Hihetetlen rák átverés leleplezve: hamis diagnózisok, szükségtelen kezelések

2
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

cancer-hoax

Az évente 100 milliárd dollárt generáló toxikus kemoterápiás kezelésekről 2 évvel ezelőtt az amerikai Nemzeti Rákkutató Központ (National Cancer Institute) nyilvánosan elismerte, hogy a több tízmillió “rákos eset” egyáltalán nem is biztos, hogy rákos megbetegedés volt.

Az a több tízmillió ember, akit indokulatlanul eddig Amerikában rákkal diagnosztizáltak az onkológusok (ebben a rendkívül jövedelmező iparágban) lehet soha nem is volt semmiféle életveszélyes állapotban.

“A rákot gyakran feltartóztathatatlanul halálos folyamatnak állítják be. Azonban a rák heterogén, és többféle utat követ, amelyek nem mindegyike halad a metasztázisok és a halál felé “- mondja egy közzétett tanulmány a rák túldiagnosztizálásáról és túlkezeléséről. (JAMA. 2013; 310 (8): 797-798. doi: 10,1001 / jama.2013.108415)

A cikk kifejti továbbá, hogy számos szöveti károsodást is a félelmetes hangzású “rákkal” diagnosztizálnak, annak ellenére, hogy az nem okozna semmilyen kárt a szervezetben.

Az évi 100 milliárd dollárt generáló rák ipar sokszor az olyan emberek kezelésére épül, akik soha nem voltak “valóban” rákosak.

Az onkológusok és a mellrák iparág rendszeresen túldiagnosztizálják a daganatos betegeket annak érdekében, hogy felesleges kezeléseknek vessék alá magukat. Ezek a kezelések évi 100 milliárd dollárt generálnak kemoterápiás bevételként olyan esetekben ahol az úgynevezett “rákkal” nem is kell még számolnunk.

“Az orvosoknak a betegek és a nyilvánosság előtt kellene elismernie, hogy a túldiagnosztizálás gyakori és egyre gyakrabban előforduló jelenség rákszűréseken”- figyelmeztet a tudományos cikk írója (JAMA).

Az Annals of Internal Medicine 2002-es számában tudósok állapították meg, hogy a mammográfia hatásossága a fiatalabb nőknél még csak egy nyitott kérdés. Érdemes megjegyezni, hogy a “mammográfia sokszor az emlőrák túldiagnosztizálásához vezet, azaz a daganatok észlelésekor az adott daganat lehet, hogy nem válna klinikailag kimutathatóvá a beteg életében.”

A rák ipar tudományos kuruzsláson és mocskos, félelem-alapú értékesítési taktikákon alapul, amelyekkel a betegeket toborozzák.

Az emlőben lévő elváltozások például gyakran nem is alakulnának mellrákká egyáltalán, hanem egy jóindulatú ductalis carcinoma in situ (DCIS) állapotban maradnának. Azonban több millió nőt diagnosztizálnak emlőrákkal évente csak Amerikában. Hasonlóképpen a férfiaknál a prosztata intraepithelialis neoplasia (HGPIN), egy prekurzor rák betegség általában tényleges rákként diagnosztizált. A premalignáns ductalis carcinoma in situ és a prosztata intraepithelialis neoplasia, még nem nevezhető” ráknak. ”

A rák sok emberben jelen van, a legtöbb felnőtt valamennyi rákos sejttel fog meghalni, de nem magától a ráktól.

Általában az invazív és mérgező szűrési módszerek (sugárzás röntgen, mammográfia, biopszia) olyan tumorok esetében amelyek soha nem jelentenének veszélyt az adott emberre, a túldiagnosztizálás és a szükségtelen kezelések azok, amelyek a páciens halálát okozzák.

A rákról szóló igazság lassan terjedőben van, a rák iparágbani kuruzslásról pedig lassan lehull a lepel. A jó hír az, hogy ha épp most diagnosztizáltak nálad rákot, lehet hogy csak egy orvosi kuruzslás áldozata lettél.

Az első és legfontosabb lépés a daganatos diagnózisok esetében az az, hogy legyél szkeptikus az onkológussal szemben. Ne ugorj bele egy toxikus kemoterápiás kezelésbe csak azért mert az onkológus ezt tartja az egyetlen megoldásnak. Ehelyett kérj egy második véleményt, menj el egy holisztikus vagy természetgyógyász orvoshoz, ahol megtudhatod milyen életmódváltoztatásokra van szükséged a rák visszafordítására.

Gondolj bele: még a National Cancer Institute saját tudósai is nyilvánosan elismerték, hogy sok rákdiagnózis hamis, és hogy sok esetben nem is kell az úgynevezett “rákkal” számolniuk egyáltalán.

Ahogy egy hölgy mesélte tapasztalatait a kemoterápiával kapcsolatban:

“A rendkívül mérgező folyadékot beadták az ereimbe. Az a nővér aki beadta, védőkesztyűt viselt, mert ha a kemoterápiás folyadékból egy csepp is a bőrére került volna, nagyon megégeti. Ezért én egyfolytában azt kérdeztem magamtól: “Ha ilyen óvintézkedésekre van szükség külsőleg, akkor mit csinál ez velem belsőleg?” Aznap este 7-től egyfolytában hánytam két és fél napon át. A kezelés alatt csomókban hullott a hajam, elment az étvágyam, megváltozott a bőröm színe, és elvesztettem az életörömöm.”
Ne válj a hamis rák ipar áldozatává!

Facebook Kommentek

A szerzőről

Lehet, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal amit mondasz, de holtomig védelmezni fogom ahhoz való jogodat, hogy kimondhasd!

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend