Kannabisz gyógyít meg rákos csecsemőt- aki orvosok szerint:”Csodababa”

1
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

kannabisz

Kemoterápia és sugárzás helyett egy apa 8 hónapos agydaganatos kisbabáját kannabisz olajjal kezelte. Ez egy olyan olaj, ami 100%- ban a kannabisz növény levelének és virágának kivonata. A baba orvosa: Dr. William Courtney kezdetben szkeptikus volt a kannabisz/ kender olaj gyógyerejével szemben, azonban véleménye megváltozott amikor látta, hogy az milyen jó eredménnyel használható.

“A baba cumiját kannabinoid olajjal kenték be naponta kétszer, emelve a dózist. Két hónapon belül drámai volt a tumor csökkenése, elég annyira, hogy az onkológus is beleegyezzen abba, hogy folytassák az alternatív kezelési terápiát”-, mesélte Dr. Courtney egy interjúban a “The Huffington Post”-nak.

Négy hónap után a daganat teljesen eltűnt. Nyolc hónapos kezelés után az agyszövet teljesen normálissá vált.

Dr. Courtney megjegyzi, hogy a kannabisszal való gyógyítás eredményeképp “ez a gyerek sosem fogja megtapasztalni a kemoterápia vagy sugárkezelés hosszú távú mellékhatásait. Jelenleg a babát “csodababának” hívják, és szeretném ha egyetértenénk abban, hogy ez a tökéletes válasz arra, hogy mihez kellene a gyógyászatnak ragaszkodnia minden gyermek esetében, mielőtt elindítanánk egy olyan gyógyszeres kezelést, amelynek horrorisztikus hosszú távú mellékhatásai vannak. ”

A gyógyítás jelensége

A kannabisz széles körű terápiás felhasználása a ráktól az asztmáig, a degeneratív idegrendszeri betegségektől az autoimmun rendellenességekig egészen elképesztő. Több amerikai államban elismert már jótékony gyógyító hatása és ezért bizonyos államokban az orvosi kannabisz elérhető gyógyászati ​​célokra. Így van ez már jópár országban, a teljesség igénye nélkül: Ausztriában, Svájcban, Spanyolországban, Portugáliában, Belgiumban, Hollandiában, Peruban vagy épp Mexikóban, Kanadában, Csehországban, Franciaországban és Izraelben is. Horvátország most készül elfogadni használatát. Washington és Colorado államok a kannabisz használatát szabadidős tevékenységekre is elfogadták.

Ahogy azt már többször megírtuk mi is a NaturaHirekben, számos tanulmány támasztja alá a kannabisz hihetetlen gyógyító képességét, különösen a rákkal szemben. A National Cancer Institute egyedül dokumentált 25 olyan tanulmányt, amely a kannabisz kivételes teljesítményét írja le a rák progressziójának megállításában. Az állatkísérletek során kétféle májrák – májadenoma daganatok és a hepatocellularis carcinoma – húzódtak vissza akkor, amikor a páciens kannabiszt kapott. Más szervek jóindulatú daganatai is csökkentek, mint például a hasnyálmirigy, a herék, a méh, az emlő és az agyalapi mirigy rákos megbetegedései. Több vélemény is megállapította, hogy a kannabinoidok ösztönzik a rákos sejthalál (apoptózis) kialakulását, miközben a normális sejteket épen hagyják. Sőt, a kannabisz programozott sejthalált indukál emlőráksejtvonalakon és védelmet nyújt mind a kolorektális és mind a tüdőrák kialakulása ellen.

A fenti előnyök listája látszólag örökké tarthat. Ha többet szeretnél megtudni a kannabisz csodájáról, vess egy pillantást a lenti átfogó összefoglalásra, amelyet vezető kutatók és orvosok írtak a kannabisz gyógyító hatása terén.

Források:

http://www.huffingtonpost.com

http://www.collective-evolution.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend