Hogyan kell a kormányokat megakadályozni abban, hogy lenyúlják az ember pénzét

14
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

bank eu rablás ciprus

Az elmúlt néhány évben Európa és az USA politikai és pénzügyi vezetői olyan rendeleteket hoztak, amely a globális adófizetők dollármilliárdjaiba kerültek, azzal az ígérettel, hogy ezek az intézkedések gazdasági növekedéshez és a gazdasági válságból való kilábaláshoz vezetnek.

Ami Dél-Európában történt, az még további bizonyítéka annak, hogy semmit sem tettek az alapvető problémák megoldásáért, az események a 2008-as összeomláshoz vezettek.

Azok számára akik nem hisznek abban, hogy bármely kormány készen áll arra, hogy rendkívüli intézkedéseket vezessen be, olyanokat amelyek magukban foglalhatják a nyugdíjszámlák, készpénz megtakarítási összegek, vagy akár az arany lefoglalását, ne is menjen távolabb Ciprusnál.

Ciprus polgárai jelenleg elkeseredetten próbálják kivenni pénzeiket a bankokból, kiürítve az ATM-eket. A ciprusi kormány az EU beleegyezésével bejelentette, hogy megtizedeli minden egyes bankszámlabetét értékének 10 %-át. Más szóval, a kormány eladósodott a bankok felé és a bankok az emberek megtakarítási számláiból veszik vissza kintlévőségeiket. Ha úgy gondolja, hogy mindez meg fog állni 10%-on, vagy hogy más európai országok immunisak ez ellen a rettenetesen nagy rablás ellen, akkor nem ismeri hogy működnek a bankok. Mindent akarnak!

De van egy módja annak, hogy ezeket az alattomos pénzéhes gépezeteket leállítsuk, az pedig az, ha az ember nem vesz részt a játékban. Azzal, hogy a pénzt bankban tartjuk, pontosan úgy játszunk ahogy ők akarják. Használják, forgatják, befektetik azt, de az “igazi, fizikai fizetőeszköz” láttán úgy megijednek mint Drakula a kereszt láttán.
Beszámoltak már arról is, ahogy Soros György kijelentette: az arany a legnagyobb “buborék”. Nem sokkal ezután pénzügyi nyílvántartása kimutatta, hogy több millió dollár értékű aranyat vásárolt. Vajon miért? Mert tudja, hogy valószínűleg minden papírpénz elkerülhetetlenül halálra van ítélve. Még ha a kormányok egyenesen nem is rabolják le számláinkat, akkor is biztos lehet abban, hogy a központi bankok inflálni fogják a pénzt az állandó, fedezet nélküli pénznyomtatással.

A ciprusiaknak már esélyük sincs kiüríteni bankszámláikat mert az ATM-ek üresek, a bankok pedig csütörtökig ki sem nyitnak. Ha mégis sikerült pénzt kivenniük, az nemsokára értéktelen színes papír lesz pénztárcájukban a várható további infláció miatt.

Hogyan védheti meg vagyonát a kormányzati rablás és a központi bank inflációja ellen

Arany és ezüst veretlen érmék és / vagy ékszerek

arany dukat

A nemzetközi bankok bűnügyi szindikátusa egész nap azt szajkózza, hogy a nemesfém rossz befektetés, miközben ők maguk több száz tonnát is felhalmoznak belőle. Egyszerűen nem akarják, hogy mi is ezt tegyük. Az aranyat könnyű tárolni, örökké tart és évezredek óta értéket képvisel, amelynek oka az ezerféle felhasználási módja gyógyászati ​​segédeszközöktől, számítógépek alkatrészként vagy ékszerként. Azoknak akiknek nincs sok befektetni való pénzük, az ezüst jelenthet jó megoldást. Távol tartanám magam a számítógépes arany befektetésektől, mert azokat a számlákat ugyanúgy be lehet fagyasztani.

 

Raktározzon hosszú távra eltartható élelmiszereket és más hasznos terméket

hosszútávú élelemraktár

Gabonafélék, tészták, konzerv húsok, konzervek / dehidratált zöldségek, méz és még bor vagy pálinka is értékes lehet cserekereskedelem eszközeként egy gazdasági összeomlás során. Zárja le a szárított, alacsony olajtartalmú élelmiszereket mylar zacskókba vagy üvegekbe, igy 20 évig eltarthatóak lesznek. Természetesen az étel nem lesz elegendő, ha a kiszáradás öli meg közben az embert. Ezért győződjön meg róla, hogy sok vizet is tesz a tárolandó élelmiszerek mellé. Elemek, zseblámpák, elsősegély-készletek, olaj lámpák, gyufák és a tűzifa is jól fog jönni.

Fegyver és lőszer

svájci fegyvertulajdonosok

svájci fegyvertulajdonosok

Egy gazdasági összeomlás során az emberek erőszakossá válnak, és egész országok válhatnak invázió alanyaivá. A svájci politika, amely a civileket fegyvertulajdonossá tette, hozzájárult ahhoz, hogy az ország szinte bevehetetlen a megszállók számára. Még van egy előnye  az otthoni fegyvertartásnak: Svájc egyike azon országoknak, ahol a legalacsonyabb a bűnözési ráta egész Európában.A mikor a bűnözők úgy tudják, hogy fegyver van egy házban, kétszer is meggondolják, hogy betörjenek-e. A tulajdon a kormány bűnözői és civil emberek támadása elleni védelme mellett, a fegyver és a lőszer kiváló cserekereskedelmi eszközök, valamint vadászatra is használhatók az ilyen kétségbeesett időkben.

Szántóföld

organiku kert termény

Saját élelmiszer megtermelése életet menthet valutaválság vagy gazdasági nehézségek esetén. Kis háziállatok, csirkék, nyulak tartása kiváló fehérje forrás lehet. Egy viszonylag kis földterületen, konyhakertben is nagyon sok zöldséget meg lehet termelni. A szögesdróttal ellátott kerítés is jól jöhet.

Népírtás

kormány általi népirtás

kormány általi népirtás

A kormányok 260 millió embert öltek meg csupán a 20. század folyamán. Azok a kormányok, amelyek képesek ellopni a nyugdíjakat, megtakarításokat, képesek arra is, hogy megöljék azokat, akik ellenszegülnek.

Summa summárum, a felkészültség sosem árt, vagy pedig együtt kell élnünk majd a felkészületlenség következményeivel.

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend