Közvetlen kapcsolat van a súlyos gyerekkori földimogyoró, tojás, tejtermék allergia és az oltóanyagok összetevői közt

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

doctor-giving-baby-a-shot

(NaturaHirek.com) Belegondoltál már miért van az, hogy a földimogyoró-allergia járvány csak a nyugati kultúrákra jellemző, ahol legalább 4 millió ember tapasztalja meg ezt a titokzatos jelenséget, mégis gyakorlatilag eddig egy esetet sem jelentettek Indiában, ahol a mogyoró a legtöbb bébiétel fő összetevője?

Fontold meg: egy évszázaddal ezelőtt nem találtál volna túl sok embert a környezetedben, aki allergiás a földimogyoróra, most meg már lassan közhely, hogy az iskoláskorú gyermekek szülei mennyit panaszkodnak, hogy még néha az is elég az allergia megjelenésére, ha valaki olyan terméket fogyaszt el, ami “olyan gyárban készült, ahol földimogyorót dolgoznak fel.”

Mi a baj az emberi testtel, hogy anafilaxiás sokkot okoz egy látszólag ártalmatlan élelmiszer-összetevő elfogyasztása, mégpedig olyané amely nem károsított egy lelket sem száz évvel ezelőtt? Ma a mogyoró okozza a leggyakoribb és legsúlyosabb ételallergia reakciókat, mégpedig jó okkal: a földimogyoró olajnak sosem volt az a célja, hogy beletegyék egy fecskendőbe és az izomszövetbe injektálják.

A földimogyoró olaj a vakcinák rejtett összetevője

Vissza 2010-be. Egy amerikai családot perelt be az egészségügy azzal vádolva őket, hogy gyermeküket mindig erősen megrázzák ha sír, mert 6 hónapos kisbabájuk anafilaxiás sokkot kapott. Az ügyvéd kezében az az orvosi lelet volt a bíróságon, miszerint a kisgyermek anafilaxiás sokkot kapott és a kisfiú agya a szubdurális vérzések miatt feldagadt. A családot védő orvos és ügyvéd azonban bebizonyította, hogy a kisgyermek reakciója pontosan a DTaP, Prevnar7 (pneumococcus) és a rotavírus vakcinák beadása után jelentkezett és hogy a család nem bántalmazta a gyermeket semmilyen fizikális módon. A gyereknek beadott összes vakcina tartalmazott földimogyoró olajat, mégpedig a leírásban nem is szereplő módon. A földimogyoró olaj, amelyet adjuvánsként, adalékanyagként használt a gyógyszergyártó cég, mégcsak nem is szerepelt az oltóanyag betegtájékoztatóján. A család orvosa egyértelműen bebizonyította a bíróság előtt, hogy a gyermek allergiás reakciót kapott, amelyet az injekcióban jelen lévő földimogyoró olaj váltott ki, és ez okozott hatalmas agyi daganatot és sokkot a kisfiúnál.

Egy korábbi hamis orvosi elmélet, miszerint: “Minél erősebb a allergiás reakció a vakcina összetevőire, az általa nyújtott védettség annál hosszabb ideig tart”- teljesen megdőlt.

Az 1960-as években vezették be a földimogyoró olajat először az oltóanyagokba mert a tudósok azt feltételezték, hogy képes “meghosszabbítani” az immunitást. Valahogy úgy gondolták, hogy az olaj egy hosszított idejű időkapszula lesz. 20 éven belül a földimogyoró-olaj volt az előnyben részesített “segédanyag” – azaz olyan adalékanyag, amely egy gyógyszer hatóanyagának hosszú távú stabilitást ad. Használatának veszélyeit viszont jól dokumentálták. A probléma? Az orvosok és a tudósok összekötötték az immunválaszt az immunitással, ami nagy hiba volt és nem is bizonyult igaznak.

Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy egy gyermek teste anafilaxiás sokkot kapjon és súlyos ételallergiák alakuljanak ki nála? Fecskendezzünk be neki földimogyoróból, tojásból és tejtermékekből származó fehérjéket (kazein) közvetlenül az izomszövetébe! Amikor a normális étel válik rendkívül mérgezővé a gyermekek számára, a szülőknek kellene megvizsgálniuk azt, hogy hogyan válnak ezek az egyedi összetevők toxikussá és milyen más veszélyes “nyomokban” fellelhető rákkeltő anyagok, antibiotikumok, segédanyagok, emulgeálószerek, tartósítószerek, adalékanyagok, hordozók és “immunválasz stimulánsok” kerülnek befecskendezésre a testbe mindenfajta logikus ok nélkül. Az oltóanyagokról sosem bizonyították be hogy biztonságosak és hatékonyak. A tanulmányokat róluk csak maguk a gyártók végezték, amelyekről utólag bebizonyosodott, hogy csaláson, megváltoztatott adatokon alapulnak.

Tudjátok-e azt, hogy valójában mi van az oltóanyagokban? Előfordult már, hogy elolvastátok az oltások összetevőinek listáját? A figyelmeztetéseket, a mellékhatásokat? Az alábbiakban összefoglaljuk a legveszélyesebb oltóanyag összetevőket:

1. Szarvasmarha szérum: a tehenek bőréből vonják ki. Amikor beinjektálják az izomszövetbe, kötőszöveti betegségeket, ízületi gyulladást, lupuszt; továbbá légszomjat, alacsony vérnyomást, mellkasi fájdalmakat és allergiás bőr reakciókat okozhat.

2. Szorbit: szintetikus édesítőszer. Nagyon lassan metabolizálódik, súlyosbíthatja a gyomor és bélproblémákat.

3. Hidrolizált zselatin: állati kollagénből származik. A zselatin beinjektálásával nő a különféle fertőzések kockázata ( szintetikus növekedési hormonok, kergemarhakór).

4. Nátrium-klorid: emeli a vérnyomást és gátolja az izomösszehúzódást és növekedést.

5. Tojásfehérje: az oltóanyagok tojások belsejében készülnek. Ezért tartalmazhatnak növekedési hormonokat, antibiotikumokat, és Salmonella baktériumokat.

6. Kazein: más néven tehéntejfehérje. Sok gyermek súlyosan allergiás a kazeinre. A kazein nyomokban megtalálható a DTaP oltóanyagban.

7. Thimerosal: a neurotoxikus higany autizmust okoz. Jelenleg 25 mcg egy átlagos influenza-vakcina higanytartalma. A biztonsági határ 5 mikrogramm. Az influenza vírus elleni oltóanyag ennek ötszörösét tartalmazza.

8. Humán albumin: az emberi vérből kivont fehérje izomba fecskendezve lázat, hidegrázást, bőrkiütést, fejfájást, hányingert, légzési nehézségeket és gyors szívverést okoz.

9. Formaldehid: erősen rákkeltő. A halott szövetek, szervek, vagy testek tartósítására használt folyadék. Rangsorolva az egyik legveszélyesebb vegyület az emberi egészségre; májkárosodást, gasztrointesztinális problémákat, reproduktív deformációt, légzési distresszt és rákot okoz.

Adjuk hozzá mindehhez a földimogyoró olajat és az egyéb más fel sem tüntetett adalékanyagot!

Források:

TheDoctorWithin.com

Vactruth.com

TruthWiki.org

Reuters.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Comments are closed.

Send this to friend