A férfi, aki a prosztatarák végső stádiumából szódabikarbónával és melasszal gyógyult fel

7
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Valami nagyon egyszerű megoldásról fogok írni. Mi sem egyszerűbb annál, mint szódabikarbónát használni a rák kezelésére? Vernon Johnston szódabikarbónával és melasszal kezelte ki magát a végstádiumú prosztatarákból. Betegsége annyira előrehaladott volt, hogy már a csontvelőjére is átterjedt.

Fia tanácsa:

 

 szódabikarbóna

Miután Vernont diagnosztizálták, fia azt tanácsolta neki, hogy emelje teste pH szintjét, mert a rák egyszerűen nem viseli el a lúgos közeget. Larry cézium-kloridot ajánlott Vernon pH szintjének emelésére.

A férfi semmilyen kórházi terápiát nem kezdett el a diagnózis megszületése óta. Megrendelte tehát a cézium-kloridot, de az valahogy elveszett a postán.  Így aztán kétségbeesetten kutatott valamilyen más megoldás után, amivel teste pH-értékét a lúgos tartományba tudja vezetni.

Ekkor fedezte fel a juharszirupos szódabikarbóna kombinációját. Mivel nem volt juharszirup a konyhában, úgy döntött, hogy azt használ ami épp kéznél volt: melaszt. Semmiképp sem akart kifutni az időből.

Vernon csodás eredményei

mqdefaultVernon napi kezelését naplójában rögzítette. A rák utolsó fázisában elkezdett kezelést “tánc a rákkal” jelzővel illette. A protokoll kiegyensúlyozott diétát is tartalmazott, hogy támogassa a lúgosság elérését, ásványi anyagok és vitamin-kiegészítők használatával és sok-sok napsütéssel.

Vernon légzőgyakorlatokat is végzett, hogy testét oxigenálja és ezáltal is segítse a nátrium-hidrogén-karbonát pH- emelési munkáját. Az anaerob rákos sejtek nem tudnak oxigén nélkül megélni.

A ráksejtek -már sok tanulmány állítása szerint- a cukor fermentálásából élnek ahelyett, hogy oxigént használnának a túléléshez. A juharszirup úgy működik, mint a trójai faló. A rákos sejteket a cukor megtéveszti, aztán pedig a magas pH-jú szódabikarbóna sokkolja azokat azzal, hogy körülöttük hirtelen pH változást idéz elő.

Vernon csak melaszt tudott használni, de végül is működött a dolog és a rákos sejtek becsapása mellett a melasz még megfelelő ásványi alapot is adott újszerű táplálkozása támogatásában.

Néhány hét elteltével Vernon orvosi vizsgálata is megerősítette azt, amit már ő is érzett: prosztata-és csontrák állapotának javulását és teljes visszafordulását. 2008-as történetét a ” The Valley News” írta meg 2009-ben Californiában.  Vernon még mindig él és elmesélheti történetét másoknak.

A ráknak rengeteg alternatív megoldása van, egyesek szerint több mint 100. Ezek olcsó, nem mérgező jogorvoslatok, amelyeket a nagy Orvosi- Gyógyszeripari Monopólium nem hajlandó észrevenni és gyakorlatba vezetni, mert ezzel veszélyeztetné az összes egészségügyi létesítmény fennmaradását.

Források:

http://phkillscancer.com

https://www.youtube.com/watch?v=Yl8Y8I_TsjI   A videon Vernon lépésről lépésre bemutatja hogyan használta a szódabikarbóna és melasz keverékét.

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend