Humán magzati DNS fragmentumok lehetnek az autizmus okozói Stanford Egyetem tudósa szerint

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Dr. Theresa Deisher, PhD

Dr. Theresa Deisher, PhD molekuláris és sejtélettan kutató a Stanford Egyetemen, az első, aki felfedezte a felnőtt szív eredetű őssejtek jelenlétét az oltóanyagban és megállapította, hogy a maradék emberi magzati DNS fragmentumok lehetnek a gyermeki autizmus hátterében.

“Lehetséges, hogy ezek a szennyező fragmentumok beépülnek a gyermekek genomjába és megzavarják a normál génműködést, ami autista fenotípusokat eredményez.”

A teljes vizsgálati eredményt  ITT olvashatod el.

Theresa több mint 19 évet töltött kereskedelmi biotechnológiában különböző cégek kutatójaként (Genentech, Repligen, Amgen) és az ő felfedezései vezettek több betegség esetébeni új gyógymódok kipróbálásához. Láthatjuk, hogy elég erős tudományos háttérrel rendelkező emberről van szó.  

A független kutatás fontossága

Amikor az oltások tudományos vizsgálatairól keresünk, a gyógyszeripar által támogatott vizsgálatok, tanulmányok, a gyógyszermaffia által szponzorált írások ömlenek a szemünk elé, Sajnos ezeket a tanulmányokat használják a különféle vakcinák biztonságosságára vonatkozóan, és ezeket az oltásokat kapják meg a gyermekek röviddel a születés után, és gyerekkorban. Az oltások témaköre a legvitatottabb kérdés a mai orvostudományban.

Úgy vélem, nagyon zavarba ejtő, hogy hány de hány lektorált régi és új tudományos publikáció jelzi egyértelműen a vakcinázással járó többszörös veszélyeket.

Ahogy van adat arra, hogy a vakcinák biztonságosak, adatok arra is utalnak, hogy nem azok. Számos publikáció jelent meg nagyon jó hírű, lektorált tudományos folyóiratban, amely világosan vázolja fel a több veszéllyel járó vakcinákat.

Általános tévhit, hogy a “védőoltás” témáját a tömeg, az emberek nem értik. Az igazság az, hogy “a védőoltás ellenes” tömeget általában tudósok, PhD-k, és professzorok garmada alkotja, nem is csak az egyszerű tömeg. Az “oltásellenesség” mögött mára már óriási mennyiségű tudomány áll.

 Lucija Tomljenovic, (egy másik tudós, független kutató, aki a védőoltásokkal kapcsolatos igen fontos tényekre világított rá ) PhD, a Neural Dynamics Kutatócsoport Szemklinikáján (Visual Sciences University of British Columbia) dolgozva rávilágított arra, hogy a vakcina gyártók, gyógyszerészeti cégek és az egészségügyi hatóságok ismerik a védőoltásokkal járó többszörös veszélyeket, de úgy döntöttek, hogy visszatartják őket a nyilvánosság elől. Ez tudományos csalás, és azt sugallja, hogy ez a gyakorlat egészen a mai napig folytatódik. A közelmúltbani visszaélést a CDC nemrégiben el is ismerte.

Theresa előadása ITT nézhető meg a youtube-on.

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend