Monsantot teszed a hüvelyedbe? A tamponok és a női higiéniai termékek 85%-a rákot okozó glifozát gyomirtó szerrel szennyezett

7
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

tampon_monsanto-1

Az 1970-es és 1980-as években több mint 50 amerikai nőt öltek meg a tamponok. Bár az FDA és a női higiéniai ipar megpróbálták eltemetni ezeket az a történeteket (és csak “pletykának” hívni azokat).

Az egészség-tudatos nők körében, a tamponok összetétele már régóta aggodalomra ad okot. A legtöbb tampon alapanyaga a műselyem / viszkóz. Tudjuk, hogy műselyem fák nem léteznek és egyébként a fák sem varázslatosan alakulnak át műselyemmé, hanem iszonyú sok vegyi anyag kell a folyamathoz, ezért érdemes elgondolkodnunk a tamponok használatán. A fapép klórozásában rejlik a legnagyobb veszély. A folyamat klórozott szénhidrogéneket hoz létre: veszélyes vegyi anyagok csoportját, amely mellett még más melléktermékek, dioxinok is jelen lehetnek a tamponokban. A dioxinok rákkeltő vegyi anyagok, e mellett testünkből nehezen távoznak, csak felgyűlnek a sejtekben. Az egyes nem természetes szálakból készült tamponok több halálos baktérium melegágya is lehetnek.

Most pedig Monsanto mérgező növényirtó szerét találták meg a női higiéniai termékek 85%-ában

Ugorjunk 2015-be! Glifozátot, Monsanto “RoundUp” gyomirtó szerének hatóanyagát találták meg a genetikailag módosított gyapot növényekből készült tamponokban és női higiéniai termékekben.

“Egy argentin tudóscsapat talált nyomokban glifozátot a pamut alapú női higiéniás eszközök 85% -ában,”- írja a Revolution News.

“A tanulmány egy La Plata nevű város gyógyszertáraiban és szupermarketeiben vett mintákban elemezte ki a pamut törlőkendők, géz és egyéb női higiéniás termékek összetételét. Az eredmények a kereskedelmi termékek 85%-ában glifozát és 62%-ában AMPA (a glifozát metabolitja vagy származtatott glifozát) összetételt állapítottak meg.

Teljesen döbbenetes ez a felfedezés, hiszen miközben mindenki csak az ételek glifozát tartalmát vizsgálta eddig, senki sem figyelt arra, hogy megvizsgálja azokat az alap dolgokat amiket a kórházakban, egészségügyi központokban és otthon használnak az emberek.

A glifozát egy ismert rákkeltő vegyi anyag. Az Egészségügyi Világszervezet “valószínűleg rákkeltő” anyagként tartja számon és sok más tanulmány egyértelműen kapcsolatot bizonyított be a glifozát, az endokrin zavarok és a rák közt.

Monsanto és az általa megkent kutatók évtizedek óta próbálják megtéveszteni a fogyasztókat, arcátlanul állítva azt, hogy a glifozát ártalmatlan, miközben a molekula rendkívül veszélyes.

A glifozát egy a billióhoz koncentrációban is elősegíti a daganatok kialakulását, ami azt jelenti, hogy a tamponoknak való kitettség általi alacsony szintű expozíció is vezethet rákos megbetegedésekhez.

Az kétségtelen, hogy a hüvely fala könnyen megköti a tamponban található vegyi anyagokat. Amikor ezek a tamponok GMO gyapotból készülnek – a kereskedelmi gyapot általában abból készül – szinte mindig igaz az, hogy glifozát szívódik fel a hüvely falán keresztül a véráramba.

A fogyasztók könnyen elfelejtik, hogy például a farmerek is GMO glifozáttal teli pamutból készülnek… vagy azt, hogy az elsősegély csomagokban lévő géz is ilyen. A fültisztítóktól kezdve a vattáig minden, ami szintetikus pamut az már általában GMO.
Nagyon fontos, hogy tudatosan az organikus termékeket válasszuk.

Források:

http://www.naturalnews.com/051669_tampons_glyphosate_GMO_cotton.html

https://www.rt.com/usa/319524-tampons-cotton-glyphosate-monsanto/

https://www.organicconsumers.org/old_articles/bodycare/tampons090704.php

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend