Merck virológus: “… a kanyaró és mumpsz hatalmas erővel támadnak, mert az oltóanyagokat így tervezték”

13
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

measles-merck-vaccine

Nyilatkozat: nem vagyok az oltás elmélete ellen. Sem a tudomány ellen. Amit ellenzek: az a “csalárd tudomány”! És ez az, amiről ez a cikk szól.

A történet kezdete Amerika. Kanyaró és mumpsz betegek egyre nagyobb számmal fordulnak elő, de az orvosok és a média úgy látszik nem hajlandóak megérteni ennek okát. A szülőket hibáztatják, azokat a “szülőket, akik nem oltották be gyermekeiket”. A valódi ok viszont nem ez. Az igazi okot ott kellene keresnünk, ahogy ezeket az oltóanyagokat eleve elrendelik arra, hogy ne működjenek- mondják az olyan top oltóanyaggyártó tudósok, akik először hangoztatják ellenvéleményeiket a vakcinákkal szemben.

A tudományos csalás- mint kiderül- az oltóanyag iparágban nagyon gyakori

Honnan tudjuk? Mivel azok a bejelentők, akik ebben az iparban dolgoznak, összeszedték bátorságukat és felszólaltak a korrupció ellen, elmondva az igazat.

“A Merck meghamisította a mumpsz vakcina hatásosságáról szóló tanulmányokat”- mondták a korábbi alkalmazottak.

A Merck szándékosan meghamisította a mumpsz vakcina vizsgálati eredményeit abból a célból, hogy a tesztek “95%-os hatékonysági arányt” mutassanak, állították az egykori Merck virológusok: Stephen Krahling és Joan Wlochowski, a”False Claims Act” nevű, általuk papírra vetett dokumentumban.

Ahogy a tavalyi évben írtam: “Annak érdekében, hogy ezt a hatékonysági rátát be tudják mutatni, a cég (Merck) állati antitestekkel trubózta fel a vérmintákat, mégpedig abból a célból, hogy a vérvizsgálati eredményekben mesterségesen megnövelje az immunrendszer aktiválta antitestek számát.”

A “False Claims Act”-ből idézünk:

“A Merck cég még állati antitesteket is adott a vérmintákhoz, hogy kedvezőbb vizsgálati eredményeket érjen el, bár tudta, hogy az emberi immunrendszer soha nem lenne képes ennyire intenzíven ellenanyagokat termelni. Az ellenanyagok hozzáadása egy laboratóriumi vizsgálat forgatókönyvét állította elő, amely “semmilyen módon nem felel meg, vagy korrelál az élettel, vagyis … a beoltott emberek vírusneutralizációs folyamataival “-szólt a vád.

A Merck természetesen tagadja az állításokat, hasonlóan ahhoz, ahogy a gyógyszergyárak is tagadnak. Tagadják, hogy valaha is megvesztegették volna őket, vagy hogy gyermekeken orvosi kísérleteket végeztek volna, vagy hogy fabrikálták volna “tudományos” vizsgálataik eredményeit, amelyek tudományos folyóiratokban jelentek meg, vagy hogy összeesküvést szerveztek volna azért, hogy esélytelenné tegyék a velük versengő generikus gyógyszereket. Mégis, a történelem azt mutatja, hogy az összes vezető gyógyszergyár rutinszerűen kiterjedt bűnözői magatartást folytat, beleértve az összeesküvést, csalást, megvesztegetést és így tovább.

Stephen Krahling és Joan Wlochowski egyszerűen azt állítják, amit már régóta sejtettünk: vagyis, hogy a Merck meghamisítja az oltóanyagok hatékonyságáról készült tanulmányokat annak érdekében, hogy úgy tűnjék, az oltóanyagok hatékonyak, amikor valójában erről szó sincs. Miért tenne egy gyógyszergyár ilyet- kérdezhetnénk? Fontoljuk meg azt, hogy a Merck cégnek egyaránt indítéka és lehetősége is volt és van erre.

Merck székhely, New Jersey

Merck székhely, New Jersey

A gyógyszergyárak miért tervezik úgy az oltóanyagokat, hogy azok ne működjenek?

Az oltási dogma olyan mélyen gyökeret vert az orvosok, újságírók és a közvélemény fejében, hogy minden alkalommal, amikor egy fertőző betegség terjedni kezd, mindenki azonnal arra a hamis következtetésre jut, hogy “több oltóanyagra van szükség.” Az agymosott tömegek reakciója már szó szerint igen közel áll az ismert kutya-nyálcsorgatásos pavlovi reflexhez.  “Betegség terjedése = kevés oltóanyag.”

Így a betegség terjedése valójában növeli a vakcina értékesítéseket. A járványok egy egyszerű “marketing eszközzé” váltak, keresletet teremtenek a nyereséges termékek irányába, az embereket pedig meggyőzik arról, hogy azokat újra és újra, évről-évre megvásárolják.

Hogyan lehet létrehozni ezt a keresletet? Mérnöki módon megtervezett járványokkal és azzal, hogy bebiztosítják maguknak azt a tényt, hogy saját oltóanyag termékeik ne működjenek. A félelem arra készteti az embereket, hogy beoltassák magukat. Ily módon válik a FÉLELEM elsődleges marketing eszközükké.

A tudósok vajon miért nem jelentették már be azt, hogy a legtöbb beteg gyerek, aki kanyaróban és mumpszban megbetegedett, ugyanazon gyerekek voltak, akik már megkapták a védőoltást? Egy tanulmány kimutatta, hogy a beteg gyermekek 97 százaléka be volt oltva mumpsz és kanyaró ellen.

2010-ben New Jersey-ben mumpsz járvány terjedt el, az ott megbetegedő gyermekek 77 százaléka már be lett oltva mumpsz ellen.

Ugyanez igaz a kanyaróra is. A legtöbb kanyaró járvány azok között terjed, akik már megkapták a kanyaró elleni védőoltást.

2010-ben sertésinfluenza járvány söpört végig Nagy-Britanniában, amiről kiderült, hogy fertőzöttek 70 %-át már beoltották a sertésinfluenza ellen.

A helyett, hogy a járványokat megakadályoznák, a vakcinák gyakran azok terjedését segítik elő.

A vakcinákról csak feltételezik, hogy hatékonyak. Eredményességük egyáltalán nem bizonyított

Hogy tudja az iparág elkerülni a felelősségrevonást? A válasz: azért, mert soha senki sem hasonlítja össze a fertőzések arányát a beoltott és beoltatlan emberek körében. Mindannyian csak feltételezzük, hogy az oltóanyag működik, mert ez a dogma él a modern orvostudományban. A feltételezés “ténnyé” válik az agymosott orvosszakértők fejében.

Ez egyébként a csalás-alapú egészségügyi rendszer alapja. Az oltóanyagokról feltételezik, hogy 100%-ban működnek,mégpedig kivétel nélkül, és bárki, aki megkérdőjelezi ezt, azonnal márkás eretnekké válik. Nincs semminemű kritikai gondolkodásra, vagy tudományos kutatásra hely amikor az oltásokról beszélünk. És Isten őrizz, ha valaki esetleg felveti a “higany van az oltóanyagokban” kérdését, mert a higany varázslatosan nem lesz továbbra mérgező, ha oltóanyagokban használják azt.

Így az alacsony hatékonyságú oltóanyagok tényét soha nem észlelik, sőt létüket soha meg nem kérdőjelezik. A csalás a szemünk előtt folyik!

Tehát egy oltóanyag cég könnyen dob piacra egy mumpsz vagy kanyaró vakcinát, amelyet arra terveztek, hogy ne működjön, miközben valójában nagyban gyengíti az immunrendszert a higany, formaldehid, MSG és alumínium hozzáadásával, amelyeket még mindig használnak ma a vakcinákban. Ez tulajdonképpen fokozza a betegségek terjedését, amit a médiában a “kanyaró és mumpsz terjedésekére fognak”, ami pedig azt eredményezi, hogy a legtöbb szülő rohan az orvoshoz, hogy beadassa gyermekeiknek a legújabb haszontalan vakcinát.

Hogy ez egy alattomos profit modell?

Nem, ennél is rosszabb! Amíg egyes vakcinákat úgy terveztek, hogy ne legyenek hatékonyak, más vakcinákat úgy terveztek, hogy járványokat okozzanak.

Bizonyos védőoltások élő vírusokat tartalmaznak, hogy járványokat okozzanak

Az oltóanyagipart tetten érték már azon is, hogy az élő vírusokat szállitottak 18 influenza oltóanyagot gyártó országnak.

Ezt a Baxter International, Inc.cég cselekedte. Ez a cég, a legnagyobb “legyengített” influenza vírus szállító a világon. Ebben az esetben viszont, a vírusok nem voltak legyengítve. Az oltóanyagot megkapó emberek viszont megbetegedtek az influenzában.

A félelemkeltés egy hihetetlen hatékony módja annak, hogy több terméket adjanak el.

Emlékeztek még a H5N1 vírusra és a körülötte zajló pánikkeltésre?

Kiderült az is, hogy a WHO (World Health Organization) testületi tagok jutalékot kapnak a gyógyszergyártó cégektől, azért hogy mérnöki pontossággal terjesszék ezeket az anti-tudományos ijesztő történeteket.

A sertésinfluenza-járvány kapcsán kiderült, hogy 5 embernek a WHO tanácsadói testület 15 tagja közül anyagi kapcsolatai voltak ugyanazokkal a gyógyszergyárakkal, akik a járványból profitáltak.

Ezt bármely más munkakörben “összeférhetetlenségnek” hívják, azonban úgy látszik még ez is tolerálható ebben a csalárd oltóanyag iparágban!

Források:

www.baltimore.cbslocal.com

Merck-False-Claims-Act (PDF)

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend