Kenyában a tetanusz vakcinákkal bizonyítottan faji alapú sterilizálás folyik

6
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

kenyaoltas

 

Több millió fiatal nő kapott Kenyában olyan tetanusz oltást, amely laboratóriumok megerősítése szerint egy vetéléshez vezető sterilizálási összetevőt tartalmazott- amint erről a Kenyai Katolikus Orvosok Egyesülete beszámolt.

Az UNICEF és az Egészségügyi Világszervezet által propagált oltást 2,3 millió fiatal lány és nő fogja még megkapni Kenyában.

“Hat mintát küldtünk szét Kenyából és a környékéről Dél-Afrikában. A tesztek kimutatták, hogy az oltóanyagokban egytől egyig HCG antigén volt”- mondta Dr. Muhame Ngare, a Mercy Egészségügyi Központ képviselője Nairobiban a LifeSiteNews-nak.

Az antigén olyan változtatásokat okozott a női testen, melynek eredményeként a nő saját magzatát pusztítják el a vakcina által indukált antitestek.

A HCG egy olyan vegyi anyag, amelyet a World Health Organization kisérletezett ki sterilizáló jelleggel. Amikor fiatal terhes nőknek adják ezt az oltóanyagot, a szervezet saját ellenanyag választ produkál a HCG-re, ami spontán vetélést eredményez. Hatékonysága évekig tart, vagyis a nők ez után az injekció után még 3 évig nem lesznek képesek megtartani magzatukat.

Ahogy Dr. Ngare kifejtette: “… a WHO kampány nem az újszülöttkori tetanusz felszámolásáért dolgozik, hanem az valójában egy jól összehangolt erőteljes népesség-szabályozási program, egy tömeges sterilizálás gyakorlat, amely segítségével az oltóanyag bizonyítottan termékenységszabályozásra lett bevezetve.”

A kenyai kormány természetesen ragaszkodik ahhoz, hogy az oltóanyag tökéletesen biztonságos. Dr. Tabu, Kenya Egészségügyi Minisztériumának képviselője azt volt képes állítani a médiának, hogy azért, mert egyes fiatal nők még mindig adnak életet egészséges csecsemőknek, a vakcina nem tartalmazhat semmiféle sterilizáló szert. Ez az állítás azonban csak azt az ismert tényt támasztja alá, hogy a HCG nem 100% -osan működik, vagyis csak a beoltott nők többségét sterilizálja, és nem mindenkit.

Ennél is fontosabb tudnunk azt, hogy a kenyai katolikus egyház egy pro-vakcina szervezet. “Mi az indítékuk a katolikus orvosoknak arra, hogy hazudjanak?”- kérdezte Dr. Ngare a LifeSiteNews fent belinkelt cikkében. “A katolikus egyház itt Kenyában már több mint száz éve vakcinál, hosszabb ideje mint ahogy Kenya országként létezik.”

Más szóval: az a csoport, amely az oltóanyaggal történő sterilizálást most leleplezte, valójában egy oltástámogató csoport. Most viszont megtapasztalhatták a szörnyű igazságot: a védőoltás a kormányok tökéletes vektora arra, hogy titokban rejtett vegyi anyagokat vagy vírusokat adjanak be az oltóanyagokba, amelyekről aztán az igazság sosem fog napvilágra kerülni.

A füstölgő pisztoly: egy ötszörös oltási terv két év alatt

Ami igazán furcsa volt ezzel az úgynevezett tetanusz vakcinával kapcsolatban, az a rendkívül szokatlan oltási ütemterv volt. Ez a vakcina öt oltást követelt meg két év alatt – egy olyan ütemtervet, amely a tetanusz esetén nem használható.

“Az egyetlen alkalom, amikor a tetanusz vakcinát öt adagban adták be akkor volt, amikor termékenység szabályozó hormont adtak be vele együtt. Ez a hormon egy terhességi hormon volt, az ú.n. Human chorion gonadotropin (hCG). Az oltást a WHO dolgozta ki 1992-ben.”- magyarázta Dr. Ngare.

Továbbá, a vakcinát csak fogamzóképes életkorban lévő nők kapták. Nem adták be férfiaknak, vagy idősebb nőknek.

Ahogy Dr. Ngare elmagyarázza, ugyanazt a sterilizációs kampányt használták fel 1993-ban Mexikóban, aztán Nicaraguában és a Fülöp-szigeteken 1994-ben. A WHO megpróbálta azt Kenyába hozni az 1990-es években, de Ngare azt mondja, hogy a katolikus egyház leállította ezt az erőfeszítést.

Brian Clowes Emberjogi aktivista szerint, aki a Human Life International képviselője, az ENSZ nem is cáfolta a laboratóriumi vizsgálatok eredményeit, hanem még meg is erősítette azt, hogy az oltóanyagban van HCG. Az ENSZ azt állította, hogy egyes vakcinák a gyártási folyamatban “szennyeződtek”- ami természetesen egy abszurd állítás. Nincs olyan értelmes ember, aki ezt ép ésszel elhinné!

A HCG nem egy szennyezőanyag, nincs olyan gyártási folyamat, amely során az csakúgy bekerülne az oltóanyagba.

A LifeSiteNews jelentése szerint:

Birtokunkba jutott az ENSZ 1992 augusztusi üléséről készült jelentés, ahol Genfben, 10 tudós gyűlt össze “Ausztrália, Európa, India, az USA” és 10 “női egészség támogató”országból a világ minden tájáról, hogy megvitassák a “termékenység szabályozó vakcinák hatékonyságát.  Az “anti-humán koriogonadotropin vakcinát” írják le a legfejlettebbként.

A teljes jelentés a LifeSiteNewsban itt olvasható:
http: //www.lifesitenews.com/news/a-mass-ster …

Az ENSZ, a WHO és a UNICEF mind résztvői az oltással történő népírtási programnak

A főfolyású média sehol nem fog erről írni. Az igazság a vakcinákról cenzúrázott. Az Egyesült Nemzetek szándékosan vesz részt a vakcinákkal történő népirtási programban Afrikában.

Ami Kenyában történik, az az emberiség elleni bűntett, egy olyan bűncselekmény amely szándékos faji megkülönböztetésen alapul.

Ez a történet is világosan mutatja, hogy az “oltóanyaggal elkövetett bűncselekmények” nagyon is valóságosak mai világunkban. A vakcinák a populációszabályozás tökéletes fegyverei több okból is:

1) Senki sem tudja igazán, hogy mi van bennük.
2) Könnyű beléjük rejtett vegyi anyagokat tenni.
3.) A “közegészségügy” cégére alatt beadhatók.
4) Minden kormány és média szándékosan együtt fog működni a “népirtás védelmében” azért, hogy az oltóanyagokról nehogy kiderüljön, hogy orvosi fegyverek.

Így a vakcinákat rutinszerűen lehet használni arra, hogy a lakosságot fogamzásgátló vegyszerekkel vagy például rákvírusokkal injektálják be. Tény, hogy pontosan ez történt az 1960-as, 70-es években, amikor több mint 98 millió amerikait oltottak be polio védőoltásal. A CDC: az Amerikai Járványügy Hivatal még dokumentálta is azt, hogy több millió amerikait “véletlenül” rákot okozó SV40 majomvírussal oltottak be, de a hivatal 2013-ban teljesen kitörölte ezt az eseményt weboldalukról. ( Tragikus tévedés vagy szándékos terv? 30 millió embert oltottak be SV40 rák vírussal )

Kenyában ma a kormányzati szervek azt állítják, hogy a mostani kémiai sterilizálás “véletlen” szennyeződés volt. Ez az a mentőmellény amit mindig fel lehet használni, és ami eltakarja a fegyveresített oltási rendszerek tényét, azt ahogy a kormányok szándékosan megfertőzik ezeket az oltóanyagokat különböző ismert vegyi anyagokkal, olyanokkal amelyek véget vetnek az életnek és elősegítik a rák terjedését vagy a spontán vetélést.

A vakcinák az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények hordozói

A HCG oltóanyaghoz való szándékos hozzáadása a tömegek tudása nélkül sérti a lakosság emberi jogait és emberi méltóságát. Íme néhány, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmény a védőoltások leple alatt:

BŰNCSELEKMÉNY # 1) Tájékoztatás nélküli beleegyezés. A kenyai nők egyikének sem mondták meg az igazságot arról, hogy sterilizálási célzattal kaptak oltóanyagot.

BŰNCSELEKMÉNY # 2) Bőrszín alapú népirtás. A kenyai nőket ehhez az oltóanyaghoz szándékosan szelektálták faji hovátartozásuk alapján. Bármilyen ésszerű szabvány alapján, ezt rasszista indíttatású gyűlölet-bűncselekmény alapú népirtásnak nevezhetjük.

BŰNCSELEKMÉNY # 3) Szándékos emberölés. A HCG-vel teli vakcinák az anya testében fejlődő magzat életének végét jelentik. Ezek a gyilkosságok az anya tudta nélkül történnek, semmilyen lehetőséget nem adva neki születendő gyermekének védelmére.

BŰNCSELEKMÉNY # 4) A Genfi Egyezmény megsértése, amelyben korlátozzák az orvosi kísérleteket. Az összes olyan kenyai nő aki megkapta ezt az oltóanyagot emberi tengerimalacként szerepel eltitkolt, burkolt bűnügyi státuszú orvosi kísérletekben. Ez emberi lények ellen elkövetett orvosi bűncselekmény.

BŰNCSELEKMÉNY # 5) Nők ellen elkövetett bűncselekmények. Csak a nőket választották ki erre a célzott sterilizálási folyamatra, bizonyítván azt, hogy ez nem csupán faji megkülönböztetés, hanem nemi alapú megkülönböztetés is.

Ha mindent összeadunk, kapunk egy fegyveresített oltóanyagot, amellyel szándékosan oltják be az embereket, ismert kémiai sterilizációs folyamaton át. Mindennek hátterében pedig a WHO áll, az Egészségügyi Világszervezet pedig nagyon úgy tűnik, hogy bűnös a telepített, rasszista indíttatású oltóanyag általi népirtás és illegális orvosi kísérletek vádpontjaiban.

Ha oltóanyagban adagoljuk, akkor a népirtás és a gyilkosság láthatóan nem hír

Mégis, mindezek ellenére, a főfolyású médiában ezek a dolgok meg sem jelennek. Az Egészségügyi Világszervezet egyetért vele. Az Egyesült Nemzetek Szervezete megszervezi azt. A kormányok segítenek a finanszírozásban. A pro-vakcina tudósok pedig mindig találnak mentséget rá. A média eltitkolja vagy cenzúrázza a történeteket.

A vakcinák, mint tökéletes fegyverek a nők és gyermekek ellen

Az igazság az, hogy a vakcinákat nagyon könnyen lehet használni emberiség elleni fegyverként. Mi a jobb módja annak, hogy folytassa a szándékos kémiailag indukált népesség-szabályozást, mint meggyőzni az embereket, hogy ők adassák be saját maguknak?

Bill Gates híres mondása:

“A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Most, ha igazán remek munkát végzünk az új vakcinákkal, az egészségügyi ellátással, a reproduktív egészségügyi szolgáltatásokkal, akkor a népesség számát esetleg 10 vagy 15 százalékkal is tudjuk csökkenteni.”

Miért beszélt volna Bill Gates az oltóanyagokról, ha azok nem tartalmaznának sterilizáló komponenst?

Források:

https://www.lifesitenews.com

Hasonló cikk:

Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend