Globális felmelegedés álhír: szisztematikus tudományos átverés, megváltoztatott hőmérsékleti adatok

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

(NaturaHirek.com) A globális felmelegedési adatok racionális felülvizsgálata fényt vetett arra, hogy rendszeres tudományos csalás áldozatai vagyunk a hőmérsékleti adatok megváltoztatása és a globális felmelegedés hamis tényközlése miatt. Ez a legnagyobb tudományos csalás a tudomány történetében. A “globális felmelegedés” és az “éghajlatváltozás” olyan bonyolultan fondorlatos tudományos csalások, amelyek megmásított tényekből fakadnak. A Daily Caller jelentése szerint:

Egy új tanulmány azzal foglalkozik, hogy az elmúlt években a tudósok globális felszíni hőmérséklet-mérésekre tett módosításaik “teljesen ellentétesek a közzétett és hiteles amerikai és egyéb hőmérsékleti adatokkal”.

A széles körben elterjedt csalás célja annak a “konszenzusnak” az elérése volt, amivel a tudósokat olyan hamis adatok kibocsátására ösztönözték, amelyek az átlaghőmérsékletek katasztrofális növekedését mutatják. Mindez azért történik, hogy támogassa a szén adók kivetését, amelyek csak gazdagíthatják a csalárd tudomány terjesztőit, mint Al Gore-t, akik több milliárd dollárt kaszálnak a szén-adó rendszerek és elnyomó kormányzati szabályozások létrehozása által, amely a szén-dioxid-kibocsátást akarja megadóztatni.

A csalárd felmelegedési adatokat ezután az éghajlat modellező szoftverrendszerek alapjául használják ahhoz, hogy extrapolálják a csaló adatokat az éghajlatváltozás előrejelzésére bolygónkon. Ez az, ahol a megintcsak csalárd tudósok, mint Stephen Hawking, elveszítik az elméjüket és azt állítják, hogy a Föld több mint 400 C fokos felszínű kénsavas esővé válik. Valójában az emberiség még akkor sem tudna ilyen nagymértékű változást létrehozni, ha akarna.

A Daily Caller szerint:

“A felmelegedési adatok csaknem mindegyike hamis, megváltoztatott adatokon alapul” – mondja Joe D’Aleo meteorológus, a The Daily Caller News Foundation-nak adott interjújában. “Minden adatkészlet csökkentette az 1940-es évek felmelegedési adatait és megnövelte az aktuális felmelegedési adatokat.”

A kényelmetlen valóság

Az emberi történelem legnagyobb tudományos átverése

“Az egész klímaváltozás / globális felmelegedés bonyolult tudományos csaláson alapul, amelyet folyamatosan hamisítanak a hőmérsékleti adatok folyamatos megváltoztatásával.”

Számos tudós szándékosan vesz részt a csalásban, tudatosan dolgozik a hőmérsékleti adatok megváltoztatásán, annak érdekében, hogy elősegítse a legkevésbé sem megalapozott téveszmék terjedését.

Az éghajlatváltozás minden racionális szkeptikusát pedig szégyentelenül elhallgattatják.

Források:

http://fakescience.news/

http://skeptics.news/

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend