Ezt a kísérletet látva sosem akarsz majd újra kólát inni

23
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

A Coca-Cola által okozott egészségügyi problémák széles köre a múlt évben került nyilvánosságra. Szervezetünkben okozott pusztító hatása komoly aggodalomra ad okot. Nem csupán azért, mert rengeteg cukrot tartalmaznak ezek az italok, hanem azért is, mert nagyon sok sav van bennük.

Annyi sav van a kólában, hogy valójában rengeteg más célra is lehet azt használni. Hogy ezek közül az alternatív felhasználási módok közül csak egy párat említsek: rozsdát, festéket és zsírt távolít el a motorokból és tisztára mossa a WC-t.

Nemrégiben egy új kísérlet készült arra vonatkozólag, hogy megmutassák mégis mennyi sav van a kólában. Az eredmények teljesen sokkolóak. Az volt a kérdés, hogy mi történik akkor, ha a kólát olyan anyaggal keverik el, ami pont az ellenkezőjét képviseli a kóla tulajdonságainak. Erre a legmegfelelőbb szubsztrátnak a tej bizonyult.

Az alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk hogyan zajlik le egy ilyen reakció.

1. Először is kezdjük 2 összetevővel, a kólával és a tejjel.

kola1

2. Majd öntsünk egy kevés tejet a kólához:

kola2

3. Hagyjuk a keveréket állni hat órán át:

kola3

4. A várakozás utáni végeredmény ez lenne. Undorító!

kola4

3. És nézzétek meg mi lebeg a folyadék tetején!

kola5

6. De alja rosszabb … úgy néz ki mint a hányadék!

kola6

Ez a kísérlet több mint zavaró bizonyítékot nyújt arra vonatkozólag, hogy mi van ebben a népszerű italban és hogy mit töltünk bele testünkbe! Elképzelhetetlen, hogy mivé alakulhat ez a kólának nevezett szuper cukros sav a testünkben.

Facebook Kommentek

A szerzőről

Lehet, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal amit mondasz, de holtomig védelmezni fogom ahhoz való jogodat, hogy kimondhasd!

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend