A Gardasil védőoltás meddővé tesz egy 16 éves lányt

7
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

gardasil

(NaturaHirek.com) A Merck & Co által gyártott Gardasil védőoltás a humán papillomavírus (HPV) terjedését hivatott megállítani fiatal nők és férfiak körében. Sajnos az, hogy a vakcina ellentmondásos lenne, nagyon enyhe kifejezés. Még gyártója is rámutat tagadhatatlan veszélyeire és elismeri, hogy a vakcinának nem sok haszna van. Egy újabb esettanulmány a British Medical Journalban megállapította, hogy a Gardasil vakcina az oka annak, hogy egy fiatal, 16 éves lány petefészkei működőképtelenek lettek, és egyben remény sincs arra, hogy a jövőben a lány gyermeket vállalhasson.

Két összetevő az oltóanyagban különösen pusztítólag hat a női reprodukciós rendszerre, potenciálisan károsítja a petefészkeket és a nemi szervek működését. Egyszóval  megakadályozza azt, hogy valaha is gyerekeket vállaljanak.

Az egyik ilyen összetevő: a poliszorbát-80, egy emulgeáló hatású tartósítószer. Gyakran használják a feldolgozott élelmiszerekben is. Az emberi szervezetbe fecskendezve azonban kimutatták róla, hogy felgyorsítsa a nők szexuális érését és csökkenti a méh és petefészkek tömegét.

Gardasil, the HPV vaccine, is distributed to millions of young girls every year.

A Gardasil védőoltást, a HPV oltóanyagot több millió fiatal kapja minden évben.

A másik összetevő: az L-hisztidin, további élelmiszer-adalékanyag és természetes aminosav. Azonban izomszövetbe fecskendezve autoimmun választ válthat ki, ami súlyos mellékhatásokhoz vezethet.

A legújabb Gardasil történetet Ausztráliából hoztuk ide.

A British Medical Journal-ben megjelent esettanulmány egy 16 éves lányról számolt be, aki a Gardasil vakcina megkapása után  menopauzába lépett, mindezt előzetes normális menstruációs ciklusok után, végét vetve ezzel a lány minden jövőbeli gyermekvállalási reményének.

Az esetet követően az ausztrál ” Therapeutic Goods” Hivatal (TGA) megállapította, hogy a Merck védőoltásgyártó cég ki sem próbálta a vakcina esetleges negatív hatásait a nők petefészkén. Miközben a vakcinát hím patkányok heréin tesztelték, vagy elfelejtették, vagy teljesen figyelmen kívül hagyták a petefészkeken való tesztelést.

Manapság 9 éves lányokat ösztönöznek arra, hogy megkapják a HPV-vakcinát, annak ellenére, hogy az oltóanyag veszélyei még mindig nem ismertek. Az oltóanyag egyik kifejlesztője, Dr. Diane Harper is felszólalt gyártmányuk ellen. Később azonban visszavonta nyilatkozatát, amiben az szerepelt, hogy a vakcina több potenciális kárt okoz, mint ahogy azt tervezték.

A Gardasil néhány évet reflektorfényben is töltött, amíg a “Nagy Gyógyszeripar” és csapata : az értékesítők (a gyermekorvosok és a háziorvosok) fáradhatatlanul munkálkodtak azon, hogy minden fiatal – különösen a lányok- be legyenek vele oltva. Mindezt tették annak ellenére, hogy hiányoznak az oltónyag biztonságosságáról és hatékonyságáról szóló bizonyítékok.

Kapcsolódó cikkek:

HPV oltóanyagot már csecsemőknek is?

A Gardasil oltás átverés-  aminek eddig már több millió fiatal bedőlt

Források:

www.lifesitenews.com

www.bmj.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend