Minden amit eddig tudtál az íjászatról egy hazugság- és ez a fickó be is bizonyítja

3
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Íjászat. Ősi küzdőstílus, a magyarok számára főleg. Ez egy olyan sportág, amit a modern ember is kipróbálhat. Egy dán íjász Lars Andersen viszont 10 év kutatómunka és gyakorlatozás után tökéletesítette az íjászat elfeledett tudományát.

Hollywood lebutított technikáival, például a háton hordott íjtartóval szemben Andersen az 5000 éves hagyományra támaszkodott, tanulmányozta a történelmet, a nagy íjászok technikáit. Ma már hihetetlen sebességet képes elérni (pontosan célbatalál 10 nyíllal 4.9 másodperc, vagy 3 nyíllal 0.6 másodperc alatt) és hihetetlen mutatványokra is képes: el tudja például kapni az ellenség nyilát a levegőben és visszalőni azt mielőtt teste földet érne, vagy ketté tudja hasítani az ellenség nyilát saját nyilával. Egészen elképesztő!

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend