MIT orvos állítása szerint 2025-re az amerikai gyerekek 50%-a autista lesz a glifozát miatt

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Dr Stephanie Seneff

A glifozát lehet az autizmusos gyerekek növekvő száma mögött. MIT Számítástudományi és Mesterséges Intelligencia Laboratórium kutatóorvosa Dr. Stephanie Seneff szerint hogy a gyerekek fele az Egyesült Államokban autistaként fog születni az elkövetkező évtizedben.

Az autizmus és a glifozát közt kapcsolat van állítja Dr. Stepanie Seneff, és egy sereg más kutató, akik tanulmányozták a vegyi anyag emberre gyakorolt hatásait. A glifozát az olyan agrár biotechnológiai óriások mint a Monsanto és a Syngenta neveihez kötődik.

A glifozát átmegy az anyatejbe, és káros egészségügyi hatással bír mind az anyára, mind a babára nézve,- állítja egy friss kísérleti tanulmány. A glifozát az elsődleges aktív összetevő Monsanto legkeresettebb gyomirtójában, a Roundup-ban és megtalálható más peszticid és herbicid termékben is. Moms Across America és a Sustainable Pulse az első úttörő tanulmányok címei.

Dr. Seneff úgy véli, hogy a vizelet vizsgálatok azt mutatják, hogy az amerikaiak vizeletében már 10-szer annyi a glifozát, mint európai társaik vizeletében. A glifozát egy „megtévesztően egyszerű molekula”, amely elpusztítja a növényi életet a sikimát útvonal megszakításával. Mivel az emberi sejtek nem rendelkeznek ugyanezzel az útvonallal, a biotech tudósok és más egészségügyi és mezőgazdasági területek tudósai úgy gondolják, hogy a glifozát biztonságos az emberek számára.

A kutatócsoport 10 anyatej vizsgálati mintából 3-ban talált „magas” glifozát szintet. Az eredmények a jelentésben azt jelzik, hogy az adott összetevő, amelyet gyakran használnak genetikailag módosított növényeken, valóban felhalmozódik az emberi szövetekben.

Dr. Seneff a következőket mondta:

„Az autizmus nem egy triviális dolog azok számára, akiknek autista gyermekeik vannak – ez lehet egy nagyon súlyos fogyatékosság is”.
Úgy érzi még, hogy a tünetek amelyek rendszeresen jelen vannak autista gyermekek esetében, úgy mint a cink és vas hiány, valamint a rohamok, jelezhetik a túlzott glifozát expozíciót is.

Amint azt korábban jelezte az Inquisitr magazin, a legtöbb szója és kukorica növény az Egyesült Államokban GMO és általában be van permetezve Monsanto Roundupjával is. Sok amerikai nagyvalószínűséggel marékszámra fogyasztja a glifozátot, annak ellenére, hogy nem sprézi a saját tulajdon, megvásárolt termékét.

Monsanto és Syngenta termékek Magyarországon is megtalálhatóak a kertészeti boltokban. Használatuk ugyan megöli a gyomot, de meg fogja-e betegíteni lassan az egész emberiséget is?

 

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend