Nátrium-aszkorbát (pufferolt C-vitamin) IV és IM használata

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Vitamin-C-IV-Therapy

Nátrium-aszkorbát IV és IM használata (intravénás és izomba adandó)

Orvosok részére Robert F. Cathcart III, MD  közzétett írása alapján

Allergia, KÖRNYEZETVÉDELMI & ortomolekuláris orvoslás

Az aszkorbinsav pufferelt formában, nátrium-aszkorbátként használt.

Megjegyzés: az intravénás és intramuszkuláris kezelést orvosodnak ajánlott elvégeznie.

Egyébként a magyar kórházak ismerik, nagy örömünkre már rákos betegeknek is adnak C-vitaminos infúziót.

Elkészítése:

“Sterilizálj egy 500 cc IV palackot tölcsérrel, gumidugóval és egy kanállal egyetemben. Ezután töltsd fel a palackot a 300 cc vonalig nátrium-aszkorbát kristályokkal. Ez 250 g nátrium aszkorbátot jelent. Ezután add hozzá a 20 ml dinátrium-edatát ( 150 mg/ml tömegkoncentrációjú) infúziós folyadék 1/3 részét. Adj hozzá vizet az 500 cc vonalig. Rázd fel az üveget, és ha 1 mm vastagságban még kristályok maradtak az üveg alján, önts hozzá még 1 mm vizet a tetejére. Mint kiderült, a nátrium-aszkorbát majdnem pontosan 50%-os koncentrációban oldható szobahőmérsékleten. Ne aggódj a sterilitás miatt, a C-vitamin extrém baktericid! Az sem probléma, ha kristályok maradnak az oldatban. Ezen oldat pH-ja mindig 7.4 körüli. A velem dolgozó nővér fedezte fel a közelmúltban, hogy ha hűtőbe tette felhasználás előtt az oldatot, akkor a kész termék kevésbé lett sárga színű. A kész oldat egyébként mindig egy kicsit sárga.”

Az intravénás palackba kerülő folyadék elkészítése

“Azt javasoljuk, hogy a fenti oldathoz steril injekciós vizet adjunk oly módon, hogy 60 cc oldatot 120 cc mennyiségű steril vízzel elegyítünk el. Ez lesz az infúziós folyadékunk, amelyet egy infúziós üvegbe helyezve beköthetünk a beteg vénájába.”

Intramuszkuláris injekciók

Csecsemők számára úgy készíthetünk injekciót, hogy a törzsoldatot a törzsoldattal megegyező mennyiségű vízzel higítjuk, és ezt a 25%-os oldatot fecskendezzük be 2 cc injekciós tubussal. Ezt be lehet adni óránként, ami elég lesz ahhoz, hogy a magas lázat és az egyéb tüneteket csökkentsük, a szabad gyököket gyorsan semlegesítsük.

Forrás:

vitamincfoundation.org

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend