HPV oltóanyagot már csecsemőknek is?

7
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

hpv

(Naturahirek.hu) Ha a legveszélyesebb vakcinákat ma a tini és a pre-tini lányoknak minden kérdés nélkül be lehet adni, sőt később fiúknak is anélkül, hogy bizonyították volna, hogy az egyáltalán hatásos, akkor miért ne adnák ezt már újszülötteknek is? Sőt később, még egy emlékeztető oltást is kapnának. A Gardasil és a Cervarix Humán Papilloma Virus oltóanyagait egy új marketing program fogja reklámozni, az oltóanyag-ipari komplexumnak köszönhetően.

A “vakcina mellékhatásokról szóló jelentési rendszer” (VAERS) adatbázisa világosan mutatja, hogy a Gardasil és a Cervarix HPV oltóanyagok rendelkeznek a legtöbb nemkívánatos mellékhatással. Nyílvánvalóan őrültség lecsökkenteni azt az életkort, amikor beoltják vele az embereket, de úgy tűnik, pontosan ez az amit terveznek.

Ezekről az oltóanyagokról még nem mutatták ki, hogy hatékonyan megakadályoznák a rák előfordulását. Tény, hogy az amerikai élelmiszer és gyógyszer ellenőrző hivatal (FDA) által megjelentetett közlemény a Gardasil védelmében igazolja, hogy az oltáskor a már HPV fertőzött nőknél 44,6%-kal nagyobb valószínűséggel alakul ki méhnyakrák dysplasia.

Akkor miért lepődnénk meg azon, hogy teljes erővel  mindenféle indokokat keresnek az oltási kor előretolásához?

Az indokolás

A ” Vakcina” nevű folyóiratban fellelt cikk megpróbálja megindokolni azt, hogy miért akarnak apró babákat beoltani ezzel az oltóanyaggal.  A szerzőktől idézek:

“Globális szinten, az újszülöttek és a csecsemők oltásrendje jól megalapozott és ezáltal kifejlesztett maga körül egy sikeresen működő infrastruktúrát. A hepatitis B vírus (HBV) elleni oltási programok példával szolgálnak a HPV modell bevezetésére, ahol az újszülött és csecsemő immunizálás eredményeképp a HBV hordozó ráta, az évekkel később jelentkező májzsugor és a májrák, az immunizált gyermekek körében gyors ütemben csökkent.”

A babák hepatitis B oltását modellként fogják fel tehát a HPV védőoltás bevezetéséhez. Ahelyett, hogy a lányokat serdülőkorban vagy az előtt oltanák be, arra utalnak, hogy csecsemőkorban kell beadni az oltást.

A baj ezzel csak az, hogy a dokumentumban sehol meg sem említik a lehetséges káros hatásokat vagy az eddigi haláleseteket! A Gardasilt nemrég hozták összefüggésbe laterális amiotrófiás szklerózis (ALS) okozásával. Ez az a betegség, amelyben Stephen Hawking szenved. Japán visszavonta a HPV vakcinákra vonatkozó ajánlását, épp a súlyos mellékhatások miatt.

gardasilA grafikonon a Cervarix mellékhatások száma látható az Egyesült Királyságban végzett és a “Current Pharmaceutical Design” című tudományos lapban megjelent tanulmány szerint. Az oltóanyag által okozott kár mellett eltörpül bármely más oltóanyag által okozott mellékhatás!

Mégis, a reform kigondolói át akarják formálni a méhnyakrák megelőzést, és még “tágabb területen történő megelőzést” szeretnének elérni azzal, hogy már gyermekkorban oltanák a népességet. Egyébként még az sem lenne probléma, hogy egy emlékeztető oltást adjanak a lányoknak később, mintha az oltóanyag nem okozna semmiféle kárt!

A baj ezzel ott kezdődik, hogy az oltóanyag- jelentések szerint: ez a védőoltás az összes védőoltás közül a legrosszabb és a leggyakoribb mellékhatásokkal bír.

Összeférhetetlenség

Az oltóanyag finanszírozása nagyobb kormányzati szerveken át történt, köztük az Európai Bizottság, az Instituto de Salud CarlosII a spanyol kormány, valamint az Agencia de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca-Generalitat de Catalunya, a katalán kormány. A szerzők és a munkaadók a következők voltak:

 • F. Xavier Bosch: Cancer Epidemiology Research Program (CERP) Institut Català d’Oncologia-katalán Onkológiai Intézet, L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Spanyolország
 • Vivien Tsu: igazgató PATH a HPV vakcina projektekben, Seattle-ben, WA államban. USA-partnere, a Bill & Melinda Gates Alapítvány volt.
 • Alex Vorsters és Pierre Van Damme: A Centre For the Evaluation and Vaccination Vakcina és Fertőző Betegségek Intézete, University of Antwerp, Belgium
 • Mark A. Kane: immunizálási tanácsadó, Mercer Island, WA, Amerikai Egyesült Államok

A szerzők és a munkáltatók nyílvánvalóan mélyen kötődnek az oltóanyagiparhoz, személyes kapcsolatuk a vakcina-ipari komplexummal megdöbbentő:

 • Bosch HPV oltóanyaggal kapcsolatos epidemiológiai vizsgálatokat végzett a GlaxoSmithKline vállalatnak, és a Merck and Sanofi Pasteur MSD-nek. Szűrést és HPV-teszteket végez a Qiagen cég támogatásában. Eddig már megszámlálhatatlan utazási támogatást és honoráriumot kapott a GlaxoSmithKline, Merck, Sanofi Pasteur MSD, a Roche és a Qiagen cégektől.
 • Tsu nem nyilatkozott összeférhetetlenségről. Azonban, ő volt a felelős a Gates Alapítvány által finanszírozott HPV vakcina vizsgálatért Indiában, ahol e miatt orvosi etikátlansággal vádolta az indiai kormány. A kísérlet alanyai a műveletlen törzsi népességből kerültek ki, hozzájárulásukat nem megfelelően szervezték meg és a mellékhatásokat sem megfelelően rögzítették. Tsu az etikátlanságot azzal magyarázta, hogy “a vizsgálat épp az e fajta aggályok kiküszöbölése miatt készült!”  Eltekintve attól, hogy teljes fizetését a vakcina előmozdítása adja, érdekes számunkra, hogy képes egyáltalán azt állítani, hogy az összeférhetetlenség ténye nem áll fenn.
 • Van Damme: Az antwerpeni egyetem oltóanyag kísérleteinek fő kutatásvezetője, amely a vakcina gyártók támogatását élvezi. Előadói díjakat is kap az oltóanyagról szóló előadások tartásáért és a vírusos hepatitis megelőzése fórumának titkára.
 • Vorsters: tagja a vírusos hepatitis megelőzésére alapított titkárságnak, élvezve a GlaxoSmithKline Biologicals, a Sanofi Pasteur MSD, és a Merck támogatását.
 • Kane a Merck HPV oltóanyag Tanácsadó Testületének tagja és megkapja a vele járó tanácsadói díjakat, különböző tiszteletdíjakat és utazási támogatásokat.

Miért bízzunk egy olyan Nagy Gyógyszeripari Gépezet pénzétől átitatott tanulmányban, amely a HPV védőoltást már csecsemőkorban beadná, és mintha ez nem lenne elég veszélyes, egy emlékeztető oltást is adna később? A HPV vakcinák által okozott mellékhatások és halálok figyelmen kívül hagyása egyszerűen sokkoló. Az aggodalom legcsekélyebb jelét sem mutatják.

Csecsemő védőoltások eladása

Kiderült az is, hogy a HPV-vakcinát eredetileg nem kizárólag a méhnyakrák kezelésére fejlesztették ki, célja a különböző rákos megbetegedések kezelése volt. A tesztek patkány heréken készültek, soha semmilyen kísérleti állat méhére, petefészkére vagy egyéb nemi szervére nem próbálták ki az oltóanyagot.

Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy a lányokat tengerimalacokként használják arra, hogy kitalálják, hogyan kell eladni a vakcinát, és mik a mellékhatásai… vagy még inkább azt, hogy milyen messzire tudnak elmenni egy ilyen szörnyű oltóanyag emberekre való kényszerítésével. Ti mit gondoltok?

Források:

 1. Gardasil™ HPV Quadrivalent VaccineMay 18, 2006 VRBPAC Meeting, Table 17 on page 13
 2. Reframing Cervical Cancer Prevention. Expanding the Field Towards Prevention of Human Papillomavirus Infections and Related Diseases; Vaccine; F. Xavier Bosch, Vivien Tsu, Alex Vorsters, Pierre Van Damme, Mark A. Kane; doi.org/10.1016/j.vaccine.2012.05.090
 3. CDC Takes Closer Look at Gardasil and Paralysis; U.S. News & World Report
 4. Japan Withdraws HPV Vaccine Recommendation for Girls; Medscape
 5. Human Papillomavirus (HPV) Vaccines as an Option for Preventing Cervical Malignancies: (How) Effective and Safe?; Current Pharmaceutical Design; Tomljenovic L, Spinosa JP, Shaw CA.
 6. Vaccine trial’s ethics criticized; Nature
Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend