Megdöbbentő olasz bírósági eredménynek: az MMR oltóanyag autizmust okoz!

91
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

(NaturaHirek.com) Mindezidáig már jó pár éve hasonlóak a feldúlt szülők történetei, ahogy azok nyilvánosságra kerülnek. Egy fiatal, tehetséges kisgyermeknél MMR oltás után először enyhébb mellékhatások, mint magas láz és étvágytalanság jelentkeztek, majd a szimptómák

autizmusba torkolltak. Az orvosi szakma tagadja az autizmus és a kanyaró, mumpsz és rubeola hármas oltás közötti kapcsolatot. Statisztikák azt mutatják, hogy az autista gyermekek számának növekedése korrelál az MMR oltóanyag bevezetésével és elterjedésével. Egy olasz bíróságra kerülő peres ügyben viszont megszületett az első olyan döntés amely a gyermeknek és szüleinek ad igazat. A szülők azt állították, hogy az MMR oltás volt a felelős abban, hogy gyermekük autista lett.

Valentino Bocca szülei 112.000 Euro vigaszdíjat kaptak amelyet az olasz egészségügyi minisztériumnak kell kifizetnie a családnak. További 800.000 Eurót is várnak majd egy másik polgári ügyben. A tragikus történet egy normálisan fejlődő kisfiúról szól. Valentino 14 hónaposan kapta meg az oltást, és először hasmenése volt, majd elvesztette étvágyát és néhány napon belül elvesztette azon képességét is, hogy kanalat használjon. A legrosszabb rész még csak most jön. Egyszer csak elkezdett nagyon nyugtalan lenni éjszaka, órákon át csak sirt fájdalmában. Később kiderült, hogy egy az autista gyerekeknél gyakori bélbetegségben szenved. Étrendjét megváltoztatva oly módon, hogy búza és tejtermékeket nem kaphatott, képes volt aludni, de autizmusa súlyosbodott. Még most, kilencéves korában sem tud beszélni.

Az ügyben bemutatott három szakértő egyetértett abban, hogy van tudományos valószínűsége annak, hogy az MMR oltás váltotta ki Valantino állapotát. A bíró Lucio Ardigo egyetértett abban, hogy ” Valentino autisztikus viselkedését és a vele társuló késedelmes kognitív fejlődését” a kapott MMR oltás okozta. Meg kell itt jegyeznünk, hogy az olasz oltóanyag összetétele nem tér el a magyar oltóanyag összetételétől.

Az óceánon túl, az Egyesült Államokban több mint 5000 családról jelentette a média, hogy az MMR oltást követően lett autista gyermekük, bár az igazi számadat sokkal magasabb lehet. Bírói döntések eredményeként 90.000 GBP (Angol Font) kártéritést itéltek egy Robert Fletcher nevű fiúnak agykárosodás miatt, és egy 1.5 millió USA dolláros kárpótlást Hannah Polingnak, aki az MMR oltás mellett hat másik oltást kapott egy nap, majd autista lett.

A pénz csekély vigasz a mostanra már autistává vált gyermekek családjára nézve. Azonban a közszemlélet még mindig az, hogy jobb beoltani a gyermeket, mint nem.

A remény az alagút végén az, hogy a jövőbeli döntéseknek most már van jogi precedense, tehát az olaszországi döntés zsilipeket nyitogathat meg. Sok más szülő is szeretne jogos kompenzációban részesülni ilyen ügyekben olyan kormányoktól, amelyek támogatják minden idők legnagyobb orvosi csalását.

Forrásanyag:

http://www.dailymail.co.uk
http://birdflu666.wordpress.com
http://www.google.co.uk
http://childhealthsafety.wordpress.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend