterápia helyett

12
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

(NaturaHirek.com) Evita Ramparte diagnózisa súlyos petefészekrák volt. Kiderült, hogy végülis ez volt az oka állandó fájdalmainak. A kemoterápia, sugárkezelés és a műtét szerepeltek orvosai listáján.

Evita RamparteRamparte viszont nem volt meggyőződve a kemo hatásosságáról. Elvégre egész életében mindig csak úszott az “árral”, követte barátai rossz étkezési szokásait és nem törődött magával. Ezért úgy gondolta, hogy végre saját kezei közé veszi egészségét.

Úgy döntött, hogy más megközelítést alkalmaz és megváltoztatja táplálkozását és életmódját – az egyik közülük, végülis meggyógyította azt a betegséget, ami az orvosok szerint nem igazán volt gyógyítható. Meglátogatott egy alternatív egészségügyi szakembert és egy Gerson stílusú gyümölcslékúrába fogott.

Étrendjének radikális megváltoztatása a megszokott feldolgozott élelmiszerek fogyasztása: a pizza és fánk helyett főleg frissen készített gyümölcsléből, bio gyümölcsökből és zöldségekből állt. Ekkor jött rá arra, milyen jó érzés is az, ha valaki valóban egészséges és boldog.

Evita még emlékszik arra, ahogy a gyümölcslé segítségével mintegy 16 epekőtől szabadult meg. Szinte tele volt velük az epehólyagja. Ez az állapot sok esetben vezet epehólyag eltávolító műtéthez.
Evita új életmódja saját “külső-belső szépségének” megismeréséhez vezetett. Fizikailag egészségesebben, lefogyva és megfiatalodott bőrrel, az egészségesebb életmód mentális előnyeit is tapasztalhatta.

És ahogy a kutatások mutatják, az élelmiszerek ténylegesen hozzájárulnak fizikai megjelenésünkhöz.

A tápanyagokban gazdag gyümölcsök és zöldségek szó szerint fokozzák a szépséget és az általános vonzerőt. Pontosabban, ezekről az élelmiszerekről kimutatták, hogy fogyasztásuk “rózsaszínes” arcszínhez vezet. Eközben, a szintetikus és káros “kozmetikai termékek” rengeteg mérgező vegyi anyagot tartalmaznak, amelyek ténylegesen hozzájárulnak a rák kialakulásához.

Evita története nagyon inspiráló, és demonstrálja azt, hogy milyen nagy mértékben járulhatnak hozzá a természetes anyagok a betegségek leküzdéséhez.

 

A történet video linkje itt található:  http://www.youtube.com/watch?v=GnAPxVEVxSI

Facebook Kommentek

A szerzőről

Send this to friend