Nincs olyan, hogy biztonságos oltóanyag és soha nem is lesz

4
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

vaccine_refusals_s640x458

Az oltóanyagok összetevőit sosem ismeri meg senki az oltások beadása előtt.

A “védőoltásokkal” kapcsolatos korrekt politikai magatartás az lenne, ha az embereket legalább tájékoztatnák az injekciókban lévő hordozóanyagok mibenlétéről és ha mindenkinek joga lenne eldöntenie azt, hogy beoltatja-e magát vagy gyermekét, vagy sem.

Azonban az a módszer, ahogy az oltások mesterségesen stimulálják immunrendszerünket, “a biztonságos védőoltás” kifejezést oximoronná, ellentmondó kifejezéssé változtatja.

A mesterséges immunstimuláció veszélyei

Normál immunrendszerünk kikerülése és a mesterséges immunválaszt serkentő módozat (oltás) alkalmazása a hozzáadott toxinokkal együtt, komoly veszélyeket hordoz magában. Kevesen tudják ezt annyira jól megfogalmazni, mint Dr. Suzanne Humprhies.

“Az orvosoknak soha nem tanították meg az orvosi egyetemen azt, hogy hogyan kell vigyázni az ember immunrendszerére. A folyamat végén felnőtt egy egész társadalom, úgy, hogy senki sem ismeri az immunrendszer működését, senki sem tudja hogyan kell vigyázni rá, senki sem tudja azt, hogy hogyan pótolja a szükséges tápanyagokat és ásványi anyagokat. Ezért kitalálták az oltóanyagokat. Az emberek azt hiszik, hogy a természet nem működik jól. ”

Dr. Humphries kifejti továbbá, hogy az egyetlen dolog, amit egy vakcina megvalósít az az, hogy antitesteket hoz létre. Az antitestek megjelenése pedig csak egy kis része a valódi immunválasz megjelenésének, csak egy kis aspektusa az összes emberi immunitási tényezőnek.

Megbetegített anyag bejuttatása a bőrön át megkerüli a normál immunrendszer működésének útját és egyensúly nélküli állapotot hoz létre immunrendszerünkben. Ez pedig gyakran a befecskendezett betegség által okozott fertőzésben nyilvánul meg, miközben az oltás a betegség ellen lenne hivatott védeni testünket.

(Tovább olvashatsz az oltás-csalás témakörében itt: A védőoltások elmélete orvosi csaláson alapul)

Dr. Humphries azt is tárgyalja, hogy a csecsemők fejlődő immunrendszerével tesszük mindezt. A baba életének első évében egy egészséges anya teje kínálja a legnagyobb védelmet (kb 80%-os védelem) főleg a kisbaba bélflórájának támogatásával. A babák testébe való szennyező anyagok juttatása életük első néhány hónapjában azonnali és hosszú távú kárt jelent fejlődő immunrendszerükre nézve.

Dr Humphries hozzáteszi, hogy egyéb más immunitás-működési rendellenességeket is okoznak a védőoltások. Az egymással reagáló vakcina összetevők láncreakciót indítanak el a testben, amelyek rossz egészségi mellékhatásai előbb vagy utóbb megjelennek.

Az is érdekes, ahogy a tudományos történelem hogy elferdült…

Pasteur halálos ágyán tett kijelentését például sokan nem ismerik: ” Bernardnak (Bechamp) igaza volt. A patogén semmi, a terep minden “( terep-értsd: kórokozó környezete, vagyis a test adott állapota). Politikai okokból Claude Bernard és Antoine Bechamp nevei és kutatási eredményeik kimaradtak a történelemből, valamint a Pasteurrel folytatott vitáik is.

Az egészségügyi maffia persze az elferdített történelmen alapul.

Sajnos megölt vagy legyengített kórokozók ellen mesterségesen kialakítani egy “védekező” mechanizmust jobban megéri, mintsem bevallani azt, hogy Pasteur a halálos ágyán rájött arra, hogy opponenseinek volt igazuk.

Az immunitás illúziójáért fokozott autoimmun betegségekkel, allergiákkal, oltások által okozott sérülésekkel, maradandó rokkantsággal és halállal kell fizetnünk.

Források:

http://naturalsociety.com/exposing-vaccination-for-immunity-fraud/

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend