IMF zavargások Magyarországon? Vagyis miért akarnak a bankárok káoszt…

7
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Hungary freedom fighter(NaturaHirek.com) Minden jel arra utal, hogy az Egyesült Államok hatóságai széleskörű zavargásokra készülnek. Belügyminisztériumuk több milliárd, genfi ​​egyezmény által betiltott üreges lövedék megvásárlásával, több ezer páncélozott, géppuska porttal ellátott tank gyártásával és fogolytáborok építésével foglalatoskodik. Ezek az utóbb említett gulagok valószínűleg “politikai disszidensek” (fehér amerikai hazafiak bebörtönzésére lesznek hivatottak).Ez a tendencia nem alakult ki véletlenül – része egy eddig jól bevált módszernek. A banki elit, hogy megragadják az irányítást nemzetek felett, elidegeníti vagyonukat és elnyeli őket az adósrabszolgaság rendszerébe.

Azonban két fontos “elidegeníthetetlen” jog léphet a bankárok gonosz végjátékának útjába. Mindkettő az 1776-os Amerikai Alkotmány által leírt alap, “elidegentíthetetlen” joga az amerikai népnek:

1. Szólásszabadság

2.Fegyverviselési jog

Az alkotói “szándék mindkét alapvető jog esetén nem csupán azért szerepel az alkotmányban, hogy megvédje az amerikaiakat az otthonukba betörőktől vagy a rablóktól az utcán, vagy akár külföldi “terror” támadásoktól. Nem. Alapvetően az ok ezen jogokra az volt, hogy az amerikaiak képesek legyenek saját magukat megvédeni saját kormányuktól.

Ahogy George Washington egyszer mondta:

“A kormány nem ok, nem a nemzet ékessége, hanem hatalmi erő. Mint a tűz, egy veszélyes szolga és félelmetes mester. “

És Thomas Jefferson:

“A legerősebb oka annak, hogy az emberek fenntartsák a jogot a fegyverviselésre az az, hogy végső megoldásként meg tudják magukat védeni kormányuk zsarnoksága ellen.”

Mint elismert oknyomozó riporter, Greg Palast 2001-ben felfedte, hogy a globális banki elit, azaz a Világbank és az IMF kicsiszolta azt a technikát, amely lehetővé tette számukra, hogy számos más országot kifosszanak a múltban – ez a módszer “IMF által kezdeményezett zavargás”-ként lett ismert.

2001 áprilisában Palast kiszivárogtatott Világbank dokumentumokat tanulmányozott. A dokumentumok  négy lépést vázoltak fel arra, hogyan kell kifosztani a nemzeteket vagyonukból és infrastruktúrájukból, erőforrásaikat a banki elit kezébe téve.

Az egyik utolsó lépés a folyamatban az “IMF lázadás,” részletes utasításokat tartalmazva arra, ahogy az elit előre készül a tömeges zavargásokra. Ezek hatása pedig az lesz, hogy elijesztik a befektetőket és a kormány csődöt jelent.

“Ennek a “gazdasági gyújtogatásnak” van  jó oldala is – a külföldiek, akik a tűz körül ülve elkapkodják a jó befektetéseket hihetetlenül olcsó árakon”- írja Palast. Hozzátéve azt, hogy “…a mintázat kialakult. Sok a vesztes, de egyértelmű nyertesei a folyamatnak úgy tűnik, hogy a nyugati bankok és az amerikai kincstár lesz. ”

Más szóval, a banki elit megteremti a gazdasági környezetet – emelkedő kamatlábak, élelmiszerárak spirális emelkedése, szegénység, alacsonyabb életszínvonal – amelyek aztán zavargásokat váltanak ki: majd, mint egy keselyű, lecsap és felfalja azt, ami az ország vagyonából marad.

Láttuk már e folyamatot kibontakozni olyan országokban, mint Bolívia, Ecuador, Indonézia, Görögország és Argentína. A húsdaráló következő országai: Magyarország, Spanyolország, Olaszország, Nagy-Britannia és Franciaország lesznek.

Mivel a magyarok természetes bizalmatlansággal viseltetnek a multinacionális bankokkal szemben, a pénzügyi káosz megteremtése itt nehezebben megy. Kivéve persze azt az egyértelmű pénzügyi ösztönzést, ahogy elsüllyesztették az embereket az adósság mocsarába a devizahitelekkel. A horgot kivetették, és sok magyar be is kapta azt. Most már csak annyit kellett tenniük a bankárok elitjének, hogy manipulálják az európai piacokat a célból, hogy a magyar forint meggyengüljön. És voila!  Itt a válság. Tökéletes alkalom arra, hogy az IMF keselyűk ide szálljanak.

Nem hittem, hogy a magyar uralkodó elit pénzt fog elfogadni magától az Ördögtől. Abban bíztam, hogy ahogy az oroszok és izlandiak nemrég valamennyi korrupt kormányukat szétdarabolták és letartóztatták szinte az összes bűnöző bankárt az egész bűnügyi szindikátussal egyetemben, Magyarország is ezt fogja tenni. De nem ez történt. Most akkor mi következik?

Tekintettel a világos gazdasági nyugtalanság felszítási törekvésekre, Magyarországon a hazai betegségnek számos különböző tünetei lehetnek- a jelek már mutatkoznak.

A “Zero Hedge“-et idézve:

“Egyetlen kérdés maradt csak: meddig fogja a “szocialista háló ” tartani magát, amikor ezen a ponton mindenki tudja Európában, hogy az egész fejlett nyugati világ csődöt jelenthet. Kíváncsi vagyok arra, hogy a nyugdíjrendszer, az egészségügy, a gyes stb…mikor fognak összeomlani.  Jelenleg a görög nyugdíjak 80%-át veszi el kormányuk.  A szomorú igazság az, hogy nagyon hamar több száz millió európai rá fog jönni, hogy a szociális hálót, amit már mindenki magától értetődőnek hitt és aminek köszönhetően senki nem mert lázadni semmiért, már régóta kifosztották.

Akkor mi van? “

Remélem, hogy a nagy magyar szellem felébred és valami lakatlan szigetre utasítja a banki elitet.  Ha ez nem történik meg, a legjobb ha készen állsz a komoly problémákra. Ha még nem készültél fel, akkor készülj!

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend